Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányaim nyári programját tervezem. Merre felé járjak velük. Jó dolguk van egész nyáron mamajukkal lehetnek, de nem szeretnénk csak otthon ülni.
Ti hova vinnétek el 9 éves ,5 éves és 6 hónapos gyerekeiteket.
érdekel mindenféle hely, ország egész területén.
Napocska
 


Sziasztok !

Pár ötletemet leirom, de várom továbbiakat .

Csodák palotája
[url=http://www.sztaki.hu/providers/bsc/main/magyar/index.htm" TARGET="_top]http://www.sztaki.hu/providers/bsc/main/magyar/index.htm[/url]
Igaz július 1-tõl augusztus 31-ig zárva van. De szünet elején még látogatható.

Napocska
Napocska
 


Sziasztok!

Szentendrén skanzen is érdekes lehet talán egy nagyobbacska gyereknek.

Ennyi infót tudok róla

SZABADTéRI NéPRAJZI MúZEUM 2000 Szentendre, Sztaravodai út Tel.: 06-26-312-304 Fax: 06-26-310-183 E-mail: sznm@sznm.hu Nyitva tartás: április 1-tõl október 31-ig, hétfõ kivételével 9-17 óráig. Belépõjegyek: teljes árú 250,- Ft kedvezményes: 100,- Ft

Például mi az ami még egy gyerek számára érdekes lehet Szentendrén?

Napocska
Napocska
 

 
 

Sziasztok!

Egy rövid kis sétát megér Parlament is. Meg lehet nézni a koronázáso ékszereket is.

Látogatás mikéntjérõl itt lehet olvasni :

[url=http://www.parlament.hu/html/latog.htm" TARGET="_top]http://www.parlament.hu/html/latog.htm[/url]

Napocska
Napocska
 


Sziasztok!

Természetesen Fõvárosi állatkert is eszembe jutott mint program

[url=http://www.zoobudapest.com/" TARGET="_top]http://www.zoobudapest.com/[/url]

Napocska

Mara befejezem eddig ennyi ötletem van csak. De várom ötleteiteket.
Napocska
 


Szia Napocska!
A Csodák palotája és a Parlament jó új ötletnek tünik. Persze szerintem is van néhány kézenfekvõ helyszin melyek itt vannak az orrunk elõtt. így például a Gellért-hegy a Citadellával([url=http://www.sulinet.hu/termved/dunaipoly/gellertto.html" TARGET="_top]http://www.sulinet.hu/termved/dunaipoly/gellertto.html[/url]) és a Budai Vár.
De talán érdekes lehet egy kis hajókirándulás, budapesti városnézéssel összekapcsolva ([url=http://www.budapestinfo.hu/hu/programmes/hajos.html" TARGET="_top]http://www.budapestinfo.hu/hu/programmes/hajos.html[/url])
üdv, apa
apa
 


Szia Apa

Tenyleg jo otletek mind a ketto. Citadellan es a Varba tuti kikotottunk volna. Imadjuk agusztus 20--i kirakodo vasart fent a varba, de hajo kirandulas magamtol nem jutott eszembe, de lehet kiprobaljuk.
Ja Salgótarján környéken, Miskolc környéken , milyen gyerekekkel is erdekes programot tudtok?

Napocska
Napocska
 


Sziasztok!

én most linkek nélkül, jó? Szóval a Margitsziget, a Városliget összes játszótereivel és a Közlekedési Múzeummal, A Természettudományi Múzeum (ez a pontos neve?) a Ludovikánál (Nagyvárad tér és Klinikák között). A kicsi miatt kiesik a Pálvölgyi barlang, a nagyobbak biztos élveznék, de 5 év alatt nem lehet bemenni (mászni kell). A Gellérthegyen a csúszdákat ne hagyjátok ki, állítólag felújították.
és a Budai hegyek, ha bírjátok cipelni a kicsit. Normafa, János hegy stb, bármerre lehet túrázni, a mieink nagyon szerették.
Ildi
Ildi
 


Vidéken: Veszprém az állatkerttel, meg a Viadukt-tal, Gödöllõ a Sissy kastéllyal, meg a nagy parkkal vele szemben. Ezek Pestrõl egynaposan is jó programok.
Ildi
Ildi
 


Ildi

Koszonom otleteket. Kicsit nehezkes nagyobb turak megtetele, mert 1 mama es 3 gyerkoc a felallas. De rovidebb turakra azert benevezek. Nehez cipelni cokmokot es babocat is. Igaz egyenlore nyero a helyzett mert szopizik es megoldhato hogy tartalmasabb kaja estere essen.

Meg otletkent eszembe jutott Mezogazdasagi muzeum az is erdekes lehet. Igaz nagylanyom anno 5 evesen felt kitomott allatoktol. Talan kozepso nem fog felni toluk es mar a nagy is okosabb lett.

Napocska
Napocska
 


Jó idõben lehet strandra, uszodába menni. Kisgyerekkel csak vízforgatós rendszerûbe (pl. Csaszi), mert ott nagy valószínûséggel a pici sem szed össze semmit.

Zsuzsa
Zsu
 


Sziasztok!

Jó idõben a strand, vagy uszoda is jó program lehet. Kicsi gyerekkel csak vízforgatós rendszerû medencébe érdemes menni, nert ott kisebb a fertõzés veszélye.

Zsuzsa
Zsu
 


Mindenkinek merem ajánlani az Arborétumot Gödöllõn.
Nagyon jó hely, egy igazi õsparknak néz ki, ugyanakkor rendezett. Gyönyörû fák vannak, olyan hatalmas, spéci fenyõk, hogy nem hittem a szememnek. Most azt hiszitek, hogy bolond ez a hapsi! Pedig tényleg nagyon jóóó...
Sziasztok,
apa
apa
 


Napocska ha még idetalálsz:

Interneten elérheto könyvtárak, levéltárak, múzeumok és muvelodési intézmények adatbázisa a Neumann-házban.
[url=http://alfred.neumann-haz.hu/scripts/webkat?infile=KH_page.html&tip=ossz&session=1681333122" TARGET="_top]http://alfred.neumann-haz.hu/scripts/webkat?infile=KH_page.html&tip=ossz&session=1681333122[/url]

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Napocska!

Salgótarján környékérõl most ugrott be, anyósom vitte a srácokat Hollókõre, élvezték.

MIndenki: remek nyári porgram e hét szombatján: irány a babanetes találkozó!

Ildi
Ildi
 


Ildi !!
Mi az, hogy azért mert mászni kell, a Pálvölgyi barlangba nem mehet gyerek csak 5 év felett? Ez komoly? Ugyanis hétfõre terveztük a barátnõmmel...
Le lesz lombozva.
Maminti
 


Maminti!

A Pálvölgyiben van olyan szakasz, ahol létrán kell felmászni. Alapban emiatt ki van téve a bejáratnál, hogy csak 5 év feletti gyereknek lehet bemenni. A kisebb fiam alacsony, vékony, nem akarták elhinni, hogy elmúlt 5 (tán egy vagy két héttel a szülinapjuk (5.) után voltunk ott.).
Ezzel együtt, amikor mi voltunk, volt egy középorú (40-50) nõkbõl álló társaság. (egyébként sem voltam oda tõlük, de ez más kérdés). Nos, a végén, amikor jött a létra, akkor bizony nem az én 5 éves gyerekeimmel volt a gond, hanem velük! (kondijuk pocsék volt)
Ja, mégegy. Nekem az elején eléggé féltek az 5 évesek. Mivel 2 felnõtt 3 gyerek kiosztásban voltunk, és egymás mögött lehetett elférni, hát állandóan gond volt, most akkor ki menjen elõl, vagy hátul. Lányom ott cidrizett, hogy fogjuk meg a kezét stb., totál meg volt ijedve, nem akarok hazudni, nem emlékszem pontosan, de mintha még fel is vette volna a párom, megnyugtatásképp.
Szóval ilyen szempontból tényleg megfontolandó a túl kicsi gyermek esete, azt meg nem tudom, hogy kibulizható-e a kisebb.
ja, ha mentek. pulcsi, meleg cucc legyen bõven, és nedvességálló öltözet meg lábbeli! Az ember elméletben tudja, mégis általában alultervez.
Ildi
Ildi
 


Ildi, köszi. Le van lombozva. Marad a Gellért hegy meg az állatkert, de az is klassz.
M.
Maminti
 


Sziasztok.

Nayri kirandulos otleteket megegyszer nagyon koszonom. Kellemesen es hasznosan sikerult eltoltenunk napjainkat lanyokkal.

Napocska
Napocska
 


Napocska!
Végül merre voltatok?
apa
apa
 


én is kiváncsi lenné miket tudtatok megnézni a lányokkal.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Sziasztok!

Aranylag sok fele jartunk a nyaron, igaz kicsiket rovidebb idonk jutott kirandulgatni mint elore terveztuk , cserebe viszont sokat voltunk csaladunkkal egyutt. Nagy sikere volt a Csodak palotajanak es az Allatkertnek es a Gyermekvasutnak. Ezenkivul megneztuk a dino kiallitast, jartunk Cirkuszba, MEzogazdasagi muzeumba, Neprajzi muzeumba.Elmentunk megnezni a Tropicariumot. Kialltuk a sort a parlament elott es megneztuk a koronat. Jartunk a Gellerthegyen es a Budai varba. Setaltunk es jatszottunk a Margitszigeten. Miskolcon jartunk vadasparka es Lilafureden igaz pont akkor eset egesz heten az eso. Felfedeztunk egy szep kis tot Soltvadkert hataraba ahol nagyon jokat lubickoltak lanyaim.

Napocska
Napocska
 


Szia Napocska!
Jó nyaratok lehetett, ha ennyi helyre eljutottatok!
érdekelne, hogy a Csodák palotájára mennyi idõt szánjon az ember.
apa
Névtelen
 


Szia Apa!

Hat minekunk nagyon tetszet. Nagylanyom aki 9 eves mult akar egesz napot is szivesen lett volna. Imadta peldaul az eloadasokat hallgatni a szarazjegrol es a hullamokrol. Kozepso lanykam aki 6 eves, kb 3-4 orat birt ki erdeklodessel utana kezdodott a nyuglodese.
Mi kb 5 orat voltunk ott.
Ha arra jartok akkor kivancsi lennek lanykadnak hogy tetszett.

Napocska
napocska
 


Sziasztok

[url=http://junior.hu/keres.php" TARGET="_top]http://junior.hu/keres.php[/url]
Nagyon sok programot tartalmaz.
Névtelen
 


Sziasztok!

Télen - nyáron bármikor nagy élményt jelenthet gyerekeknek a PAPMISKA FORRáS GöDöLLö mellett. Hévvel a vég állomásig, onnét pedig egy kis gyalog tura. Ha kocsival menntek a gyerekek ott ugy is kifárasztják magukat. én imádtam gyerek koromban. Vigyetek szánkot, szalonna sütési lehetöség is van. Auto pálya messze, erdö, forrás stb. tényleg szuper és szép.
Pluto
 


1. Hajókirándulás Visegrádra, ahol van nyári bob is.
2. GYõr - gyönyörû, nincs is annyira messze (egy klassz hétévge)
3. Vajdahunyad vára, ahol csónakázni is lehet - azt hiszem 250-300 Ft/fél óra

4. Tata- öregtó
5. és persze a klasszikusok: János hegy, libegõ, gyermekvasút, fogaskerekû ...

Tomka
Tomka
 


Június 2-án, vasárnap 17 órakor Gryllus Vilmos új lemezének koncertje lesz a MOMban. A jegyek 500 forintba kerülnek, rengeteg van belõlük a Kaláka Zeneboltban ( Bp. V. Bárczy I. u. 10. tel: 267-533, ez itt a reklám helye ). Gondolom a koncert elõtt is lehet kapni! Menjetek minél többen, már majdnem lemondták a koncertet, olyan gyér volt az érdeklõdés!
Névtelen
 


1. Csokoládé múzeum: XVI Árpádföld, Bekecs utca 22. (itt van csoki pénzverés, csokigolyó készítés, és egyéb családi/gyermek programok. kiállítás is van)

2. legyezõkiállítás a tétényi kastélyban

3. baba múzeum/kiállítás Gyõrben a Zichy kastélyban
Tomka
 


Pluto:
Pontosabban hol van ez a forrás?

Köszi
Névtelen
 


Sziasztok!

Múlt hétvégén voltunk a gyermekszigeten, nagyon szupi volt. Ha valaki hétvégére programot keres feltétlenül menjen ki (igaz, hogy már ez az utolsó hétvége )Igazából nem kirándulás, de nagyon jó program a gyerkõcnek!

Bõvebb info: [url=http://www.sziget.hu/gyereksziget/" TARGET="_top]http://www.sziget.hu/gyereksziget/[/url]

Üdv: Vica
 
 


Szia!

Dr. Delfin vagyok. A gyerekek szerint velem a legjobb a nyaralás. Te is szeretsz barátkozni, jásztani, nyelvet tanulni, mozogni?

Akkor tarts velem idén nyáron!
Legyél Te is Delfin!

Várlak a bükkszéki angol nyelvi és színjátszótáborban!!!

Dr. Delfin Kép

U.i.: Ha szívesen eljönnél, és 11-12 éves vagy, akkor írj egy e-mailt és elmesélem, mi minden vár a táborban!

preu@adelion.hu
Névtelen
 


Elég régi ez a forumtopic, de ahogy én ide találtam, talán másnak is hasznos lesz..

Gyerekekkel kirándulunk, túrázunk. Erről blogot vezetünk és Útiterveinkkel segítséget szeretnénk nyújtani a családoknak, hogy biztonsággal merjenek nekivágni egy-egy úticélnak.
Oldalunk a http://www.katautak.hu képekkel, folyamatosan frissülö tartalommal vár minden kirándulni vágyó kisgyermekes családot, ötletekkel és kidolgozott Útitervekkel egyaránt!

Üdv!
spumi

Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kölökidõ

Jegyzetfüzet:

 

cron