Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép

KépKép
Kép
moszmota

Tettem fel képet a webalbumba Vikiről. Kép

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Alenának köszönet a megnyugtató sorokért, ezek szerint biztosan jár a havi 9eFt.

Pledit
kenyérsütő ügyben: nekünk Alaska van, két karos, és szépen süti a kenyeret. Én mostanában csak kalácsot sütök vele, azt viszont csak a tészta programon, szépen összekeveri, bedagasztja, aztán gáz sütőben sütöm (az volt a tapasztalat, hogy az édes tésztáknak túl vastag kérget süt). Most van egy szuper sajtos kifli receptem, ha érdekel vkit, szívesen megosztom.
Széklet ügyben: bár nálunk még zöld nem volt, de úgy gondolom, ami nagyon "folyós", az hasmenéses.(bocs)

Tontica
Ezek a képek fantasztikusak, azt hiszem, mindannyian szívesen élveznénk pár hétig...

Reditke+Kormi
a gyerkőcök hogy viszonyulnak a pocakhoz? Mindjárt itt a finish. Hogy van ez nálatok, hogy előre felkészítitiek Õket, hogy anya majd bemegy a kórházba, pár napig ott lesz, stb.?

Liv
Szerintem Dávidnál abszolut belefér a fogzásba, amit írsz. Inyén látszik, hogy be van duzzadva? Én mikor már nagyon szenvedett Máté, adtam Nurofent, vagy bedörzsöltem az ínyét Dentinox géllel. A drnő azt mondta, ilyenkor lehet Germicid-C kúpot is adni, de azt azért nem adtam. Reméljük, hamar kibújnak azok a fogak!

Edoci
Elméletileg jövőhéten már tényleg megyünk Láb-ra, ha Nektek jó, összefuthatnánk. Vagy ha Ti erre jártok?

Sziasztok
Éva
eve75

Sziasztok!

Éva
A múlt éjszaka jól telt,fél 11-től hajnali fél 3-ig aludt a helyén.Aztán kezdődött a nyöszörgés és a percenkénti kelés.Úgyhogy az éjszaka többi részét közöttünk töltötte,de így is sokat fent volt.
Nagyon vagány Máté a képen!

Reditke
Bálint nem ütötte meg magát a polcon?Eleven gyerkőc lehet ő is.

Liv
Dávid ilyen jól meg van a kutyával?Ez tök jó.

Moszi
Köszi,megtaláltam a paintot,pont erre voltam kíváncsi,úgyhogy fel is teszek egy pár képet.A táblázatban:39+2

Jó évjárat ez a 2004 ősz

Kép
Kép

edoci

LányokKép
Visszaolvasás nélkül egyelőre, de muszáj leírnom.
Kezdhetném úgy, hogy ez nem az én napom...hol van a mostani helyzet a délutáni képfeltöltés elvesztésétől. Kép

Nagyon ideges vagyok és két dologban bízom, hogy Bálintnak nincs semmi baja illetve hogy az idegességtől nem fog ma éjszaka megindulni a szülés. Délután Bálint kinn volt az udvaron apájával, aptyuk elkezdte összeszedni a kutya kakát és egy kis ideig szem elöl tévesztette Bálintot. Én is mentem ki utánuk, hogy szívjak egy kis friss levegőt és mikor kiléptem a teraszajtón láttam és hallottam, hogy a szomszéd csajszi, aki a kerítésre felkapaszkodott, hogy megnézze Bálintot, szól, hogy Bálint mintha a szájába vett volna valamit az egyik bokornál. Odamentem és két darab fehér bogyó termést szedtem ki a szájából. Jól megijedtem, hogy vajon le is nyelt belőle vagy sem. Apa hívta a kertészt, hogy megtudjuk mérgező-e az adott cserje termése. Nem volt elérhető és csak este 7 után hívott vissza minket, kiderült hogy hólabdácskának vagy valami ilyesminek hívják a növényt és sajnos mérgező. Telefon a Szent László kórház toxikológiájára majd átirányítottak a Heim Pálba. Bár Bálint se nem hányt, se nem nyálzik és láza sincs, valamint evett és ivott azóta rendesen és semmi különöset nem tapasztaltunk a viselkedésében, mindenesetre azt mondták vigyük be, 24 órás megfigyelésre. Mivel a szülőnek ágyat nem tudnak biztosítani, csak ülve egy széken lehet benn maradni a babával, ezért párom ment be vele. Olyan fél kilenc körül indultak el. Azóta nem hívtak még, biztos nem történt meg a felvétel, de nagyon várom, hogy megcsörrenjen a telefonom. Azóta itt ülök és aggódom, hogy ne legyen semmi baj meg azért mert olyan rossz hogy távol vannak tőlem. Ha tényleg benn alszanak, ez lesz az első éjszaka hogy nem látom Bálintot. Tudom hülyeség, mert majd ha szülök se lesz mellettem, de mégis akkor itthon lesz, most meg idegen helyen, tuti hiányzik neki anya. Kép

Majd jelentkezem, ha van hír, addig meg olvasok vissza, aludni úgysem bírnék.

Edit
Kép

Kép
reditke

Jajjjj, Reditke, biztos nem lesz semmi baj, próbálj meg ne aggódni! (bár ez hülyeség, mindenki aggódna ebben a helyzetben)
Feltétlenül írj, ha telefonáltak!!!
Éva
eve75

Reditke!
Szegénykém!
A Heim Pálban jó kezekben van, ne félj, barátnőm az ITO-n dolgozik, szólj, ha segíthetek valamiben!
Ne aggódj, olyan strammok ezek a kisgyerekek, biztos minden rendben lesz! Anya nélkül biztos rossz Bálintnak, de most légy egy kicsit önző, és gondolj Milánra!
Bálintnak ott van az Apa, Milánnak csak te vagy!!!

Írj a fejleményekről!
Móni

Kép
sunimum

Reditke
Biztos nem lesz semmi gáz,jó helyen vannak!Kitartást,szólj ha megtudsz valamit!

Éva
Jövő hétvégét még addig megbeszéljük!Szerdán megyünk Pestre,akkor még nem tudom mennyi időnk lesz,de valamelyik napra megbeszélhetjük!

edoci

CsirkeszKép
Oké, nem őrülök meg, bár lehet hogy félőrülten könnyebb lenne elviselni a szarosokatKép
Nőci csajos, de azért hasonlíthat bátyusra.

PleditKép
röviden nem pépes, hanem folyós.

TonticaKép
Szerintem próbáld meg pihentetni a bab témát, hátha akkor apa áll rá. Bár tudom ezt így nehéz, de gondolod ha az "akaratán" kívül teherbe esnél elfogadná és nem lenne belőle balhé?
Szekrény: nyugi ezidáig ő is csak pakolt, majd mászik Rate isKép
Jöttök haza, de jó! Budapest?
Nekünk is a Mondókáskönyv a kedvenc, most pont névnapjára meg akarom venni a 2-3t is. B is azt csinálja, hogy mindenhez van megjegyzése, és ha valaki valamelyik képről mondott neki valamit, utána azt ő is elmeséli és ha más nem érti meg fel van háborodva. Egy példa, van az "árok mellett jártamban...". Ott az a sztori, hogy a kisfiúnak nincs cipője, de van sapkája és sír. na ő ezt magyarázza, hogy appka és bólogat, majd hevesen integet nemet a kezével és mondja hogy nem-nem és ezek után nyöszörög (van sapka, nincs cipő, sír). ha ezt nem nekem mondja, más nem tudja hangosan lefordítani és helyeselni meg megdicsérni, akkor balhé van Kép És minden egyes oldalnak megvan a hasonló sztorija, napjában 20x Kép
Képek szuperek, mennék picit láblógatni.

LivKép
kutyussal nagyon cukik.
nem evés-simán lehet a fog szerintem is

Szia Alena itt is Kép Köszi az infot. Holnap megyek Ágihoz ctg-re, bár apa benn lesz Bálinttal a kórházban, így egyedül kell beautóznom, de csak megoldom valahogy így pocakosan.

MosziKép
Azért az egyedül evést nálunk sem koszmentesen kell elképzelni, főleg a leveseknél azért elég sok landol az előkénKép
Tábla: én nem 11 ker, hanem Csepel-sziget, Halásztelek-köszi
Képek, ide a babnet fotóalbumbaKép

EdociKép
komoly a joghurt evés, és nagyon helyes a manód.
B-eleven, kicsit túlságosan is.
De megütötte magát, de semmi komoly baja nem lett. Õ ha nem álmos vagy éhes, akkor jól tűri az eséseket, ütődéseket szerencsére.
Nálunk most az az új hepp (1-2 hete megy), hogy szalad ezerrel, majd menet közben térdre veti magát és úgy csúszik tovább 1-2 métert és persze sikongat és röhög hozzá hangosan. nekem tuti eltörne a térdem.

ÉvaKépviszonyulás pocakhoz:
1. röviden: mint egy kiszámíthatatlan 1,5 éves
2. hosszan: már az első hónapokban el kezdtük neki mondani, hogy baba van a pocakban. Akkor egy ideig mindenki pocakjában baba volt, az övében, az apjáéban, szóval mindenkiében. Aztán egy idő után már csak a nagy hasúak pocakjában van baba (pl láttunk a kórházban terhes csajt múltkor és azonnal mondta hogy néni-baba).
10-ből 9x jön és szeretgeti, dumál bele és puszilgatja és mondogatja, hogy baba, hoz neki enni, inni stb. Szóval foglalkoztatja a pocakom rendesen. Állandóan húzza fel a pólómat, ráfekszik meg ilyenek. Aztán mivel mondogattuk is neki meg van is több szopizós kisbaba a környezetünkben, így miután babát megszeretgette mindig feljebb akarja húzni a pólót és mondja hogy kekkőcziczibabahamma (kettő cici baba eszik). Az, hogy mozog-hullámzik a hasam vagy hogy rúg a baba nem érdekli. Már 1-2 hónapja nem csak azt mondjuk neki, hogy ott lakik a baba, meg hogy a kistestvéred, meg hogy majd veled fog aludni stb, hanem mindig úgy mondjuk, hogy Milán baba, hátha akkor majd tudja kötni a dolgokat.
Természetesen aztán vannak olyan pillanatok is, amikor egyáltalán nem foglalkozik vele és nem bántásból, csak inkább nem törődömségből, izomból rádől, belekönyököl stb, dehát mit várok egy ekkora manótól?
Az, hogy majd megyünk a kórházba, azt nem mondjuk szerintem majd ha eljön az ideje. Olvastam egy könyvben a "kistestvér érkezik", hogy mindenképp köszönjünk el a nagytól, ha megyünk szülni, mondjuk el pár mondatban hogy elmegyünk, ő ezzel és ezzel itt marad, majd jön meglátogatni, addigra ott lesz baba is stb. A könyv szerint ha éjjel kell menni ekkor is, bár én ezt nem tartom jó ötletnek, hogy felébresszem, bár ki tudja, lehet hogy jobb, mintha reggel felébred és anya nincs otthon.

Na, ennyi. Jó hosszú lettem és apa még mindig nem telefonált, hogy mi van a kórházban.

Edit
Kép

Kép
reditke

Hosszú leszek, van mit pótolniKép

JutiKép
Lili haja szőkésbarna, ha napon vgyunk aranyszőke, aha árnyékban, akkor kicsit sötétebb. Én inkább szőkének mondomKép A ruhán nálunk is szerepel nap végére az étlap, néha még popsikrém is...Lili valamelyik nap bosszúból egy puzzle darabot nyammogott szét, ráadásul nem is a miénket, hanem barátnőm 1500 darabosát...Mi ehhez képest egy korong?
Képek szupik, fiúk még mindig két tojásKép

ReditkeKép
Kitartás! Fotók jók, Bálint nagyon hasonlít rád!

EdociKép
Alvás hogy sikerült?

PocóKép
Inimma Csongijának is csak 6 foga vanKép

CsirkeszKép
Lili is én is erős akaratúak vagyunk, én jobban bírom, neki pedig vörösödik a feje, ő is kitartóKép
Pezsgőzés után Csenge cicizéseKép Õ is jól aludt?Kép

DinoKép
Megvárod te is, míg Bernát abbahagyja a hisztit, ugye? Vagy próbálod nyugtatni, mit teszel olyankor?

NikkKép
Kérdés hozzád is intéződikKép
Földhöz vágós hisztiKép Akkor én csöndben maradok, Lili "csak" toporzékolásfélét ad előKép
Bandó nagyon aranyosKép

Megyek, majd folyt köv, csak Lili nem hajlandó aludni!

Kép
sunimum

ReditkeKép
remélem minden rendben lesz!!! Írj ha megtudsz valamit, és próbálj meg nem izgulni (már amennyire lehet).
Amit találtam róla, ott azt írják, hogy csak gyengén mérgező növény, nagyon keserű, ezért általában a gyerekek nem eszik meg, inkább kiköpik. Mérgezési tünetei közé tartozik a hányás, hasmenés, tehát ha ilyen jelek nem voltak nagyon valószínű, hogy nem is evett belőle. Hirtelen ennyit róla.
Drukkolok nagyon!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Reditke, remélem minden okés Bálinttal Kép

MosziKép Nem is feltételeztem ,hogy direkt vírust küldtél. Azért kérdeztem, mert a víruskeresőnk nem szűrte ki, de nekem egy ilyen february pricelist fedőnevű melléklet igencsak gyanús volt. Annyira meg nem vagyok azért kíváncsi, hogy beazonosítás nélkül megnyissak minden trutyit Kép

Csirkesz Kép Azért, mert hasonlít nagytesóra, attól még nem fiús Kép Egyébként meg nyugodj meg, mert Dórinál egy évesen is megkérdezték mindig, hogy ugye kisfiú; Fanninál meg még novemberben is rákérdeztek, hogy fiú vagy lány Kép

Moszi Kép Dóri lemaradt a táblicskuból Kép Még egyszer az adatok, hogy ne kelljen visszakeresni: Dóra Bettina fedőnévre hallgat és 2002.09.18-án született.

Tontica Kép nem sértődne be a férjed a "véletlen" teherbeesésen???

Pocó

Kép
Kép
pocó

Köszönöm a fogas kérdésre a válaszokat. Ugyan ettől nincs több foga Fanninak, de legalább nem annyira krónikus a helyzetünk, mint amilyennek hittem Kép

Kép
Kép
pocó

JányokKép
Köszi a bíztató, kedves szavakat.
Móni a barátnős felajánlást külön és Dino a részletes tájékoztatást neked is.

Hívni még nem tudott párom, mert nonstop B mellett van, de sms írt. Egyfolytában engem emleget, de azt nem írja a párom, hogy sírva, de szerintem csak nyugtatni akar. Nem szúrták a picit, gyomormosást sem kapott és vérnyomást sem tudtak neki mérni (hihetetlen hisztit vág le hozzá). Kérdezgettek sokat a családtagok betegségeiről és kapott egy vizeletgyűjtő zacsit éjszakára. Sajnos arra kell figyelni, hogy hanyatt feküdjön a zacsi miatt, de úgy Bálint nem tud aludni csak hason, úgyhogy nem alszik. Ami a sok újdonság miatt is van, pedig ő 20.00-kor mindig bealszik mostanában. Jó nyűgös, kialvatlan lesz, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Állítólag 2 kisgyerek és szülei mellé kerültek egy pici szobába, de azt írja kulturált a hely ezt leszámítva. Azt mondták ebből a növényből 4-5 szem bogyó egy ekkora manónak nagyon veszélyes tud lenni.
Na ennyi. Lehet, hogy lefekszem, hátha tudok pihenni.

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke
Ha Bálint ilyen jól hisztizik,nincs nagy baj!

Móni
Az alvás jól sikerült,fél 3-ig kitartott a helyén.Ma már az apja nem engedte a különalvást,de hát akkor feleslegesen kezdtük el...Na mindegy,majd megoldom,biztos sikerül valahogy rábeszélni.

edoci

Folytatás holnap, megyek aludniKép
Jó éjt mindenkinekKép
Reditke, mizu?

Kép
sunimum

Látom, Pihenj jól!

Kép
sunimum

Sziasztok,

ReditkeKép
Szoritunk, hogy minden rendben legyen Balintal. Remeljuk csak egy egyhen mergezo novenyrol van szo es minden ok lesz. Irj ha jelentkeztek a korhazbol. Balint aranyos ahogy elmeseli a meset, csak legyen aki megertse. Szekrenybe szekrenyre maszas ismeros, de igy legalabb tudom, hogy nem csak Elisa ilyen maszos. En mar tenyleg nem tudom hova maszna meg, de ma is a video tetejerol szedtem le, ennel magassabban mar csak a TV-re maszhat. Egyszer a plafonon talalomKép

MoniKép
Lili aranyos a hisztis kepenKép Nalunk is egyre surubben van ilyen, de meg eszembe se jutott lefenykepezni de jo otletnek tartomKép

NikkKép
Kepek szupikKép

EdociKép
Kepet siman az ACDC-ben is kicsinyithetsz, vagy nem tudom Ti milyen kepnezot hasznaltok. Joghurt evesKép

CsirkeszKép
Csenge aranyos kis csajsziKép

MosziKép
Ok, majd atkuldom, csak kicsit lekicsinyitem oket mert eleg nagyok.

Na, lanyok jo hogy dicsekedtem az alvassal. Tegnap vagyis ma reggelre alig aludtunk 3 kor elkezdte a musort es reggelig felorankent orditott. Nem tudom mi lehetett vele, de mar par napja kezdett megint surubben kelni ejszaka. Lehet, hogy tegnap nagyon kifaradt. Voltunk fent a hegyekben szankozni. Gyonyoru napos ido volt. Elejeben felt a szankotol mivel plasztika es elegge csorog amikor ereszkedunk le rajta (nem ugy mint a fa szanko) de kesobb mar o maga huzta felfele, hogy ereszkedjunk ujra es ujra. Nagyon aranyos volt. Volt ott si iskola is en nem tudom hany evesek lehettek azok a pottomok akik ott silecen ereszkedtek le, de en csak bamultam, bisztos nem voltak tobb 4-5 nel. Sajnalom, hogy nem tudok kepet feltenni ide, nem tudom mi lehet a gond de nalam a melleklet feltoltese gomb nem csinal semmitKép

Jo ejt mindenkinek
Tcis

Kép

Kép
tcis

ReditkeKép
Latom, kozben kaptal hirt Balintrol. Probalj meg pihenni apaja ott van mellette.

Kép

Kép
tcis

Reditke! Tuti nem lesz baj! Nyugi. Ha szülni mész és éjjel, ébreszd fel Bálintot. Én a legnagyobbat nem ébresztettem fel hasonló meggondolásokból. Aztán bemt ragadtam a kórházban 2 hétig. Ráadásul akkoriban ekkora gyerek nem is jöhetett be. Állítólag napokig alig aludt és mindig az erkélyajtóban állt Tomim, hátha jövök (onnan pont a kapura lehetett látni). Aztán amikor hazamentem végre, egy darabig nagyon durcizott velem. És minden éjjel háromszor eleenőrizte, megvagyok-e még.
Többit név nélkül, mert már nem emlékszem kinél olvastam.
Egyedül evés: Ákosnak a kezdetektől adtam kiskanalat. Sokáig csak maszatolt, aztán engem etetett, most már sikerül kaját tenni nem csak a fülébe, de a szájába is. Mi hacsak lehet együtt eszünk az egész család. Ilyenkor látja, mit is kellene csinálni. Pl: eddig a kenyér és a felvágott csak külön ment be. Mostanában aprólékosan ráteszi a kenyérre a felvágottat, sajtot és próbálja egyszerre a szájába juttatni.
Kuki ügyek: mint 3 fiu anyukája azt mondom, az apró berepedések gyorsan, maguktól gyógyulnak. Soha nem kellett még beavatkozni.
Kullancs oltás: Doki néni tavaly lebeszélt róla. Azt mondja, a kullancsot nem tartja távol és nem véd minden betegség ellen, amit kullancs okozhat. Adott inkább homeopátiás bogyót, amit beszedve a bőr olyan szagú lesz, hogy a kullancs messze elkerül. Sőt a szúnyogok is! Majd megkeresem, mi a neve és megírom.
GYED: én is kevesebbet kaptam. Úgy látszik, mindenhol ilyen figyelmes munkaügyesek vannak, akik elfelejtenek papírt küldeni a 9000t-os jóváíráshoz. A mienk még röhögve közölte: legalább jövőre lez mit visszaigényelned! Hát köszönöm, az én zsebemből most hiányzik az a pénz.
Éjszakázó babák: a családban több helyen bevállt, hogy nem a szülői ágyban alszik a babó, hanem a kiságy eggyik oldalát leszerelték és a nagy ágy mellé tették az ágyat. Aztán a szülők szobájában, de kissé odébb rakták. Aztán külön szobába nyitott ajtókkal. Nekem szerencsére nincsenek ilyen tapasztalataim, de már épp eleget dicsekedtem a fiaim alvókájával.
Valaki kérdezte, hogy kivenni kiságyból gyerekheverőre mikor? Én Tomit mielőtt jött a második, akkor vettem ki. Eleinte csak délutáni alvásokra, aztán ő nem akart a rácsok között aludni. Mire jött a kicsi, nem egészen két évesen már heverőn aludt, aminek kívül volt egy kis támlája, hogy ne guruljon le.
Tetőtér: már írtam, mi Ákos születése miatt vágtunk bele a tetőtérbe. Már laktunk korábban is tetőtérben, tudtuk, mire kell vigyázni. Hát leginkább a jó szigetelés a titka. A tetőablakokra lehet venni külső fényvisszaverő rolót, ez sokat javít a helyzeten. A régi lakásban a tetőtér úgy lett kialakítva, hogy függőleges ablakaink voltak, nem az eget bámultuk. Most még csak a nagyfiuk laknak fenn, de lassan mi is költözünk végre. Csak lépcső ne lenne!!! Nem nekem gond, hanem Ákos imád lépcsőzni, engem meg a szívbaj kerülget. Ráadásul még csak felfelé megy adolog, lefelé kevésbé.
Segítsetek! A barátnőm jövő héttől minden második héten két napot suliba megy. A kisfia most 19 hónapos. Keres valami helyet, ahol a suli idején vigyáznának a manójára. Maglódon laknak, onnan befelé a Blaháig bármi jó lenne neki (XVII, XIV. ker, belváros). Tippek??
Szerintetek normális dolog, ha úgy jönnek a rágó fogak, hogy időnként vér szivárog a gyerek szájából? Áki ujjabban játszik, egyszer csak sírva fakad és jön egy kis vér. Többször megnéztem, semmi nincs a szájában, ami nem odavaló és a fogacska körül vérzik. Én ilyet még nem láttam. Mit lehet ilyenkor tenni??
És apával mit lehet tenni, aki a negyediket tervezgeti? Én nem nagyon szeretném, de ő igen, hátha besikerülne egy kislány. Ha ez utóbbira van biztos tipp, akkor talán. De mégegy negyedik fiu? Na neeee!
Pocakosoknak kitartás! És senki ne szüljön idő előtt!!!!
anyuszi3

MoniKép
Most jut eszembe, hogy kerdeztel a nevemrol. Regen,nagyon regen eggyik baratom hivott igy csak siman ahogy le van irva ugy kell ejteni, kicsit nehez kimondani inkabb csak cisnek hangzik.

Kép

Kép
tcis

ÉvaKép
Bernát nagyon kevés tejterméket hajlandó megenni, a túrót csak túró rudi formájában, illetve reggel 150ml tápszert iszik és ennyi az össz. tejtermék bevitele. Ami fehér, vagy folyékony-pépes állagú (joghurt, kefír, túrókrém, tejpép, puding) azt megnézi és azonnal rázza a fejét, hogy nem. Húst csak párizsi és virsli formátumban, ha szerencsém van akkor egy max. 2 kocka husi a mienkből. Krumlit sehogy sem hajlandó, zöldség néhány karika a levesből, kenyér szintén nem, leszedi róla a felvágottat és a kenyeret elegánsan ledobja a földre. Amit megeszik, az a gyümölcsök, a banán kivételével, de azért ritkán abból is hajlandó enni, a tészta leveslével leöntve, tejszelet, kekszek. Most hirtelen nem is jut eszembe más. Ennek ellenére úgy néz ki, mintha a világ legjobban evő csemetéje lenne, persze gondolom a sok szénhidrát növeszti a hurkáit. Sajna ez van, de már régóta kínlódom vele, szörnyű kitalálni, mit adjak neki naponta 5x enni. Persze a bátyja sem jobb, aki pedig hetek óta, legalább heti 5x vacsorázik tejbegrízt, de Õ legalább mást is hajlandó megenni. Bizti én rontottam el valahol, de nem tudom mi tévő legyek.

LivKép
ha mást nem láttál Dávidon, akkor bizti a foga volt a ludas.
Kutyás kép nagggggyon tetszik.Kép

TonticaKép
nagyon szépek a képek.
Remélem azért sikerül férjedet meggyőznöd kistesó ügyben.Kép

EdociKép
Hűűűűű, abból a kefírből jutott mindenhova.Kép

MóniKép
Hiszti, mikor hogy. Van amikor nyugodtan megvárom a végét, van hogy próbálom elterelni a figyelmét, van amikor határozottan rászólok stb. Nem nagyon tudom mit kellene tennem, Donát nagyon hamar túljutott ezen a korszakon, tulajdonképpen nem is volt neki ilyen. Pláne a földhöz verem magam úgy ordítok típusú meg főleg nem, amit Bernát előszeretettel ad elő. Õ egy akaratosabb típus, állítólag volt kitől örökölje.Kép

ReditkeKép
továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen Bálinttal!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

TcisKép
remélem ma jobb éjszakátok lesz!
"Egyszer a plafonon talalom" Ez tetszett.KépKépKép

AnyusziKép
vérzés gondolom lehet a fogacskától, de még nem hallottam ilyet.
Apát küldd ide beszélgetni enyém férjjel, hátha Õ lebeszéli a negyedikről a Tiédet, a Te férjed pedig rábeszéli az enyémet a harmadikra. Jobb ötletem nincsen.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Dino! Ne aggódj nekem is van rosszevő gyerekem. 12 éves lassan, de a mai napig kínlódok vele. Zöldséget leginkább mint rakott akármit tudom megetetni vele. Próbáld ki, hátha. Husinak darálthúst főztem neki pici korában, azt csempésztem a tészta közé. Sajttal, paradicsommal az nagyon bejött neki, ma is nag milánói rajongó. Dokinéni mindig azt mondta, amig eleven, egészséges, ne aggódjak. Most is mindig csak azt kérdezi, hogy megy a tanulás, a sport. Ha tud teljesíteni, akkor neki ennyi is elég, ha akar, had egyen tésztát. És szerencsére jól teljesít minden területen. Csak én kapok frászt, hogy 156 centisen is csak 34kiló és zörögnek a csontjai. Állítólag az evési szokások serdülő korban megváltoznak, én már csak ebben reménykedem. Apákat összeengedni? Kép Ha csak az egyik véleménye változna, már siker lenne!
Többet nem dicsekszem alvással, az tuti!!! Ákos ma éjjel hajnali 2 és 6 között háromszor szirénázott, fél7-kor meg úgy döntött, már nem is érdemes visszaaludni. Rosszalvós anyukák! Ti ezt hogy bírjátok??? Minden tiszteletem a tietek!
anyuszi3

Hello lányokKép
Apával beszéltem. B-nek semmi tünete, úgyhogy lehet hogy le sem nyelt egy darabot sem.
Vizeletet éjjel gyűjtött tőle, nem is aludt a manó csak 4-5 órát. 4 kiskölök van egy szobában, mind mérgezéssel, úgyhogy nem nagyon aludt senki, főleg hogy ebből kettő pici baba és szinte egész éjjel sírtak.
Párom azt mondja elvileg, ha semmi nincs akkor is estig benn kellene maradni, de ő saját felelősségre hazajön, ha a pisi is negatív. 9-10 között lesz vizit, akkor megbeszéli orvossal.

Közben bátyámék 9 hónapos kicsi fia (emlékeztek ő volt a koraszülött baba, akinek nyelőcső műtétje és mesterséges kómában tartása volt rögtön születés után), most elkapott egy fosós vírust, ami valszeg rota. Mivel a kiszáradás veszélye fenyegette, ezért tegnap este ő is bekerült a Szent Lászlóba, de nem tudják hogy tényleg rota-e, mert most sok ilyen fertőzés van és elfogyott a kórház rota tesztjeKép Szép, ugye?
A ciki az, hogy nem tudjuk (neten sem találtam erre vonatkozót), hogy mennyi ideig fertőz ez a dolog miután elmúlik egy gyerkőcnél. Ugyanis tesóméknál voltak vendégségben ismerősei, akiknek baba fertőzött volt, de már két hete vége a bajnak. Ez után a látogatás után 2 nappal ő kisfiuk is elkezdett fosizni. Lehet, hogy ilyen sokáig fertőzne? Tud valaki erről valamit? volt valakinek ilyen?

AnyusziKép
Nekünk volt vérzés fogtól, mégpedig az első metszőknél. Ahogy kijön a fog elmúlik. Dokink azt mondta semmit nem kell vele csinálni.

Ébresztés szüléskor: köszi a tanácsot. Megfogadom.

Van egy módja, hogy ne legyen 4. baba. Ha nem szexelsz apával Kép Kép Kép
Kullancs: Köszi. Tudjuk, hogy a lyme-ra nem jó, de az kezelhető, viszont az agyhártya gyuszira igen és nálunk rengeteg kullancs van, bármivel kenjük magunkat, úgyhogy mi mindenképp beadatjuk a kockázat mérlegelésével is. Ráadásul múltkor láttam műsort tv-ben. A legfertőzöttebbek a kullancsok a Csepel szigeten (mi itt lakunk) és a nyugati országrészben, ott meg a 2 nagyszülőpáros lakik, akiket rendszeresen látogatunk. Ezek után nem kérdés....

TcisKép alvás nagyon durván hangzik. Tudom, hogy már utáltok és azt is tudom, hogy akarata ellenére senkit nem lehet rákényszeríteni, de én esküszöm az "Aludj jól módszerre". Én nem hiszem hogy Bálintnál sokkal jobban hisztiző és akaratos gyerek sok lenne, ami az elalváésos hiszetiket is jellemezte és pár nap alatt mégis sikerült, bár azt a pár napot szó szerint túl kellett élni nekünk is. Persze nekünk is csak 3. nekifutásra sikerült, mert az első 2-nél nem bírtuk. Aki próbálta ismerettségi körben és a könyv által leírtak alapján, mindenütt alszik a gyerek. Van rokon, aki próbálta, de ebben-abban eltért a könyvtől, na ott nincs eredmény. De dugulok.

MosziKép milyen könyvet keresel.

Na lépek, hívom a szülésznőt és megyek ctg-re. Apa ettől tök ideg, hogy egyedül, mert amióta nyílt a méhszájam nem engedett vezetni. De mondtam neki, hogy nyugi, ma már 35+3 Kép

DinoKép
Nem semmi kevésféle kaját szik meg pici fiad. Jó nehéz lehet így mit adni neki. Nem irigyellek, de ennél nagyobb bajotok ne legyen Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,
lehetetlenség követni titeket. Mire ideérek, addigra ezer dolog történik.
ReditkeKép A Heim Pál jó kóórház, csak nem túl szülőbarát. Te nyugodj meg, a örpéknek külön őrangyaluk van ilyen esetekre. Valszeg nem evett meg annyit,mint gondolják. Nyamvaadt hólabdát meg ássátok ki, és telepítsetek a helyére tuti nem mérgezőt, mert MIlán baba sem lesz kíméletesebb majd a bokrokkal.

FogacskákKép Nálunk is nőnek ezerrelé minden látható eredmény nélkül. ) van, de már hónapok óta.

Hát, Dinó, az én fiam tuti ellentéte Bernátnak. MOndjuk a tészta jöhet mindne formában, de egyébként tejtermék párti. A nagy dobozos joghurtot is képes egy evésre befalni. Sajt minden mennyiségben, párizsi, és bébikaják dettó. Ehhez épest alig hízik. Igaz, hogy roghangászik folyamatosan, de néhaa eggódom miatta. Titeket olvasva nem kéne.

Éjszakázás. Kicsi Fiam végre a nagyiéknál is átaludta szerdán és csütörtökön az éjszakát. Mostanában ugyan fél 7-kor kel, de fél8-ig még pihire bírható.Szerintem tényleg a terror segít. Nálunk is ez vált be. Bátorság. Csak pár nap, és végre a rosszalvó babócok anyujai is pihizhetnekKép

Nagyijától kapott( kikönyörögte a boltban, mivel majdnem ráugrott a kocsiból) egy akkora madarat, mint ő maga. Gombóc Artúr névre hallgat, és Kornél Gommm-nak hívja és bújik hozzá veszettül.
Tegnap felszámoltuk a járókátKép Lassan 2 hete nem használjuk és csak útban volt. NosztalgiáztamKép

AnyusziKép Fogzásnál lehet vérzés, szóval ne aggódj. Amikor áttör a fogacska.

Tetőtér: Mi emeletráépítésen gondolkodunk a lépcsőre úgyis rácsot szerelünk, én pedig imádom a melegetKép

Az összes babóc gyönyörű. JudyKép imásom azt a fürcsis képet. Mellesleg a férjem is.

TesóprojektekKép TonticaKép tényleg pihentesd kicsit. nNEked is jobb lesz, ha együtt várjátok a tesót. Ez nem gyszemélyes meló. MInden esetre sorítok, hogy apája véleménye hamar megváltozzon.

Eljegyzések: hát én keresztényként úgy látom, manapság csomó ember fél az elkötelezettségtől. Tudom, hogy nehéz dolog, rengeteg a válás meg minden, de higgyétek el, hogy igazándiból attól a pillanattól amikor kimondjátok az igent, megváltozik valami a kapcsoltban, pont azért, mert a félelmekkel, az elbátortalanoodással, és a bizonytalan jövőval együtt Õt választottátok. Rengeteg embert ismerek, akinek fogalmam sibncs arról, mi hiányzik az életéből, és ez legtöbbször az elköteleződés és a kapcsolat. Nem csak szerelmi téren. manapság annyit hangsúlyozzák a kapcsolatok jelentőségét, és fogalmuk sincs róla valójában milyen fontosak. Na, befejezem, mert még elérzékenyülök, plusz a törpém itt szedi szét a szobát mögöttem.

Vera

hvera

Hali

csak gyorsan. rengeteget írtatokKép

Reditke
drukk, hogy hamar hazatérjenek a fiúkKép és jó, hogy nem lett bajKép

éjszaka
nálunk terror ideig óráig segít aztán lassan visszaáll minden a régi kerékvágásbaKép na mindegy, lassan már meg lehet vele majd beszélni, hogy aludni illik.

Házasságügyben Vera szívemből szóltálKép

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

ReditkeKép
Orulok, hogy Balintal minden rendben. Szerintem is inkabb gyerekbarat bokrokat rakjatok amig kicsit meg nem nonek a gyerkocok, mert igy nem nagyon birod majd kesobb se egyedul kiengedni oket a kertbe, mert sose lehet tudni mikor dezsmaljak meg a bokrot. Meg akartam venni a konyvet amikor otthon voltunk de valahogy elmaradt. En is mindenkitol azt hallottam, hogy nagyon jo, baratnemek is eskusznek ra. Ha legkozelebb megyunk megveszem, csak azt nem tudom, hogy fogom itt bomboltetni amikor meg a szomszed horkolasa is athallatszik. Tegnap este az alattunk levo csajszi osszevitazott az apjaval es mivel hangossabban beszeltek mindent pontossan lehetett erteni, a mellettunk levo szomszedbol viszont meg jobban athallatszik minden. De majd valamit kitalalunk. Akkor is megoldhato a dolog, ha mar nem kisagyban alszik a gyerkoc? Ma ejjel kicsit jobban aludtunk ejfelkor volt egy hiszti es 1/2 6 kor de akkor mar vissza se birtam altatni, utanna 7kor aludt vissza 8ig. Rotarol sajnos nem tudok semmit. Remelem hamar rendbejon batyadek babaja.

Anyuszi3Kép
En is megfogattam, hogy tobbet nem dicsekszem az alvassal, most jol megjartam. Tehat ezutan ha kerdeznetek es nem valaszolok akkor azt jelenti, hogy jol alszik (remelem hamarossan igy lesz) csak nem merem leirniKép En is mindig rosz evo voltam, hust egyaltalan nem akartam enni csak tesztat es a labaim is mindig akadtak ossze olyan sovany voltam de aztan megis kikupalodtamKép Szerintem hiaba is erolteti az ember attol nem fog jobban enni a gyerek. Persze konnyu ezt mondani, Elisa aranylag jol eszik de ha olyan napja van es nem akar akkor en is csak tomnem mint a kacsatKép

HVeraKép
Gratula az alvashozKép Elisa se nagyon hizik pedig eszik de allandoan megy O is valahogy ra kellene szerelni egy kilometer orat kivancsi lennek mennyit tesz meg napontaKép

LivKép
David nagyon cuki a kutyussal, gondolom imadjak egymastKép

JutiKép
Pancsizos kep naygon tetszikKép Mar eleg szukossen vannak, de sok jo elfer kishelyen. Hogy ez a ket srac hogy hasonlit egymasraKép

TonticaKép
Kepek szupikKép En azert orulnek ha osszejonne a kisteso, apa is bisztossan gyorsan megbekelne. Habar igaz, hogy keszemelyes melo es akkor ra is meg nagyobb szukseged lenne.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Edit, a szopi megy, azt mindig kér, éjjel-nappal. Kép

Éva, igen, látszik, hogy az egyik foga 1-2 napon belül kinn lesz.

Edoci, a kutya, Leila eleinte a gyerkőc közelébe se mert menni, nehogy valami "bajt" csináljon,f ellökje stb., de amióta jár, már látja, hogy nem kell úgy félni tőle, és tök jól megvannak, vakartatja vele a hasát stb. Szeretik egymást, jó barátok lettek. A berni amúgy is az a kutya, akit a retrieveren kívül a legjobban ajánlanak gyerekek mellé. Dávid épp tegnap mondta ki először, hogy Lella. Kép Annyira aranyos, ahogy mondja!

Később folyt.

Kép

Kép
liv

Hu, irto sokat irtatok!

Reditke: Nagyon orulok hogy minden ok es nem lett semmi baja Balintnak.

Lanyok, bocsi de nem tudok mindenre reagalni fiam itthon van ezen a heten mar nem viszem bolcsibe nehogy beteg legyen az utazaskor.
Mostanaban elegge rosszul erzem magam, rossz a hangulatom, egyfolytaban csak pityeregnek, tudtam hogy nem fogtok velem egyeterteni tesotemaban, en sem ertek magammal egyet csak uresseget es haragot erzek a parom irant mert ilyen helyzet ele allit es magam miatt mert nem tudom elfogadni. Kép
Nem tudom mit fogok tenni.
De tovabba nem akarlak Titeket ezzel "farasztani". Kép

KépKép
KépKép
tontica

Edit, tutira nem lesz semmi baj. Ha evett is a bogyóból, max. 1-et v. 2-t ehetett enyni idő alatt, attól pedig semmi baja nem lesz. Különben egy csomó mérgezőnek mondott növényt, bogyót zabál Leila meg a madarak is az udvarunkban, kutyabajuk tőle.

Bálint tök jófej lehet, ahogy magyarázza a mondókát. És nagyon aranyos lehet, ahogy enni, inni visz a babának. Kép

Pocó, ez érdekes, hogy megkérdezték, Fanni fiú-e vagy lány, szerintem elég egyértelmű, semmi fiús nincs benne.

Lányok, nem aktuális ugyan nálunk, de foglalkoztat: amikor az anyuka még szoptatja a nagyobb gyerkőcöt, amikor szülni megy, és utána szándékozik mind a kettőt szoptatni tovább, akkor mit csinál a kórházban töltött napok alatt: kimarad 4-5 nap szopi a nagynak?

olvasás később tovább, összetört egy pohár (és nem Dávid votl)

Kép

Kép
liv

Edit, szuper, hogy Bálintnak semmi baja. Irod, hogy 4 gyerkőc van mérgezéssel egy szobában, abból 2 baba. EGy baba miféle mérgezéssel kerülhet kórházba?

Judy, Vera, egyetértek házasságügyben.

Tontica, egyáltalán nem "fárasztasz" minket, szerintem írd le ezután is,mit érzel, jobb, ha könnyítesz a lelkeden.

Lányok, Lauról nincs valakinek további infója?

Kép

Kép
liv

ReditkeKép
örülök, hogy Bálinttal nincsen semmi gond.
Rotavírusról a tanulmányaimban hirteln ennyit találtam. Terjedés: széklettel, szájon át, de élelmiszer és víz is közvetítheti. A szóródás igen gyors, mert a vírusok száma igen nagy, másrészt a fertőzési láncban részt vezsnek a tünetmentes ürítők, a lappangási stádiumban levők és a lábadozók.
A vírus a külvilágban hosszú időn át életben marad.
Lappangási idő: 2 nap
Konkrét időről nincsen benne szó. Sajna nincsen mikrobiológia könyvem, csak a vizsga ereéig szereztem meg.

Megyek mert Bernát nagyon aktív és Donát sem ment ma oviba, mert csúnyán köhög, csak kíváncsi voltam mi van Bálinttal.
Gépelési hibákért bocsi, de Bernát nagyon akar segíteni.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Reditke! Jó hírnek örülök. Most már pihi és nyugi!Pici baba mérgezéssel??? NO sex? ): nem akarok magamnak roszat, meg válni se! Csak apát lebeszélni négyeskéről.
Tontica! Itt panazkodhatsz nyugottan. Valaholki kell adni magadból! Hidd el, ha kicsit pihenteted a témát, utána talán apa is könyebben rááll.
Liv! Az Istvánbam van alpítványi szoba, ami ugyan fizetős, de akár az egész család benn lehet azon a pár napon. De amikor én szültem, volt egy anyuka, akihez naponta kétszer hozták látogatóba a kislányát és boldogan szopizott. Igaz volt, aki megszólta ezért, pedig nagyon aranyosak voltak. Mit 4-5 nap? Engem császárral 3 nap után hazaküldtek.
anyuszi3

ReditkeKép
még ennyit találtam.
Fertőzőképesség tartama: A betegség heveny szakában (átlagosan 4-6 nap), és később mindaddig, míg a vírusürítés tart. A vírus általában nem mutatható ki a fertőzés 8. napja után, de 30 napon túl tartó ürítést is kimutattak immunkárosodott betegeken.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

SziasztokKép

REditkeKép
Mi a múlthéten voltunk a Lászlóban Rota vírussal. Tele van az egész osztály, nagyon sok gyerek beteg most. Azért veszélyes mert hamar kiszáradhat a baba. Én is úgy tudom (vagyis csak gondolom, mert a kórházban semmit nem mondtakKép), hogy addig fertőző míg megy a pici hasa. Ez nálunk is kb. 5 nap volt. Már nem megy a hasa négy napja, de még azért nem vittem gyerekek közé. Nem kívánom senkinek ezt a betegséget! Olvastam, hogy bogyót rágicsált a törpe, és rögten elgondolkoztam, hogy nálunk is mennyi virág és növény van a kertben.......
Puszi és fel a fejjel!! Milánt még tartsd bent egy darabig!

KépKép
gigi28

CSirkeszKép

Csenge nagyon szép Kép Boldog névnapot kívánok nekiKépKép

ReditkeKép

Remélem már otthon van Bálint és nem volt semmi baj, nálunk a macska vitaminját nyelte le.

BesztiKép

Ha olvasodKép Nem tudod a dokink a helyén van e még, tudsz vmi elérhetőséget? Sürgősen kellene.

Noémi
fantikbaba

Noémi!

Nem tudom, hol elérhető. A régi mobilszáma megvan neked, azon próbáltad?
Nekem is kéne mennem rákszűrésre, de emiatt a kavarás miatt nem voltam Hanna születése óta nála...Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Nincs a mobilja meg, de megpróbálom felhívi az asszisztensét.Ha az sem megy akkor becserkészem a Szabó-t akinél szültem. Az a helyzet hogy pozitív tesztet produkáltam, de nagy kétségem van, egyszer jött meg az is már 3 hónapja, azóta semmi, Heléna meg szopik 2-3 szor egy nap.Rákszűrés nekem is igen aktuális lenne.
Azért köszi.

Noémi
fantikbaba

Bocs én megint nem tudtam olvasgatni Kép
Most csak azért jöttem, mert sms-t kaptam Reditkétől:
Befektették a kórházba mert magas a vérnyomása, és a baba szívhangja sem oké. Bálint az éjszakát a Heim Pál kórházban töltötte apjával megfigyelésen, mert azt hitték, hogy megevett bogyókat az udvaron, de már otthon vannak, nem volt mérgezése. Reméli, h ogy a hét végére hazaengedik, egyben Kép

Pusz
Macs
maccs

Noémi!

Az a 2-3-szori szopi már kevés a védelemhez, bizony lehetsz babás!
Szeretettek volna most tesót?
Küldet egy számot mélben, ez volt a száma.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

RedtikeKép
Szoritok, hogy minden rendben legyen Milan baba szivhangjaval es persze a vernyomasoddal is. Valoszinuleg a tegnapi idegeskedestol magas, remelem hamar helyre all.

NoemiKép
Ujabb pocis?Kép

Egy kerdesem lenne foleg azokhoz akiknek van nagyobb gyerkocuk. Elisanak ma reggelre elkezdett folyni az orra se laz se mas csak sima orfolyas amit ki se birok szivni mert nagyon keves vizes valami jon viszont allandoan folyik. Ilyen akkor volt utoljara amikor jottek a szemfogai. Lehetseges, hogy jon a 17.-ik foga? Nekunk a doki azt mondta most szunet lesz kb 2-3 eves koraig. Gondoltam, hogy nem fog varni 3 eves koraig mivel koran jottek a meglevok is de ez azert most megis tul hamar lenne nem?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Liv, Áron-Andi,
köszönöm a válaszokat kuki ügyben, mára úgy néz ki rendbe is jött.

Liv,
Dávidod akkor már jól van?

Reditke,
megy a drukk, hogy minden Ok legyen veletek!

Csirkesz,
CSengéd nagyon édi és meglásd bombázó csajszi lesz, amúgy nem néz ki fiúsan.

Lurkók mind édesek!

Én sajna nem tudok képet felrakni, mert hiába engedélyezem az előre ugró ablakokat, nem jön fel az ablak. Nem tudom mi lehet a hiba.

Tontica,
ne szomorkodj a tesó ügyön, légy egy picit türelemmel, koncentrálj most a fiadra és gondolj arra, nem baj, ha picit később jön a tesó, legalább hosszabb ideig elnyúlik a babázós időszak.

Sajna most többre nem futja,
pusszantás mindenkinek!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

MacsekKép
Nalam is ugyan ez a helyzet en sem birok kepet felrakni mar egy ideje. Irtam is a szerkesztonek harmadjara valaszolt, hogy majd utannanez mi lehet a gond. Markrol is irhatnal par sort. Hogy van? Jarassal megbaratkozott-e mar?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Macsek, teljesen rendben van, igen, köszi. Kép

Tényleg írj Márkról!

Judy, nálad a fiúk meggyógyultak?

Kép

Kép
liv

<font color="0077aa">Tcis Kép
Nálunk is ugyanaz a szitu mint Elizánál. Balázsnak tegnap este óta folyik az orra, se láz se hőemelkedés. Próbálom én is szívni, éjszaka is kell, gondolhatod lőttek az átaludt éjszakának. Nem tudom hogy ez mennyiben függhet össze a fogakkal, de nekünk már jó ideje csak 8 van, a többi sehogy se akar kibújni. Kíváncsi vagyok mint mondanak a tapasztalt anyukák.

Reditke Kép
Remélem nincsen semmi komoly baj, és mielőbb hazajöhettek pocisan.

Macsek Kép
Jó hogy begyógyult a cerkája Márknak.

Dino Kép
Tudom hogy nem vigasztal de én amikor kicsi gyerek voltam csak vajaskenyeret és tejeskávét voltam hajlandó megenni, szinte azon nőttem fel. Katasztrófális rossz evő és finnyás voltam. Most már csak az utóbbi maradt.
Kitartás: előbb-utóbb rendeződni fog az evészet.

Noémi Kép
Én azért megeresztek egy gratulációt Kép

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

Liv
Én tudok olyan anyukáról aki mikor a nagyobb gyerek benn volt látogatni akkor szopizott

Tontica
Nagyon szép lett a terület amit csináltatok Kép Tesó ügyben próbálj meg ne nagyon keseregni,bár tudom könnyű ezt mondani Én is sokszor irigykedem mikor olvasom hogy megint vki babát vár,és hogy milyen könnyen összejött.Remélem második nekünk is egyszerűbb lesz.Próbáld meg nem eröltetni,hátha ugy apa könnyebben rááll.És nyugodtan irj róla,hisz ezért vagyunk

Redit
Örülök hogy Bálinttal minden okéKép Remélem veled és a babával is minden rendben Kép Bandónak is volt egy fosós vírusa ő szerencsére jól átvészelte,nem kellett kórházba menni.4-5 napig fosott,39 fokos láza volt másfél hétig majd vége lett.Azt nem tudom hol szedhette össze mert gyerek társaságba nem voltunk és szinte sehol se,mert pénteken jöttünk haza az osztrákoktól és kedden kezdődött neki,péntektől keddig pedig a lakásban voltunk.

Edoci
Evészet Kép nagyon jól sikerült kis sorozat Kép

Móni
Hiszti:ha itthon vagyunk akkor hagyom ,leteszem a földre vagy ő ugye már földhöz verte magát akkor otthagyom és mivel látja hogy nem figyelek rá hamar befejezi,aztán van mikor erőteljesen rá kell szólni hogy abbahagyja,és van még az elterelés,ez függ attól hogy miért kezdte el a hisztit.ha pedig vásárolunk vagy nyilvános helyen vagyunk akkor ált a gyors távozás és mikor ketten vagyunk akkor le szoktam szúrni és olyankor lapít.Igazán a nyilvános hisztire nincs megoldásom Kép

Moszi Köszi Kép

Noémi
Az egyik barátnőm Szabó Györgynél szült ha esetleg nem tudod az elérhetőségét

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Csak nagyon röviden jövök, mert elég volt végig olvasni az elmaradt termést.

Szóvel kismanók nagyon gyönyörűek, egytől egyig, CSenge baba pedig kiemelt helyet foglal el köztük.!

Evés: Lili nagyon változékony, hol hülyére zabbantja magát, és cska nézek hova fér be még kaja, hogy pedig alig eszik, azon belül mg még válogtós is.Én azért ennek próbálok mértéket szabni, mert nem lehet egész álló nap "nyinnnyót" /=danoninot/ falni.. Kép Azért sosem erőltetem rá a dolgokat, mert engem gyerekként rengetegszer ütöttek és büntettek az asztalnál mert nem ettem meg a húst, meg is utáltam annyira, hogy kb. 25 éves korimig alig ettem belőle... Kép

Mászás: Lili előtt sem létezik akadály, veszedelmes amit művel... A szétrámolásban pedig állítom, hogy ő lehetne a világbajnok, akárki akármit modna csimotájáról, mert én még nem láttam egy háttérkéen sem olyan csatateret, ami itt nálunk szokott lenni Kép

Noémi! Szerintem is simán lehet pozitiv a teszt!Kép Gratulálok! Kép Nem terveztétek?

Tontica! Lehet hogy ez most rosszul fog esni, de probáld meg úgy felfogni, hogy neked CSAK az az akadály, hogy papa nem szeretné, fizikailag minden rendben van, de ha ő beleegyezik bármikor jöhet a kistesó. Tudod hány olyan nő van aki ugyanennyire sóvárog egy bébi után és nem is lehet neki ??? Papával meg a lelki terror helyett próbálj meg beszélni, hiszen leírásaid alapján az ő kényelmét eddig sem tette tönkre Rate érkezése, ezentúl is mindent te csinálsz majd.. Kép Meséld el neki a magyar szólást: 1 gyerek nem gyerek. 2 gyerek 1 gyerek, de 1 gyerek nem gyerek! Kép

Erika! Kicsi Zsombi szíve remélem rendbe fog jönni teljesen. Sajnálom, hogy ilyen nehezen kezdődött, de köztetek ez majd még szorosabb kapcsot fog kialakítani, és ha ilyen szépen fejlődik akkor sokkal erősebb és vitálisabb baba, mint bármelyik egészséges..Kép

Most el, tanulnom kéne.. Kép
Macs
maccs

JUTIKép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK APRAJAFALVA ÖSSZES PEREPUTTYÁVALKépKépKépKépKépKépKépKép

CSIRKESZ

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

BesztiKép
Az asszistens telefon száma a régi, őt hívtam.most rákszűréssel együtt 7000, csak hogy tudd.
nem terveztük, úgy hogy lehet hogy nem is tudjuk megtartaniKép most nagyon nem jókor jött.

Noémi
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?