Csirkesz
Oké, nem őrülök meg, bár lehet hogy félőrülten könnyebb lenne elviselni a szarosokat
Nőci csajos, de azért hasonlíthat bátyusra.
Pledit
röviden nem pépes, hanem folyós.
Tontica
Szerintem próbáld meg pihentetni a bab témát, hátha akkor apa áll rá. Bár tudom ezt így nehéz, de gondolod ha az "akaratán" kívül teherbe esnél elfogadná és nem lenne belőle balhé?
Szekrény: nyugi ezidáig ő is csak pakolt, majd mászik Rate is
Jöttök haza, de jó! Budapest?
Nekünk is a Mondókáskönyv a kedvenc, most pont névnapjára meg akarom venni a 2-3t is. B is azt csinálja, hogy mindenhez van megjegyzése, és ha valaki valamelyik képről mondott neki valamit, utána azt ő is elmeséli és ha más nem érti meg fel van háborodva. Egy példa, van az "árok mellett jártamban...". Ott az a sztori, hogy a kisfiúnak nincs cipője, de van sapkája és sír. na ő ezt magyarázza, hogy appka és bólogat, majd hevesen integet nemet a kezével és mondja hogy nem-nem és ezek után nyöszörög (van sapka, nincs cipő, sír). ha ezt nem nekem mondja, más nem tudja hangosan lefordítani és helyeselni meg megdicsérni, akkor balhé van
És minden egyes oldalnak megvan a hasonló sztorija, napjában 20x
Képek szuperek, mennék picit láblógatni.
Liv
kutyussal nagyon cukik.
nem evés-simán lehet a fog szerintem is
Szia Alena itt is
Köszi az infot. Holnap megyek Ágihoz ctg-re, bár apa benn lesz Bálinttal a kórházban, így egyedül kell beautóznom, de csak megoldom valahogy így pocakosan.
Moszi
Azért az egyedül evést nálunk sem koszmentesen kell elképzelni, főleg a leveseknél azért elég sok landol az előkén
Tábla: én nem 11 ker, hanem Csepel-sziget, Halásztelek-köszi
Képek, ide a babnet fotóalbumba
Edoci
komoly a joghurt evés, és nagyon helyes a manód.
B-eleven, kicsit túlságosan is.
De megütötte magát, de semmi komoly baja nem lett. Õ ha nem álmos vagy éhes, akkor jól tűri az eséseket, ütődéseket szerencsére.
Nálunk most az az új hepp (1-2 hete megy), hogy szalad ezerrel, majd menet közben térdre veti magát és úgy csúszik tovább 1-2 métert és persze sikongat és röhög hozzá hangosan. nekem tuti eltörne a térdem.
Éva
viszonyulás pocakhoz:
1. röviden: mint egy kiszámíthatatlan 1,5 éves
2. hosszan: már az első hónapokban el kezdtük neki mondani, hogy baba van a pocakban. Akkor egy ideig mindenki pocakjában baba volt, az övében, az apjáéban, szóval mindenkiében. Aztán egy idő után már csak a nagy hasúak pocakjában van baba (pl láttunk a kórházban terhes csajt múltkor és azonnal mondta hogy néni-baba).
10-ből 9x jön és szeretgeti, dumál bele és puszilgatja és mondogatja, hogy baba, hoz neki enni, inni stb. Szóval foglalkoztatja a pocakom rendesen. Állandóan húzza fel a pólómat, ráfekszik meg ilyenek. Aztán mivel mondogattuk is neki meg van is több szopizós kisbaba a környezetünkben, így miután babát megszeretgette mindig feljebb akarja húzni a pólót és mondja hogy kekkőcziczibabahamma (kettő cici baba eszik). Az, hogy mozog-hullámzik a hasam vagy hogy rúg a baba nem érdekli. Már 1-2 hónapja nem csak azt mondjuk neki, hogy ott lakik a baba, meg hogy a kistestvéred, meg hogy majd veled fog aludni stb, hanem mindig úgy mondjuk, hogy Milán baba, hátha akkor majd tudja kötni a dolgokat.
Természetesen aztán vannak olyan pillanatok is, amikor egyáltalán nem foglalkozik vele és nem bántásból, csak inkább nem törődömségből, izomból rádől, belekönyököl stb, dehát mit várok egy ekkora manótól?
Az, hogy majd megyünk a kórházba, azt nem mondjuk szerintem majd ha eljön az ideje. Olvastam egy könyvben a "kistestvér érkezik", hogy mindenképp köszönjünk el a nagytól, ha megyünk szülni, mondjuk el pár mondatban hogy elmegyünk, ő ezzel és ezzel itt marad, majd jön meglátogatni, addigra ott lesz baba is stb. A könyv szerint ha éjjel kell menni ekkor is, bár én ezt nem tartom jó ötletnek, hogy felébresszem, bár ki tudja, lehet hogy jobb, mintha reggel felébred és anya nincs otthon.
Na, ennyi. Jó hosszú lettem és apa még mindig nem telefonált, hogy mi van a kórházban.