Sziasztok!
PlEdit! Nekem is norbiznom kellene, de még nem tudtam rászánni magam.
Kenyérsütő: Nekem Nethjaus van, és meg vagyok vele elégedve. 1-karos.
Tcis! Úgy látom még mindig nem sikerütl képeket feltenni. Küld át:
gabor@na.hu és felteszem.
Irigy az éjszaki alvásért.
Viki is leszokott az éjszaki szopiról, de még mindig kel 2-szer.
Nikk! Gratulálok én is az eljegyzéshez.
Alvás: Nálunk is ilyen volt. Első éjszak 1,5 óráig követelte a cicit, de csak cumit kapta vissza, vagy vizet. Másnap már csak 3/4 órát kérte, és bár néha még kéri, de már javult az éjjeli helyzet.
Suimum! Viki is kiköveteli a figyelmet, néha csak nagy hangos hisztivel, néha már lefekszik a földre, így jelezve, hogy ő nem ezt akarta.
Látom, hogy akaratos a te lánykád is.
Erika! Én is Szt Imrében szültem.
Műtét.
Viola! Volt már többször is ilyen éjszaka? Vikinél néha előfordul, hogy 2-2,5 is fenn van, de szerencsére csak 2-3 havonta. Javult már a helyzet?
OTP:
Noémi! Gratula az átaludt éjszakához.
Irigy érte.
Reditke! Nagyon ügyi Bálint!
Viki is eszeget már egyedül, de többnyire fele-bele-mind-mellé alapon, így sokszor besegítek, hogy a pocakba is jusson. És kitartás mindjárt vége az ágyban fekvésnek.
Viki is átmegy a borsó. Szerintem még nem tudják rendesen megrágni és azért megy át rajtuk. Én azért adok belőle, hátha valami fel is szívódik belőle.
Hová tettél fel a képeket, hogy így eltűntek?
Beszti! Hanna is nagyon ügyi.
Marcsa! Mi sem alusszuk át az éjszakát. Most egy könyvet körözök, hátha segít majd ebben.
Edoci! Kösz a kúra leírást. Viki sem nagyon beszél, vagy ha igen, azt még a maga nyelvén.
Milyen programotok van? Windows? Ha igen, akkor a Paint programban van kicsinyítési lehetőség.
Éva! Viki nem szereti a gyári tejpépeket, és mostanában a tejbepapikat sem eszi.
Áron Andi, Csengő! Én csak ajánlom a 4D-s Praxist. Én anno odajártam mindig UH-ra, és már 12. héten volt némi szűrés, ahol megmondták, hogy minden rendben, de van 18. hét körül genetikai Uh is. Sima Uh-ra javaslom Győrfi dokit, és genetikai Uh-ban nagyon profi a doktornő, de nevére már nem emlékszem.
Pocó! Én ilyen tartalmú levet nem is kaptam, ami vírusos volt, ezért kérdeztem rá. Szerintem valaki más címlistájából vett ki a vírus. Nekem a freemailen előfizetett vírusszűrés van.
Nem vagytok lemaradva. Vikinek csak most bújt ki a 8.
Csirkesz! Boldog névnapot Csengének! Gyöngyőrű baba.
Tontica! nekmmisn teszik a ház.
Aranyosak a gyerkőcök. Csudaszépek ezek az őszibabák.
A tábla készülget, most még csak excelben teszem fel, majd a képformátumba hamarosan.
<!--attachment: 2004__szi_bab_k__s_testv_rek__Moszi-352223.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*34.3**2004+%f5szi+bab%e1k+%e9s+testv%e9rek_+Moszi%2exls --><center><pre>
2004 őszi babák és testvérek_ Moszi.xls (34.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
Többieknek mukk!
Moszi