Sziasztok!
Akkor az én férjem meg háziasított?
. Háziférj
(vadmacska-házimacska mintára szabadon).
Egyébként is olyan kis házias. Tegnap volt nálunk anyóspajti látogatóban, ezért is nem jöttem napközben. De olyan nagy mázlim van, hogy a férjem szuperjól főz, és tegnap is ő főzött, nekem semmit nem kellett csinálnom. Gondoltam is, hogy tök égő anyós előtt, de ha egyszer olyan jól főz!
Vörösboros-borókás csirkecombikat csinált, isteni lett. És most is a konyhában tüsténkedik éppen (baconbe göngyölt csirkecici, friss salátával
), mert még nem ebédeltünk, csak Bendegúz
.
Úgyhogy azért megfontolandó dolog ez a házasság, láthatjátok milyen jó dolgom van
.
Tünde!
Az etetőszék tök jól néz ki, milyen hülye is vagyok most voltunk délelőtt a Coraban, megnézni a baba-mama akciókat (eléggé ki volt egyébként fosztva, ami tetszett rugi, csak kicsi meg baromi nagy volt
, pedig az tényleg aranyos volt) és nem is néztem meg az etetőszékeket. Mondjuk ilyen klassz szerintem biztos nem volt. Az nagyon jó, hogy így össze lehet csukni, ez nálunk is fontos szempont. És tök jó hogy leírtad, Neked mik voltak a szempontok, mert így nekem is könnyebb lesz majd keresni. Eddig végig sem gondoltam, mik is fontosak egy etetőszéknél. Igaz még nem sürgős, de lassan majd kelleni fog.
Bendegúz is iszonyat sokat dumál, és örömében akkorákat sikongat, meg rikoltozik. És olyan édes amikor hangosan nevet, mintha azt mondaná hö-hö, meg he-he, de olyan kis pasisan
. Nekem néha szopi végén szokott mondani valamit, amit még nem értek, lehet hogy azt mondja "mmm, ez fincsi volt"?
Na, megyek megnézem a konyhatündéremet (akivel itt jól eldicsekedtem)
.
Márti