Új privát üzeneted érkezett!

LauKép
Bazsidnak utólag is nagyon boldog névnapot kívánokKépKépKépKép
Neked meg gyors felépüléstKépKépKép

PocóKép
Mint mindig, most is imádnivalóak a csajszikáidKép

ReditkeKép
Szerintem nem felesleges ezeket a kajákat adni a kölköknek, ugyanis mint mindenhez, ezek emésztéséhez is hozzá kell edződnie a szervezetüknek - SZERINTEMKép
Egyébként is, a kukoricahéjjal még az én felnőtt szupi szervezetem sem boldogulKépKépKép

Mindenki mástól bocs, akartam visszaolvasni, meg írni, míg a srácok a boltot járják, de elkezdtem képeket rendezni, meg feltölteni, cd-re írni, törölni, és a fene látott már ilyet, elészaladt a ló az időmmelKépKépKép

De kárpótlásul minden le nem írt szóért (na meg dicsekvésből is ám) íme pár kép a tegnap két hetes csajszinkról.

Kép

Kép

Kép

A csajó egyébként valószínűleg 40-45 dekát hízott, mióta itthon vagyunk, ruhástól, pelusostól jóllakottan ugyanis több, mint 4600 gramm kaja utánKépKép

Na pusszantás mindenkinek! Anyukák és gyerkőcök élvezzék az együttlétet, Nagypocisoknak kitartás, Kispocisoknak élvezetes gömbölyödést, babára vágyóknak meg GólyahíreketKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

<font color="0077aa">Szaisztok Kép

Köszi a torna-kazettás javaslatokat és a diéta leírást. Már csak egy dvd lejátszó és jó nagy akarat kéne a megvalósításhoz Kép

Csengo, Reditke Kép
Én is észrevettem hogy a borsó ott van az outputban, kukoricát meg még nem mertem még adni .... Én úgy tudom, hogy a meg nem rágott étel nagy része emésztetlenül hagyja el az emésztőrendszert.
És bizony okozhat emésztési problémákat a megrágatlan étel, az egyik ismerősömnek szintén nyugtalanul aludt a kislánya (darabok voltak a végkifejletben) és aztán miután jobban pépesített rendeződött az éjszakai alvás.

Lányok! Megkaptátok már a januárra esedékes gyedet? Mennyi annak kb. a nettója? Mert nálam noha új összeget kapunk 2006-ra, kevesebb a nettó összeg, mint amit tavaly kaptam ....

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

<font color="0077aa">Csirkesz Kép

Csudaszép a lánykád Kép
Hűűű de irigy vagyok!!!!

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

EditKép
Mekem is kevesebb lóvé jött, és nem értem miértKépKép Ami azért szomorú, mert ugye most már 11000 Ft a családi pótlék, és ezzel együtt is kevesebb a pénz. Jól ki van ez találva...

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Gyönyörű a leányzóKép
A második képen pedig nagyon hasonlít Botira a szeme állása, szerintem.
Én kérdeztem egyet tőled pár napja, de lehet nem lesz időd visszaolvasni, úgyhogy újra írom:
Kullancs ellen szopi alatt adatsz magadnak védőoltást? Mert a tájékoztatóján azt írják, hogy csak nagyon indokolt esetben a kockázatok stb mérlegelése után. Mit tudsz erről?

Csajok. Mikor lesz telihold? Most hogy áll?

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz, gyönyörű a kis puncisod KépKépKép És olyan nagy, nem két hetesnek tippelném a kép alapján Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Csirkesz, egy pillanatra elmult a hanyinger, olyan edes a kiscsaj. persz a Poco lanykak es csodaszepek, hatha nekunk is lesz...... Amugy tenyleg Boti2. Apropo kepek. Tessek felrakni sokat! En egy csomo tanulok belole, titokban. Pl milyen jatek van a gyereknel, mit csinal, mit eszik. Kerem szepen nem is hiszitek mennyi otletet lestem el a kepekrol. Erre most lemaradnak....
Tisztelet a kivetelnek!

En is lattam, hogy habar tobb a penz, nem sokkal ugyan, de kevesebb lett a netto. De nem irok semmit, mert ez egy politikamentes topic es jo lenne ha meg is maradna annak.

csengo
Vendég

SziasztokKép

Olvasgatok, de reagálni nem volt erőm, bocsi.

CsirkeszKép
Csenge gyönyörű, és hatalmasKép
Boldog névnapot nekiKép

ReditkeKép
Telihold 13án lesz, most dagad.
Pont tegnapelőtt néztem, milyen gyönyörű, vékony sarló volt.

PocóKép
Lánykák gyönyörűekKép

MacsKép
Hogy vagytok?
Vírus volt? remélem nemKép

Voltunk kint Inimmával az építkezésen, megnézni, hol lesz az a ház, amit néztünk.
Jó a hely, nekem tetszik, férjemnek is, csak szerinte nagyon messze van. Engem inkább az aggast, hogy nem úgy jön össze a pénz, ahogy gondoltam, és havi 75-80ezres törlesztőrészletet nem hiszem, hogy be tudunk vállalni...

ezerrel nézem a használt lakásokat is, van egy kettő, ami a mi környékünkön van, és tetszik, háát, meglátjuk mi lesz. Még bankba berobogunk, a héten valamikor, egyáltalán mennyi összegben gondolkodjunk.

Áron-AndiKép
Nem írod a neved alá, hol tart a pocakKép
LécciKép

TcisKép
Már rég meg akartam kérdezni, mit jelent a neved, vagy miből jött, és hogy hogyan kell ejteni?

Alvás/nem alvásKép
Nálunk teljesen változó, valamikor belealszik az esti tápszerbe, és van, amikor ébren beteszem az ágyába, és ott ülök, míg elalszik(jó esetben 10 perc). És előfordul, hogy szüksége van a közelségemre(vagy az apjáéra)és akkor a mellkasomon alszik el, majd leteszem.
Lili általában végig alussza az éjszakát, ha nem, annak többnyire oka van. Még küzdünk a 11.foggal, baromi lassan bújik elő, de már mind a 4 csücskét látom. Vagy inni ébred, akkor adok neki és alszik tovább.

Szókincs bővül, sokat utánoz.
Ja, és egyre többször van hisztiKép
Rakok egy ilyen képet majd.
Most megyekKép
Mindenkinek puszi:
Móni

Kép
sunimum

Kép

Kép
sunimum

csajszikKép
kiscsaj itt szuszog a kezemben, ezért egykezezek a billentyükön. (hülye hosszú ö meg ü továbbra sem müxikKép)
köszi a gratulákat, anyai szívemnek, fáradt búrámnak jól jönnekKép egyébként tényleg kikköpött nagytesó. amikor megszületett, rögtön mondtam az érdeklödö nagypapai kérdésre, miszerint kire hasonlít, hogy Botira. ez azóta sem változott.
ha jól emlékszem Jutiéknál volt a két kis gézengúz G kiköpött hasonmása egymásnak mini csecsemőként.

a kevesebb lóvéról már várom az elszámolási papírt, mert nagyon érdekelne a miértje.

Reditke)
kullancsos kérdésnek a napokban utánajárok dokkerbarátnénál. Botinak beadatjuk, az elsö bökést Csenge 2 hós oltásakor kapja, aztán minig együtt visszük öket oltatni, mert nincs kedvem külön flikk-flakkozni a kullacselleni miatt. én is szeretném beadatni magamnak.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Várom az infot majd.
Nálunk apa elsőt már ,megkapta, Bálint február vége felé kapja, én meg attól is függ mit írsz.
Menjél aludj egy 2 órásatKép vagy Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

MóniKép
Ez igen, hiszti a javából.
Én videóra vettem múltkor és mikor visszajátszottam neki, olyan felháborodott arcot vágott, mintha kamu lenne az egész felvétel Kép Kép

Telihold köszi. Megnéztem gyorsan egy holdnaptárat és inkább úgy döntöttem, hogy nem teliholdkor, hanem újholdkor szülök, mert az 28-aKép Ámen

Na megyek aluszni.

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali

Csirkesz
Csenge nagyon ariKép tényleg Boti, főleg az első fotónKép de a harmadikon nagyon csajszikaKép
Boldog névnapot neki, ha most tartjaKép remélem nem a fáradtság miatt írtad a mailben, hogy febr 20-án születettKép

Pocó
LánykáidKép

Móni
ez aztán a hisztiKép világosabb lett Lili haja, vagy csak a kép csalós?

megyek, mert a változatosság kedvéért én vagyok betegKép

na azért rakok én is fotót.
Csengő
látható a képen, hogy éppen a társasjáték korongját eszi a kicsi és hogy milyen maszatos a ruhája estéreKépKép

pusz
J

Kép

Kép

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Móni Kép Nem gyenge vörösre hergelte magát Lili Kép Fannit is meghatotta, felkéredzkedett az ölembe, és mutogatta ezerrel, hogy baba, baba, baba. Azóta meg rohangál a lakásban és továbbra is babázik Kép Kezd értelmesen beszélni a gyerek KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Juti, befértek még a kiskádba? Mi már rég kidobtuk Kép
Köszönjük a dícséreteket, jól esett most lestrapált lelkemnek Kép Mindenki beteg rajtam kívül ( vírusos gégegyulladás ), nem győzök ápolgatni KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Éva
Én minden reggel tejpépet adok Máténak(nagyon ritkán mást),de válogatós mert csak a Hippet eszi meg.

Marcsi
Mi is tetőteret fogunk építeni,mondjuk nálunk máshogy nem lehet megoldani.

Reditke
Máténak 10 foga van de így sem tudja még tökéletesen megrágni a kaját,úgyhogy előfordul a borsó,répa,kukorica...Majd megedződnek.

Csirkesz
Nagyon szép leányzód van!Gratula hozzá!

Pledit
Én még nem néztem meg a fizetési papíromat,de a számlámra megjött a gyed,kevesebb lett nálam is.

Sunimum
Nagyon édes Lili hisztisen is!Jó lett ez a kép!

Képzeljétek odatoltunk az ágyunkhoz egy kisebb ágyat,abban fog Máté "aludni".Kíváncsi vagyok meddig marad meg benne!Hogyan fogja bírni!

Edoci

edoci

Pocó
hát már nagyon szűkösen, a nagyban fürdenek, csak ma apa csinálta a fürdővizetKépKép
jobbulást Nektek is. én már nagyoyn unom az állandó betegséget. legyen már tavasz!!

Lau
Remélem már hazamehettél és jól vagyKép

jó éjt, kidőltem
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csak mi vagyunk lemaradva ennyire fogakban??? Fanninak még mindig csak 8 van Kép

Kép
Kép
pocó

Poco
Én a 9-10.fognak "nem örültem",nehezen jöttek!

Edoci

edoci

Egy orvos válsza az emésztetlen ételek a székletben című kérdésre.Kép

"Csecsemőkorban, amikor a baba már gyümölcsöt, zöldséget eszik, a széklet állaga a korábbihoz képest alaposan megváltozik. Színe az elfogyasztott ételektől függ, kásás, néha bogyós állagú. Amennyiben nem gyári bébiételt, ill. nagyfokban turmixolt ételt kap, benne a rostok, zöldségdarabok felismerhetők. Ez teljesen normális állapot1 éves kor után, amikor a kicsik elkezdik a szülők ételeit fogyasztani, még nem rágnak jól. A 4 őrlőfog is általában csak kb. 15-16 hónapos korban bújik elő, s addig csak a metszőfogaival rág a baba. Gondolják el, hogyan rágnánk meg az ételt 4 alsó és 4 felső metszőfoggal. Ebből következik, hogy a gyomor-bélrendszerbe bizony darabos étel kerül, és az annak csak egy részét tudja megemészteni, feldolgozni. Ez azonban szerencsére nem okoz gondot ebben az időszakban. A vegyesen táplált babák látszólag emésztetlen székletürítés mellett is jól fejlődnek. 2 éves kor felé a zárt fogsor kialakulása után egyre jobban rágnak a gyermekek és a széklet állaga a felnőttéhez hasonlóvá válik."

Dino

Kép

Kép
dino

JutiKép
Észre sem vettem, hogy február 20-at írtam. Most aztán mindenki ostobának fog nézniKép
Gyógyulj meg!!!!!!! De iziben ám!
KépekKépKép

MóniKép
Arcszín a ruhához lett igazítva? vagy fordítva? Mindenesetre tuti a képKép

Anyukák, akik fogakra vágynakKép
Botesznak 16 foga van, mégis kiköpi, ha valami nem kellKépKép Juti KisG-je meg mindent megeszik alig pár foggalKép A szemfogak voltak nálunk kicsit húzósak, a többit szerencsére csak észrevettükKép

Csatlakozom Jutihoz, és kidölök, mert a kispuncis tuti nemsokára kel cicizni, én meg még nem is pihiztem.

Ja, és apájával most fogunk koccintani egy kis pezsgövel csenge érkezésére, tehát tutira fejbevágva fogok eldölniKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
csajszi nagyon szép.Kép Boldog Névnapot kívánunk Neki!

Gyed: azt számoljátok hozzá, hogy elvették az adókedvezményt.Kép

ViolaKép
remélem Míra hamarosan visszaáll a megszokott alvási ritmushoz! Sajnálom, hogy ennyire rátok jár a rúd.

MóniKép
jó a kép.Kép Én is gyakran látok hasonlót itthon.

JudyKép
jobbulást!

PocóKép
Nektek is jobbulást! Mi már 14 fognál tartunk, de már ennyi legalább 2 hónapja.

LauKép
Bazsinak is Boldog Névnapot kívánunk!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Csirkesz,
tényleg hasonlít Csenge Botira! Tudja már olyan szigorúan ráncolni a szemöldökét, mint Boti? Szép nagylány, kinôtte már az 56-os méretet? Valamelyik nap nézegettem a kisruhákat, amiket anyám mos ki, s hord fel lassacskán, annyira picinek t?nnek, no meg elég nagy babát mondott a dokinô, így ma szóltam anyámnak, biztos, ami biztos alapon készítsen elô néhány 62-es cuccot is, nehogy kicsik legyenek már az elején is.

Juti, Pocó,
annyira irigy vagyok ezekre a gyönyör? testvérpárokra, nagyon vágyom rá, hogy nálunk is ilyen nagy hasonlóság legyen a fiúk között.

Móni,
ismerôs sajnos nálunk is az ilyen vörösre hisztizett kép, bár mostanában mintha kevesebbet hisztizne (kopp,kopp, ezt gyorsan le is kell kopognom). Ma kifejezetten többször meg kellett Benedeket dícsérnem, olyan szófogadó volt. Eddig annyira, szinte direkt, nem akart szót fogadni, hogy teljesen le tud ny?gözni, amikor szót fogad. Csak a kajával járó hiszti múlna már. Az más kérdés, hogy az elmúlt két nap nagyon ny?gös, sírós volt, s nem tudtam rájönni, mi baja van.

Reditke,
látom, kinézted a szülés napját! Be kell vallanom, én is. Nálam a favorit 25-e, három okból is. Aznap lesz Benedek pont 18 hónapos, s amúgy is olyan szép dátum; akkor még tart az olimpia, s mivel Benedek is olimpia alatt született (együtt néztük/hallgattuk a közvetítést a vajúdóban az orvosommal, egész jó figyelemelterelés volt), valahogy bevette a lehetôség magát a fejembe, hogy jó lenne, ha Levente is ilyenkor születne, ha már van rá lehetôség. Harmadik indok, hogy az szombati nap, s az alapból mindig túlzsúfolt István kórházban talán hétvégén mégse lesz olyan zsufi, mint hétközben (bár ki tudja).

Tuti, hogy lett volna még mondandóm, de agyam szitasága lassan eléri a maximumot, párom jókat szórakozik néha rajta. Gépelés közben megint benyomtam néhány szalonnás melegszendvicset, ki kell hevernem (csak az a baj, hogy nem megy a fekvés).

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Marcsi!

Bocsánat, hogy bepofátlankodom ide, a 2005 ősziektől vagyok és bekukkantottam, hol tartunk majd egy év múlva. Így láttam a dilemmádat a tetőtérbeépítéses házról. Mi ilyenben lakunk másfél éve, lehet, hogy mégegyszer nem építenék. Azért csináltuk, mert fenntről jobb a panoráma és kevesebb helyet foglalunk a telekből, meg olcsóbb is a négyzetméter. Ezek az előnyök. Viszont iszonyú sokat lépcsőzünk. Mondták, hogy ez lesz, de más elgondolni és más nap, mint nap csinálni. Iszonyú idegesítő, hogy mindig lennt, vagy fönnt hagyok valamit. Jó, még pozitívum, hogy jobban el lehet szeparálódni. Pl. kisbabával ez elég hasznos. Ezek a tapasztalataim, remélem segített valamennyit.

Ayse

ayse

Pledit
Balázsnak boldog névnapot így utólag is Kép

Lau
Bazsinak is boldog névnapot Kép

Csirkesz
Nagyon Botis Csenge tényleg Kép Szép nagy baba Kép Boldog névnapot a kiscsajnak Hogy bírtad az apa mentes napokat???

Fog : Nekünk még mindig 6 van de már hónapok óta Kép Kép Kép

Móni
Hiszti Kép Nálunk is van rendesen,olyan igazi földhöz vágós Kép Ma vásárlás közben produkálta

Dino
Igen jó lenne már talizni régen láttalak benneteket Gyógyuljatok meg hamar Kép

Viola
Eza szocpol ügy felháborító Kép Szörnyű hogy Magyarországon mi mindent megengednek maguknak az emberek Kép Kép Elszívó gondolom csak rátesz egy lapáttal Kép

Képek nagyon jók,hogy felnőttek már elmúlt a babakorszak,már igazi kisfiuk kislányok

Kép
Kép
nikk0830

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nikk0830

Kormi Kép Ha nem hasonlítanak majd esetleg egymásra, attól még gyönyörűek lesznek Kép
Fanni születése előtt a kisruhákat én már kapásból kimostam a 68-asig, mondván hogy hamar belenő úgyis Kép Be is jött ez a meglátásom Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Először is, gyed témában: én is kevesebbet kaptam, felhívtam a munkahelyemet, és mondták, hogy a 3eFt (családi?) kedvezményt tényleg elvették 2006-tól, de állítólag azért lett még kevesebb, mert nem küldték meg a 9000Ft/hó adójóváírásról a nyilatkozatot, így "nem igényeltem". Jövőhéten kell bemennem aláírni, és akkor jan-ra visszamenőleg -állítólag-fizetik. De most már kétségek közt vagyok, ha ennyi mindenki kevesebbet kapott, lehet, hogy ez a 9eFt sincs már, csak az én munkaügyes kollegám rosszul tudja?!?!?! Na, az szép lenne.
Gondolom, Ti is meglepődtetek,hogy bár emelkedett a gyed, és a családi pótlék összege is, mégis kevesebb a pénz. Kép

Köszi a tejpépes válaszokat, én tejpépet ritkán, de rizs-, ill. gabonapépet (Milupa HA) szoktam adni Máténak reggelire. Időnként egy kis kakaóval,vagy gyümölccsel vegyítve.
Liv, a 7gabonást én nem szoktam adni, de sokan dícsérik.

Lányok, annyira gyönyörűek a gyerekek, tök jó, hogy ennyi fotót küldtök. Hogy én se maradjak le, Máté a sapkámban kavar:
Kép

Fog-ügyben, mi a 9-nél tartunk, totál bedagadt ínnyel mindkét oldalon, de ezt már hónapok óta produkálja, csak nem akarnak előbújni a többiek.

Edoci, hogy sikerült az alvás a külön ágyban (majd holnap írd meg)?

Dino, Bernát abból sem falatozik szívesen, amit Ti esztek? Joghurtot, ilyesmit? Gyümölcsöt szereti?

Csirkesz, számomra is hihetetlen, hogy a 2 hetes leánykád mekkora, és nagyon édes!

Lauval aki beszélt, nem tudjátok, otthon van már?

huh, megint elszaladt az idő, jó éjt mindenkinek!
Éva
eve75

PleditKép
a Te Balázsodnak is nagyon Boldog Névnapot!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Dávidot 8 óta altatom, most átadtam Apának (éjfél elmúlt), úgyhogy csak gyorsan, nincs sok időm, és baromi fáradt is vagyok.

Dino, köszi a kérdést, ma már csak egy pici hőemelkedés volt. Amúgy jókedvű, semmi egyéb tünet, talán csak kevesebbet eszik. Én nem szoktam semmit a fogakra fogni, de ez lehetett attól, nem? 2 napos - nem túl magas - láz, és kevesebb kajcsizás. Mi a véleményetek?

Csirkesz, Csenge tüneményes!

Dávid nagyon sír, mennem kell.

Kép

Kép
liv

Mindenki éjszakázik?

Liv,
ez lehet a fog is, nálunk sokszor volt pici láz a fogzás miatt. Olyankor enni se nagyon akart, bár érdekes módon a kedvenceitôl akkor se fájt a foga. Szegény Dávid, remélem, mostmár gyorsan elalszik. Fogzáskor nem szoktál próbálkozni, hogy adsz valamit a fájdalomra? Ha Benedeknek már nagyon nem ment az elalvás, akkor egy kanálka Panadol Baby segített neki.

Pocó,
azért is remélem, hogy hasonlítani fognak, mert a legutóbbi UH-n a dokinô adott egy képet az arcokcskájáról, s azon nagyon hasonlított Benedekre. Bár igaz, hogy akkor is szépfiúk lesznek, ha nem hasonlítanak.

Egy képet én is rakok fel, a kiflivámpírt:
Kép

Balázsoknak, Csengének Boldog Névnapot!

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Hali

minket senki nem tud überelni a 3,5 foggalKépKép

képek szupikKépNikk a fürdős a legszebbKép
KormiKép kiflivámpírKép de még így is milyen szépKép
ÉvaKép nagyon komoly a srácKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Balázsoknak, Csengének utólag is boldog névnapotKép

Ha már ennyien tettetek fel képet, én ios feldobok kettőt.
CsengőKép Ezek nem jó játékok, ne lessétek el rólaKép

Az elsőn épp bemászott a szekrénybe és apájának sikerült elkapni azt a pillanatot, amikor leszakadt a polc Kép
Kép

Ezen pedig a karácsonyra kapott trambulinon táncol épp. Egyébként először nagyon veszélyesnek tűnt a dolog, de napról napra ügyesebben ugrál rajta és most már a páros lábbal való ugrást is megtanulta.

Kép
Edit 35+2 Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Akkor én is teszek fel két képet.

Kép
Kép

Kép

Kép
liv

tiszta ideg vagyok.
a fotóalbumot töltöttem fel 1,5 órán keresztül, felment 46 kép, persze előtte mindet kicsinyíteni kellett, szóval már a hócipőm tele volt. Mikor kész lett, egyik képet át akartam helyezni egy másik elé, erre kiírta, hogy üres az album és azóta tényleg üres. Hogy ne őrüljek meg??!! Kép Kép Kép szétdurran az agyam....

Edit
Kép

Kép
reditke

PleditKép
Természetesen Tied Bazsinak is nagyon boldog névnapot kívánokKépKép

Csenge nevében köszi a névnapi köszöntéseket, de a közeli szülinapra tekintettel nem a naptárakban lehozott február 4-én tartjuk, hanem az utónévkönyvben feltüntetett július 24-én. De azért még egyszer köszi, mert így az idén duplán lesz köszöntgetve a kispuncisKép

CsajokKép
Szuper képeket tettetek fel! Egytöl-egyik mindegyik tetszik, lurkók irtó jópofák, és nem utolsó sorban szépek.

KormiKép
Az 56-os rucik rámennek, mert még zsugorülésben csinál mindent, de ha nyújtózik a hoszzú lábaival, akkor látszik, hogy neccesen fér bele. Bodykból viszont a 62-es a kényelmes méret (illetve Boti után a kissé nyúlott 56-osokKépKép)

Mi is szeretnénk idén költözni, méghozzá elsö sorban eldöntésre vár, hogy vissza veszprémbe, illetve balatonalmádiba, vagy valahova Bp környékére. Az elsö variáció jobban tetszik mindkettönknek apájával, kérdés, hogy a munkahelye mennyire tolerálná. A cél egy kertes családi vityilló.
Én meghülyülök itt a sok beton között a kutyagumikat kerülgetve, Botinak és Csengének sem egy idilli állapot, hogy mindig csak az egyetemkertben sétáljuk, ráadásul ahogy Botit ismerem, hajnaltól mikulásig mindig a szabadban lenne, ez meg csak egy saját kertben valósítható meg.

Figyi Csajok!
Attól, hogy Csenge ennyire hasonlít Botira, még kialakulhatnak lányos vonásai, ugye? Nem ám kiskrapeknak nézi majd pár hónap múlva mindenki (mert hogy most eldönthetetlen a neme idegen szemeknek, még nem zavar).

ReditkeKép
Ne örülj meg!!! Hibbantan mit kezdenél két kölökkel????

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csajok,tud valaki segíteni hogyan kell képet kicsinyíteni?

Edoci

edoci

<font color="0077aa">Sziasztok Kép

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket Kép Kép

Tüneményesek a gyerekek a fotókon, majd én is megpróbálok feldobni egyet a névnaposomról Kép, aki most éppen du alvás helyett obégat Kép

Liv Kép
Hogy van Dávid? Rendeződött már kajcsi téma?
Fogzás miatt előfordulhat hogy nem eszik jól a csemete.

Pocó Kép
Fogak: nálunk is még csak 8 fog van. Várom hogy már meglegyenek az örlők és a szemfogak, mert örület hogy mennyit kínlódunk minden egyes foggal.

Csirkesz Kép
Nyugi persze hogy kialakulnak a lányos vonások, csak el kell telni egy kis időnek.

Edoci Kép
Én sajnos nem tudok segíteni, nekem is mindég férj kicsinyít.

Lányok! Milyen a hasmenéses széklet? Nálunk most egy picit zöld és nyálkás volt a kaka (bocs a részletekért) Akkor ez most hasmenés?

Pusz

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok!

Dino: Koszonom hogy erdeklodtel, nagyon aranyos vagy!!! Kép Kép Kép
Vagyok en csak mostanaban egy masik topikba irogatok rendszeresen mert most egy olyan korszakomban vagyok amikor semmi mas nem erdekel csak hogy en is pocis legyek de sajnos nalunk apa meg varni akar en viszont nagyon nem! Kép Kép
Igy eleg sokat szenvedek ez miatt bar tudom jobb lenne ha hanyagolnam a temat. Kép

Csirkesz: Kép
Csenge annyira edes!!! Kép
Bar en szemelyesen meg nem lattalak de a kepek alapjan szerintem Rad hasonlit es olyan szep mint az anyukaja! Kép Na most megnyugodtal? Kép
Szerencses vagy hogy ilyen jo kislany mert ket ilyen picivel egyedul nem lehet egy leanyalom!

Tenyleg annyira jok a kepek: David a kutyan egyszeruen szuper, de irigyellek a kutyus miatt, biztos imadjak egymast, mi itt a lakasban sajnos nem tarthatunk Kép de talan egy szep napon nekunk is lesz csaladi hazunk! Kép

Reditke: Kép Nem semmi Balintod hogy oda bemaszott! Kép Szerencsere en fiam csak kidobal mindent de be nem maszik! Kép

Edoci: Egy fotoprogram kell hozza!!!

Kormi: kiflivampir! Kép

Rolunk annyit kell tudni hogy mar csak 10-et kell aludni es utazunk haza egy teljes honapra!!! Kép Remelem nem zuhan le a gepunk! Kép
Elozo heten kifestettuk az egesz lakast igen elenk szinekkel, teljesen megfiatalodott, uj heverot vettunk, fuggonyt, szonyeget, szoval teljes mertekben kiforditottam a lakast! Kép

Legyszi senki ne haragudjon hogy nem irtam neki!!! Kép De szuper sokan vagyunk es elvesztettem a fonalat. Kép

En is csatlakozom a kepfeltevokhoz. Kép
Itt Rate a kedvenc konyvet tapossa! Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, tartozok Nektek par fotoval, nem tudom emlekszik-e valaki, hogy volt rola szo a ferjem uram egy hatalmas urbanizaciot kell hogy beparkositson, jobban mondva az apartmanok kertjeit. Akkor igertem hogy ha biztos lesz a melo felteszek Nektek par kepet hogy lassatok milyen is itt egy golfpalya mellett levo urbanizacio.
/remelem nem baj hogy ennyit felteszek!!! Kép /

Golfpalya toval:
Kép
Ezen a kepen lathato valami a mar elkeszult kertecskebol, ferjem uram integet es pici fiam nagyon boldog hogy kinnt lehet a szabadban. A hatterben rokonok. Kép
Kép
Golfpalya 2. hatterben narancsultetveny.
Kép
Golfpalya 3. a hatterben latszanak az apartmanok.
Kép
Szep lett, ugye? Kép Hatterben medence! /a fene egye a sok gazdag kulfoldit aki mindezt elvezheti majd Kép /
Kép
Ezt a hazat akarom en!!! Van valakinek folos 70 milkoja? Kép
Kép
Megegyszer a mar keszenlevo kis kertecske. /csak a gyepnek kell kinonie/
Kép

KépKép
KépKép
tontica

<font color="0077aa">Tontica Kép

Csak nem a Daloskönyvön v. (Mondokáskönyvön)ácsorog Rate ? Kép

Szépek a képek, gyönyörű a hely, a vityillók sem rosszak Kép

Lányok Kép
Megintcsak nyaggatnálak benneteket Kép
Szeretnék kenyérsütőgépet venni. Nem tudom hogy milyet érdemes beszerezni, melyik a jó, mit kell nézni az egyes típusoknál.
Akinek van ilyen masinája, örülnék ha megosztaná velem a tapasztalatait!

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

Tontica
Megtaláltam a programot,köszi!Szépek nagyon a képek.Szívesen laknék ilyen helyen...

Edoci

edoci

Pledit: de igen, mondokaskonyv, ez a kedvence, reggel az az elso hogy ezt a konyvet keri es mutogatja hogy ez a cica, ez a vau-vau, stb. mar tiszta gyurott szegeny konyv. Kép

Kenyersutogep: nekem Eurogold-om van, nekem bejott. Kép

Edoci: en is szivesen laknek egy ilyen helyen! Kép De sajna lakasban lakunk. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, tényleg nagyon szép ez a hely! Meg Rate is persze. Kép

Edit, ma reggelire evett lekváros kenyeret, utána 5-ig jóformán semmit (csak egy pogit), akkor hajlandó volt enni gyümölcssalátát és tojást. A kettő között egy kajáldában próbáltam neki adni egy csomóféle ennivalót: lencsefőzelék, csirkeragu nokedlivel, rántott karfiol, gyümölcsleves, de mindegyiket kiköpte. Mindegyiknél tátotta a száját, majd köpte ki. Látnotok kellett volna, a mellettünk lévő asztalnál ülő anyuka lesajnáló mosolyát: micsoda anya ez, még a gyerekét se tudja megetetni... Na, nem mintha érdekelt volna, csak nem lehetett nem észrevenni, mert minden kiköpött falat után úgy nézett rám.

Kép

Kép
liv

Tontica, és a férjeddel nem tudtok kompromisszumot kötni? Õ mikor szeretné a kistesót?

Kép

Kép
liv

<font color="0077aa">Liv Kép

Nálunk is vannak napok, amikor kész küzdelem az evészet. Eszik valamennyit, de nem viszi túlzásba. Nem egyforma a gyerkőcök étvágya sem. A fogzás is jócskán bekavar ilyenkor.
El tudom képzelni hogy nézhetett az a másik anyuka. Kép Egyetértek veled, nem szabad vele törődni.
De ettől függetlenül szopizott Dávid? (Mert azért az anyatejcsiben is van kalória Kép)

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

<font color="0077aa">Tontica Kép

Kenyérsütő: Miket tud a géped? Hány karos? Szépen megsül benne a kenyér?

Kistestvérke: Tulajdonképpen miért akar még várni a párod?
Ha jobban megnézzük egy kisbaba inkább az Anyukát foglalja le. Nem mondom tud Apuska is segíteni (fürdetés, pelenkázás), de azért a munka dandárja az Anyukán van.

Edit</font>

Kép

Kép
[/url]
pledit

Csengő Kép, Csirkesz Kép
és aki még kevesebb GYED-et kapott. Én a "megint megjött babásai"-ba írok. Mivel nekem is 2004. őszi a kisfiam, szoktam olvasni a topicot. Én is most tudtam meg, hogy a 9000 forintos adókedvezményt minden évben újra kell igényelni. Tehát hiába kértük tavaly évre, idén decemberben újra ki kellett volna tölteni egy papírt, hogy havonta szeretnéd megkapni. Az én munkahelyem is megfeledkezett róla, így majd a héten megyek be aláírni. Remélem, februártól már rendben lesz. Szóval nézzetek utána, valószínüleg ezért kaptatok kevesebbet. Egyébként ez idén is jár, sőt valamivel megemelték a jövedelemhatárt is. Ami azt jelenti, hogy akinek nem éri el a jövedelme az évi 1 millió 500 ezer forintot (tavaly 1 millió 350 volt), az igényelheti.
Csak azért írtam, mert engem is bosszantott a dolog, így utánajártam. Hátha segít nektek is.

Alena

Kép
Kép
alena9

Liv: Rate reggeltol estig kekszet ker es minden mast ugy kell belekonyorogni a szajaba, de ma megmondtam neki hogy a cica elvitte a kekszet es mindha megertette volna. Kép
Szerintem ez egy ilyen idoszak, majd lesznek joevok is. Kép Amugy sokkal tobb a tulsulyos gyerek mint a sovany, az enyem sem eppenseggel karcsu es szerintem David is pont jo. Kép

A ferjemmel sajna nem lehet kompromisszumot kotni, meg par evet varni akar es szerintem a sajat kenyelme miatt. Kép
De nem adom fel! Kép Elobb-utobb osszejon majd az a baba az o beleegyezese nelkul is. Kép

Pledit: Az igazat megvallva nem igazan ertek a kenyersutogepekhez. Mi az hogy hany karos? Kép
A kenyer szepe megsul az en izlesemnek megfeleloen de nincs osszehasonlitasi alapom.
12 program van rajta de en csak az elsot hasznalom, a Tescoba vettuk annakidejen eleg olcson.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

PlEdit! Nekem is norbiznom kellene, de még nem tudtam rászánni magam. Kép
Kenyérsütő: Nekem Nethjaus van, és meg vagyok vele elégedve. 1-karos.

Tcis! Úgy látom még mindig nem sikerütl képeket feltenni. Küld át: gabor@na.hu és felteszem.
Irigy az éjszaki alvásért. Kép Viki is leszokott az éjszaki szopiról, de még mindig kel 2-szer.

Nikk! Gratulálok én is az eljegyzéshez. Kép
Alvás: Nálunk is ilyen volt. Első éjszak 1,5 óráig követelte a cicit, de csak cumit kapta vissza, vagy vizet. Másnap már csak 3/4 órát kérte, és bár néha még kéri, de már javult az éjjeli helyzet.

Suimum! Viki is kiköveteli a figyelmet, néha csak nagy hangos hisztivel, néha már lefekszik a földre, így jelezve, hogy ő nem ezt akarta. Kép
Látom, hogy akaratos a te lánykád is. Kép Kép

Erika! Én is Szt Imrében szültem. Kép
Műtét. Kép

Viola! Volt már többször is ilyen éjszaka? Vikinél néha előfordul, hogy 2-2,5 is fenn van, de szerencsére csak 2-3 havonta. Javult már a helyzet?
OTP: Kép

Noémi! Gratula az átaludt éjszakához. Kép Irigy érte. Kép

Reditke! Nagyon ügyi Bálint! Kép Viki is eszeget már egyedül, de többnyire fele-bele-mind-mellé alapon, így sokszor besegítek, hogy a pocakba is jusson. És kitartás mindjárt vége az ágyban fekvésnek. Kép
Viki is átmegy a borsó. Szerintem még nem tudják rendesen megrágni és azért megy át rajtuk. Én azért adok belőle, hátha valami fel is szívódik belőle.
Hová tettél fel a képeket, hogy így eltűntek?

Beszti! Hanna is nagyon ügyi.

Marcsa! Mi sem alusszuk át az éjszakát. Most egy könyvet körözök, hátha segít majd ebben.

Edoci! Kösz a kúra leírást. Viki sem nagyon beszél, vagy ha igen, azt még a maga nyelvén.
Milyen programotok van? Windows? Ha igen, akkor a Paint programban van kicsinyítési lehetőség.

Éva! Viki nem szereti a gyári tejpépeket, és mostanában a tejbepapikat sem eszi. Kép

Áron Andi, Csengő! Én csak ajánlom a 4D-s Praxist. Én anno odajártam mindig UH-ra, és már 12. héten volt némi szűrés, ahol megmondták, hogy minden rendben, de van 18. hét körül genetikai Uh is. Sima Uh-ra javaslom Győrfi dokit, és genetikai Uh-ban nagyon profi a doktornő, de nevére már nem emlékszem.

Pocó! Én ilyen tartalmú levet nem is kaptam, ami vírusos volt, ezért kérdeztem rá. Szerintem valaki más címlistájából vett ki a vírus. Nekem a freemailen előfizetett vírusszűrés van.
Nem vagytok lemaradva. Vikinek csak most bújt ki a 8. Kép

Csirkesz! Boldog névnapot Csengének! Gyöngyőrű baba. Kép

Tontica! nekmmisn teszik a ház. Kép

Aranyosak a gyerkőcök. Csudaszépek ezek az őszibabák. Kép

A tábla készülget, most még csak excelben teszem fel, majd a képformátumba hamarosan.
<!--attachment: 2004__szi_bab_k__s_testv_rek__Moszi-352223.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*34.3**2004+%f5szi+bab%e1k+%e9s+testv%e9rek_+Moszi%2exls --><center><pre>
Kép
2004 őszi babák és testvérek_ Moszi.xls (34.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Többieknek mukk!

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?