Tegnap este nagyon jol sikerült.Gyerek jo viselkedett a häzinéniékkel ,aludt mikor megjöttünk.(23.20-kor)de éjszaka elviselhetetlen volt.Egyfolytäban cicit kért.Vagy oränként.Most jol bereggelizett.A hasa teljeseb rendben van mär.Semmi hasmenés ,ugyhogy ma mär valami light-os kajot is megprobälunk. Lego!!!Légy üdvözölve közöttünk.Nagyon aranyos a kislänyod.Jo csapat vagyunk ,majd meglätod!!!!
Tegnap este egy Bo Katzmann koncerten voltunk.Mond ez a név valakinek valamit??Gyerekek nem is tudtam hogy ez a pasi sväjci.Nagyon jo volt,jol szorakoztunk.Kellett mär nagyon egy szabad este.
Kicsit bekukk.Látom nem sok minden történt reggel óta...
Szia Zsuu!Köszi a fogadtatást.Nagyon ari vagy.Nekem sem ártana 1 bulis este.... Apa azt mondta du elvisz minket pizzázni..Hányszor ígérte már...Na de most tényleg.
Ebédelünk.Dorka 2 kanál leves után bedobta durcást.Nemnemnemnemnem mondogatja..Hát ha nem,hát nem.Irány aludni.
Előkerültünk. Semmi probléma csak egy kis alaplapcsere, szerencsére garanciális volt még. A Manóka rendbejött csak 2 napig volt láz, és egy kis hányás de mostmár semmi probléma.
Szia Lego üdv a csapatban. Látom azért a lányok is előkerülnek.
Nagyon jók a képek amiket felraktatok. Olyan szépek és vidámak a babák.
Éva! A kedvesem is vett egy óriási mackót, mikor Manóka megszületett és boldogan hozta be a kórházba. Feküdtem az ágyba a babával, a párom áll az ajtóba ölében a óriás macival, hatalmas vigyor az arcán. Hát aranyosak voltak.
Most apa lesz a gyermekcsősz, mert engem szeretettel vár a fogorvos egy foghúzás erejéig. Már 1 bölcsességet kihúztak, most ezt is kihúzza akkor már csak félbölcs leszek? Erre anyukám azt mondta nem kislányom csak félhülye. Na ezt megkaptam. De sütött nekem finom sütikét és megbékéltem. Legyetek jók írjatok sokat, majd jövök én is.
Össze-vissza látom az üziket.Amikor elköszöntem,csak Heni zuhanyzós üzijét láttam.Az volt az utsó.Most meg látom,hogy mégis írtatok... Nem értem.... De tényleg megyek..Száp álmokat.
Nálunk már mindenki kinyúlt.De én még nem tudok aludni.Vagyis fáradt vagyok,de mégse...Ugye értitek.
A képet köszi.Úgy látszik akkor variálni kell.Mert van olyan,hogy csak kicsit,de olyan is hogy jobban kell kicsinyíteni.Amiket a telóról küldök az úgy látszik jó méretek,mert eddig azzal nem volt gond.
Viki Daninak szuper volt a farsang.Legalább is ezt mondta.Sajna nem lehettek ott szülők.Állítólag kapunk CD-t fotókkal.Decemberben amikor táborba voltak ott is csináltak CD-t.Tök jó lett.
Többiek vajon merre lehetnek?
Éva Megnéztem a profilodat.Nagyon aranyos vagy a manóval.
Jó reggelt! Az előbb írtam egy kisregényt erre elszállt Most újra! Tegnap este azért mentem aludni,mert tök uncsi volt itt üldögélni és várni,hogy jöjjön valaki. Ma mamához megyünk!De mielött elindulunk még bekuksizok,hátha.....
Évi Kicsit megnyugtató,hogy nem csak nekem kell egész nap a manó után pakolnom.Valahogy én már unom,hogy egész nap csak megyek utánna.Ezt nem szabad!!!Azt nem szabad!!!Mégis a NEM szó hiányzik a szótárából:Vagyis nem is hiányzik,mert amikor ő nem akar valamit akkor ismeri. Évi Ezt legalább nem nekem kell összepakolnom! Viszont ezt igen!
Heni Nálunk a konyha fiókot még nem éri el rendesen, de már nyitogatja. Szép konyhád van. Küldjél róla teljes képet. Lassan építkezni fogunk és jól jönnek az ötletek.
Éva Este Óta vársz????? Ez az egész konyhám!Nagyon kicsi,de megoldom lefotózom,de még nincs kész.No mani Ne izgulj,előbb útobb eléri! Hol fogtok építkezni?
Szép jóóó reggelt!!! Úgy látom tegnap este mindenkinek kb. annyi kedve volt irogatni,mint nekem...
Heni! Kiköpött Banderas!!! És ki volt a Zeta Jones???
Dorka 6kor ébredt!!!!!!Nem bír tovább aludni,ha hajnalban aludna el,se bírná tovább!!! A ti babátok is korán kelőőőő??? Most épp Madagaszkárt néz.Ez a mániája..Igaz,csak ekkor van időm mással foglalkozni.
Pakolós babák....Hehe,úgy látszik ez mindenkinél bejön.Nézzétek...
Ez a kép pedig ma reggel készült: ...indulásra készen..
Szia Viki!!! Tényleg egyforma????Nem hiába vagyunk barátnők.De a te konyhád szebb,mert nagyobb. Dorkámra az a cicifix még nem korai? Viki Ha jólemlékszem este küldtem egy Emilt.Sőt biztos,hogy küldtem.Ilyen gyors a rendszer,hogy még nem kaptad meg????
Viki, Heni Mi most lakásban lakunk, ugyan a földszinten, de én kertes házat szeretnék. Vettünk már egy öreg házat nagy telekkel, azt fogjuk lebontani és oda építkezünk. Már csak az a 20 Millió hiányzik.
Csak azért köszöntem be az elözöbe ilyen röviden ,mert lättam hogy még vagytok!!Nehogy mire végigirom ,eltünjetek.De amilyen szerencsés vagyok igy lesz.Na majd megint irogatok magamnak.He he!!
Tegnap este barätnöméknél voltunk a férjem is jött velünk.Valami lakäsväsärläs ügyben kértek tanäcsot töle.Én meg ätmentem vele ,igy a gyerekek addig jätszottak.Igaz az övüké hamar lefeküdt.Együtt fürödtek,csinältunk fotokat is ,majd ha barätnöm ätküldi felteszem öket.
Ma a sogornöm fiänak a bababulijära megyünk délutän.Igazsäg szerint mär készülödnöm kéne ,mert megigértem hogy ätmegyek elöbb segiteni.De nemrég keltünk.Jajj länyok még be is szeretném kreppelnia hajam ,de az legaläbb 2 orät vesz igénybe.Ugorjon mär ät valaki segiteni!
Giuliano mär teljesen jol van.Tegnap még csak ilyen olyan bébiételeket kapott,banäbost,rizsest stb...Gyerekek megevett 5 bébiételt.Este meg bevägott egy nagy adag tejbedarät(250 gramm)Azt hiszem kezdi bepotolni az elmult napok lemaradäsät. Länyok nagyon szépek a konyhabutorok!!!Gratulälok hozzä.Nekünk nem ilyen szép,a mi lakäsunk 16 éve épült és akkor tették be a konyhät is.Na de elmegy,ugysem maradunk sokäig itt. Jajj most le kell lépnem ,mert ordit valamiért a gyerköc. Heni!!Remélem jol sikerült a farsangi buli és Zorro jol aratott!
Megjöttem, én nem tüntem el csak a net..... Hétfő óta próbálok feljönni a netre és nem sikerült,egyszerűen nem csatlakozott, de aztán kiderült, hogy a modem állt a dolog mögött. Végig olvastam az elmúlt napok eseményeit. Örülök, hogy a kis Guiliano már jól van és ilyen szépen eszik!