Sziasztok!
Először is Macifülke üzenetét továbbítom, mert sajna már 3 napja nem látja a topikunkat
Úgyhogy nem tűnt el, csak a technika ördöge játszik Vele. Egyébként ma én sem láttam a topikunkat
Gigaboszi!
Ez az ájulás szörnyen hangzik
Jó, hogy elmentetek UH-ra és megnyugodtatok, hogy Babóval semmi baj. Sejted, hogy mi lehetett az ájulás oka? Hányinger, vérnyomi?
Kata!
Én is ebben a tavaszi fellendülésben bízom. Szerencsére teljesen tehermentes a ház, úgyhogy ilyen problémánk nincs, de most azért tervezünk egy tulajdoni lapot kikérni a földhivataltól,hogy lássuk tényleg tiszta minden. Sajnos annyi szörnyűséget hallani mostanság...
Mi is hirdetjük 2 ingatlanossal, de eddig még semmi tőlük. Megköszönném, ha megsúgnád ennek a szupi érdi ingatlanosnak az elérhetőségét. Priviben is, ha gondolok, hogy ne fárasszuk itt a lányokat:
gyetvai.melinda@t-online.hu Köszönöm
Mamy!
Gratulálok a "nagy" babához
Üdv itt közöttünk és persze, hogy bekerülhetsz a táblicskuba! A levelem végén bizonyítékát is adom
Én holnap megyek a 12. heti UH-ra, úgyhogy beszámolok róla. De ha időm engedi, akkor előszedem a nagyfiam uh leletét és megnézem, hogy a nyaki redőn kívül mit mérnek. De a lényeg a nyaki redő lesz, annak a határértékeit is megkeresem (könyvtárnyi anyagom van a terhességgel kapcsolatban
)
Gondolom első baba.
Egyébként eddig hogy viselted a terhességet? Hányinger, ne adja hányás, fáradtság volt?
Piró!
Nagyon sajnálom, hogy Nálad is így eldurvultak a tünetek. De én is mindig ezzel nyugtattam magam, hogy a Baba nagyon ott akar maradni, mert megdolgoztatja a hormonokat és Anyája szervezetét
Kitartást, lassan vége!
Amennyire én tudom, hallgatói munkaviszonyra nem kaphatsz se terhességi gyermekágyi segélyt (168 napig jár a baba születése után), se gyed-et, mert ezek biztosítotti jogviszonyhoz kötöttek. Ilyenkor asszem sajnos csak a gyes jár, ami egyenlő a nullával
Itt a Babaneten a főoldalon (Hol-mi/Iránytű) van egy nagyon jó rész, ahol anyukák tesznek fel kérdéseket és minisztériumokból válaszolnak. Én is ezekből mazsoláztam éppen az előbb, hogy mi jár Ketteske után. Hát nem lettem túl boldog.
Kriszti!
Ne aggódj, a hörghurut nem veszélyes a babára, amennyiben a gyógyszerezés a terhességi kornak megfelelő. Én homeós bogyesszel kezeltem magam, mert kb. 1 hónapja én is bekaptam valamit és 2 hétig köhögtem, mint a ló. Ajánlom a Stodal szirupot ez köptető (homeos) és sok-sok citromos gyümölcstea, méz! Nem lesz semmi baj! De ha nem javulsz, mindenképp mutasd meg magad dokinak.
Nem kell ahhoz folyamatos hányni, még hányingernek sem kell lennie, hogy babád legyen. Marcinál semmi bajom nem volt, és tessék ma is megörjített a 14 hónapos kis porontyom
! Ne tessék depizni, inkább csak szilvásgombócozz!!!
Nekem is küldhetsz, imádom!
Azt hiszem van valami a levegőben, mert én is olyan nyomi vagyok. Marcikám nem fogadja el a mai tápikat, babatejeket sem, úgyhogy csak görcsölök emiatt egész nap. Éhen azért nem fog halni, attól nem félek
Ketteske jól van, nekem ma semmi bajom nem volt, de még itt az este, amikor még bármi lehet.
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda