Sziasztok, jól elcsúsztunk és lemaradtunk megint...próbálom visszaolvasi... Dani gerjed a komputerre, tehát vele nem tudok levelezni, mert ellöki a kezem a klaviaturáról, hogy az az övé
... végre sikerült visszaszerelnem a betűket a helyére, és ismét a megszokott sebesség
...
...tehát megpróbálok visszaemlékezni...
ED, Barangó
Üdv végre otthon
Deszi
nálunk a sok orvosi kontroll alatt annyit huzogatták (ellenőrizték Danit kukacát) hogy nekem már nem kellett ezen gondolkodnom, de anno Elvira azt mondta hogy 1 éves koráig nem igazán, majd pedig ha mégis erőteljesebb beavatkozásra van szükség, utána se te nyúlj hozzá, mert az Õ fia neki egy jó évig nem engedte, hogy hozzányúljon... ezt most jól megírtam... szóval mert rossz élménye volt az anyukával...
Kmelinda, Cristi
hajrá tej, illetve Melinda neked mát visszajött ugye?
Timi
egyszer írtál gyöngyökről, miket csinálsz?
Daniról hírek:
Egy majdnem tökéletes heimpál ct vizitről
))))))
február 1: remekül induló nap, anyuka balzsamos hangulatban, birkatürelemmel és láss csodát:
Branül hoppá benn, vér levéve
Előző leletek ripsz-ropsz előkészítve
Heimpálban aneszt ambulancián beszólítottak csak úgy név nélkül
Páciens alig-alig a fenti folyosón
Fent a hölgyek "ne a hideg folyosón álljunk a babával" felszólítással betessékeltek bennünket az előtérbe, az ébredezőbe..
Már csak az altatóorvosra várunk;o) 2 órát
Pedig én úgy terveztem hogy legkésőbb 10kor már indulás haza...sebaj énekeltünk, táncoltunk, még aludt is,majd a vizsgálat után kacagva ébredt, branült még ott kivették és végre 1kor hazaindulhattunk...
... most pedig várjuk a szuper eredményt
hogy végre oltás kaphasson ls belevethesse magát a gyerekek, a csajok közé
mert csinos kislányok születtek
Szép hétvégét!
Andi