Következik a kisregény második fejezete:
Éva
Mi a fogmosást már egészen régóta imitáljuk, és mostanában már úgy tűnik, mintha ráérzett volna, mit is kell csinálni. Apa este fürdés közben, én meg reggeli után mutatok neki "jó példát"
. Nagyon viccesnek találja. Remélem, sikerül nála elérnünk, hogy teljesen természetes legyen a rendszeres, alapos fogmosás. Én rettenetesen utáltam gyerekkoromban fogmosni. Mázli, hogy ahhoz képest egész jó állapotban maradtak a fogaim...
Dino
Bernát hogy van? Lehet, hogy már írtad, de mi lett a láz vége? Nálunk a köhögős betegség közepén volt 3 napig 38-38,5 fokos láz + utána egy kis pöttyösség. A dokinénink szerint enyhe formájú 3napos láz. Remélem, Ti jól vagytok már!
Marcsi
A kis Markopolo
. vagy Rodolfo (kocsikulcs)
? Köszi a recepteket, Apa nagyon örült nekik. Õ imád főzni, és a keleti kaják a fő specialitásai. Bárki jön hozzánk, mindig wokban készült ételeket kérnek tőle.
(Én személy szerint ennek nagyon örülök, mert én meg nem igazán szeretek főzni se meg enni se.)
Anyuszi
Ákos alvókájára nagyon irigy vagyok. Mi még rendületlenül kelünk éjszaka, bár leginkább csak szopizni. Talán arról kellene már leállnunk. Annál is inkább, mivel éjszaka rendre teletömi a pocakját, napközben meg csak csipeget (kiborítva ezzel az anyját-ha az hagyja
Kormi, Hvera! sorstársaim!
)
Tényleg, akik leszoktatták a manót az éjszakázásról, hogy tették? Ötleteket várok!!
Inimma
Csongit szerintem altassátok egy ideig a járókában. Zsombor kb. két hete úgy döntött, hogy a kiságya helyett ő ezentúl már a szobájában lévő kanapén akar csak aludni. Én belementem, és azóta tényleg nyugisabban szunyál. Az én elméletem az, hogy azt gondolja, hogy ha nem a kiságyba teszem le, akkor az nem olyan kötelező alvás, csak egy kis szunya
. Nekem meg 8, hol alszik, csak aludjon(unk!).
Csani műtétje: ismerős ez a hozzáálás, sajnos. Nagyon gáz, és rettenetesen bosszantó, mikor kisgyerekeket szívatnak így meg (akár akaratlanul is). És az ő esetükben egyáltalán nem tudom elfogadni az egészségügy "rossz szervezettségére" való hivatkozást. Nem mindegy, hogy egy kicsit hányszor szúrkálnak, hányszor kell neki lelkileg felkészülnie arra, amitől fél. Persze, ez Lau esetében is felháborító.
Csengő
Remélem, mégsem fog ezúttal olyan sokáig tartani a rosszulléted. Én ezt annak idején nem tapasztaltam, de nagyon rossz lehet. KITARTÁS!!!
Az ultrahangon látottakról kérünk majd beszámolót!
Bori
Eszti nagyon szép kislány! Vagy inkább kis óriás lány?
Nikk
Gratula a vizsgákhoz! És a menyasszonysághoz is egyben. Mi a párommal már lassan 15 éve vagyunk együtt, ebből 10 éve együtt is lakunk. De mivel én nem igazán szeretnék esküvőt, ő meg igen, így egyelőre nem házasodtunk még össze. Majd ha egyszer közelednek az álláspontjaink...
. Edoci
! Látom egy cipőben járunk
Liv
Dévényezés végéhez, és leginkább Dávid ügyes fejlődéséhez nagy-nagy gratula! Most már vége a sok nyüzgetésnek
.
Ja, és aki ilyen komplett menüsort benyom elalvás előtt, nem csoda, hogy tökéletesen teljesít
Hvera
Én is megnézlek majd Titeket a Fábryban. Ügyesek legyetek!
Cedit
Andris nagyon ügyes kis manó. Jó, hogy rendeződtek a dolgok körülöttetek. Építkezéshez sok szerencsét!
Moszi
A táblázatban nálunk a 40+0 még hiányzik. Köszi!
Kormi
Örülök, hogy meggyógyultatok! A pakolást meg szerintem tudd le gyorsan, mert Levi kibújása már nincs is olyan messze (bármelyik számítást nézzük is).
A végét én is nehezen viseltem már. Kitartás neked is!
Reditke
Nagyon ügyi vagy, hogy így betartod a fekvést! Csak így tovább, aztán majd egy-másfél hónap múlva meg majd jöhet a hír, hogy milyen könnyen szülted meg a picit!
Viola
Tényleg nem semmi, amit kavarnak a bankok a Ti esetetekben. Nálunk sem volt könnyű anna idején, csak nekem nem volt még itt Zsombi, úgyhogy könnyebb volt szaladgálnom ide-oda. Tapasztalatom szerint, amint elpanaszolom, hogy Mackó jól vagy nem jól alszik, abban a pillanatban az ellenkezőjére fordul a dolog. Remélem, nálatok is így lesz, és tudsz végre egy randeset aludni!
LAU!
Ugye, minden rendben?
Na, vége. Remélem, nem untattalak Titeket nagyon!
Akit kihagytam volna, annak most mukk, majd a következő regényemben ők szerepelnek
Erika