Sziasztok!
Ez igen!Csak nézek,hogy mennyit irtatok,nagyon helyes.Az új lakók nagyon aktívak,amit csak helyeselni tudok.
Húha,először ezen a szép fiúcskán akadt meg a szemem,hát meg kell hogy mondjam nagyon helyes kisfiú.Igazad van Nóra a lányos anyáknak annyi!
És milyen kis komolyan ücsörög,hát meghalok rajta.
Utána következett a Tamis kép,hát Nóra te sem panaszkodhatsz.Kösd fel a gatyát,ha beindul a fiúzás
(Na a csajoknak is annyi-Kristóf,Viktor
)
Nagyon klassz a jelmez.Mit nem adnék,ha ilyen ügyesen tudnék varrni
Majd a cicásat is mutizd meg,oké?Nem csodálom,hogy ilyen gyorsan haladsz,ilyen segítséggel???!!!
Andi!
Örülök,hogy meg vagy elégedve a bébiszitterrel,azért nem mindegyj,hogy mennyire vagy nyugodt az órán.Én most szerdán nagyon ideges voltam,nem tudtam figyelni rendesen,mert Dávidot sírva hagytam az apjával,alig bírta megvigasztalni,úgy sírt utánam. Most kezd anyásabb lenni megint.
Micsoda tantárgyak,hát esküszöm én ilyenre nem is emlékszem,vezetés elmélet,meg autós fizika?????Mik ezek?
Igen a teszteket töltögesd,az nagyon fontos,és próbáld meg csak a helyes választ megjegyezni.
Nálunk volt aki úgy csinálta,hogy hátul kinézte a jó választ a könyvből és csak azt tanulta meg.Így esélye sem volt a rosszat megjegyezni.nem tudom mennyire vált be
Köszi az adatokat,majd beírom a táblázatba.Nem semmi milyen szép nagy súllyal született Lőri
Te is 78-ban születtél?De jó! Utólag nagyon sok boldog szülinapot kivánok,most látom,hogy most volt a szülinapod.
Jaj,de jó,hogy meg tudtad nézni a videót,köszi az infót,mert akkor úgy látszik sikerült megcsinálnom.Majd még rakok fel.Olyan aranyos volt,ha zenét hall,mindig táncol.Az egyik Hooligans számra végig ropta,csak az olyan nagy kilóbájt,hogy nem engedi sehova feltölteni.
Pedig az nagyon szupi,ami most van fenn azt ki is töröltem,mert csak egy próba volt.Itt kb. 11 hós volt.
Anita!
Megkaptam az imélt,ment válasz!
örülök,hogy beindult a házvásárlás,majd tájékoztass a fejleményekről.
Mensi
Nekem is kb.8 hónappal a szülés után jött meg.Én is úgy örültem,hogy na most már van peteérérs,hajrá babaprojekt,de semmi.
Erről jut eszembe, a doki b. szerint a szopi miatt kevesebb az esély a kistesóra nálunk,de még összejöhet.
Olyan aranyos volt,azt mondta,hogy nehéz dolog,mert most melyik kezébe harap az ember,érted?Na mindegyj,majd alakul,már nem görcsölök rajta.
Szia Betti!
Látom ügyeskedtél
Oké beirtam a tábliba az adatokat,csak még nem volt időm új táblát rakni,ma megpróbálom.
A te születési dátumod direkt nem adtad meg?
Jatka!
Anett!
Fegyelmi lesz!
Kriszti! Te hogy haladsz a jelmezzel?
Judi!
Szilvi!
Merre csavarognak a hőlgyemények?
Mit szóltok a nagy hóhoz? Van sok hóember a kertekben?
Na megyek,mert jönnek át hugomék a kisfiúval játszani.Puszika:Ildikó