Sziasztok csajok! (itt is
)
Akik nem ismernek: Brigó vagyok, kislányom, Jázmin 05.03.26-án született Egerben. Első gyerkőc, de nem az utolsó
Én 28 (
) leszek a nyáron (aug. 20-án, szóval a tüzijáték csak az én tiszteletemre van, nem holmi államalapítás ünnepe végett
)
Mindenki babája tündéri!!!
Tej: (bár már ki lett vesézve) olyat is hallottam, hogy most már az a trendi, hogy 2 éves korig nem lehet tejet adni a babáknak. Gondolom elsősorban a tápszer-készítőknek a véleménye ez. De azért addig nem fogok a bevezetésével várni, viszont az egy éves kort kivárom.
Kaja: Jázi vagy bébiételt kap, vagy az én főztöm, de nem a mi kajánkat. Férjem szereti a fűszeres ételeket, így aztán nehéz is lenne megoldani, de majd megkeresem az arany középutat, mert elég fárasztó ennyi féle ételt készíteni.
Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy ki mit mond, miért nem adsz neki ezt, miért nem adsz neki azt. Anyósomék már töltött káposztával, meg ki tudja még mivel tömnék Jázit
Én azt szoktam mondani annak, aki ezzel jön, hogy adjak neki ezt, meg azt, hogy majd eszik még eleget belőle az előtte álló 80 év során
Cerzsebet!
Majd kibújuk az a fog! Azzal biztasd magad, hogy minél később jön ki, annál egészségesebb lesz (legalábbis az okosok ezt mondják
)
Ranita!
Sajnálom, hogy rossz emlékként maradt meg az első szülésed utáni kórházi bentlét. Szerencsére nekem minden okés volt az egri kórházban.
Jázmint tegnap vittem méretni, és képzeljétek el, fogyott. Na jó, nem sokat, csak 7gr-ot, meg van is neki miből, hiszen most 11,17kg. Nem adtam neki a tejpépet, és úgy látszik le is állt a hízása, mert eddig havonta majdnem fél kilokat hízott. Szóval, akinek nem hízik kellőképpen a babája, tudom ajánlani a tejpépet.
Csajszik!
Nem mérnétek le a babócák talpát? Mert Jázinak több mint 13cm, és már a 2 évesekre való zokni is éppen, hogy jó rá. És kíváncsi vagyok, hogy más babának is ekkora a talpa, vagy majd csak az én leányzóm számíthat 45-s lábra
vagy inkább
Timurr!
Itt van a babafalván ígért (már nem most volt) szánkós kép:
És csak úgy, még egy:
Pá,
Brigó