Sziasztok
Már olvaslak titeket egy jó ideje, hisz kisfiam is őszi, szept. 5-ei születésű...
ÉS ha már ez volt a étma, így bátrabban jövök közétek, örökbefogadtuk Noriszt
Dori_Bp!
Hidd el, akik így döntenek(általában) azok teljesen tudatosan nem nézik meg a babát.. Tudják, hogy még jobban fájna nekik, és az ő életükbe nem fér bele egy pici baba...
Jobb ez így az örökbefogadó anyukának is, hisz a baba velük veszi fel a kapcsolatot...
Nehéz dolog ez.
Kérlek titeket, bár nem írtatok ilyenről, de ne vessétek meg ezeket az ANYUKÁKAT!!!! Így csupa nagy betűvel! Anyábbak az anyáknál, higyjétek el...
Nem zsákban végzik ezek a babák, nem kidobva, nem a kórházban hagyottan ahonnan intézetbe kerülnek, majd talán 1 évesen örökbefogadhatják, de már akkorára nagyon sok lemaradása lesz nekik...
Szóval, a legjobb a babának, ha a kórházból a szüleihez kerül a baba, azokhoz akik már nagyon várják, sokszor sokkal jobban, mint mások...
Nekik ez a legjobb, a babának meg főleg!! És higyjétek el, hogy a baba ebből nem túl sokat érez!
Nekünk rossz ezt látni, de ha átgondolják/juk akkor megértjük, hogy tényleg ez így a jó...
Hogy miért is írtam le mindezt?
Mert a mi örökbeadónkat mindneki lenézte a kórházban, mint valami leprást, és nagyon nem tetszett
( Még szólni sme szóltak hozzá... Miért? Mert életet adott (nem elvett), mert egy babának az életét boldoggá tette...
Nme írtatok ilyet, csak ha már ez volt a téma, fontosank szántam leírni, mert láttam, hogy sokan elítélik ezeket az anyákat
((
Uxi:
Kisfiam is hasonlóképpen eszik... Vasárnap már 5 hónapos lesz, de az evés nem az erőssége... Ma éppen 6 kiló...
Pedig egész nap 6szor eszik(/160 ml), még csak délben eszik meg fél üveg bébiételt(gyümölcsöt) és este pár kanál tejbepépet az is HA, mint a tápszer (milupa milumil)...
Dr.nőnek én is említettem, hogy rosszul eszik, vagyis szakaszosan, egyzserre nem nagyon eszi meg az adagját, ellöki, játszik vele stb...
Próbáltam már "nevelni" hogy akkor nem adom neki tovább, de egy idő után éhes lesz ismét...
Kb: így eszik: 8-12-15-18-20-22
És egész éjszaka alszik
és de. is, de ezen változtatunk hamarosan...
Tudom, hogy ez így nem jó, többet kellene enni gyümölcsökből, de nem nagyon hajlandó...
Dr.nő azt modnta, hogy ne erőltessem mert akkor rosszevő lesz...
És a HA tápszert ő sme engedi felváltatni... pedig neki már nem szabadna ilyen sokszor enni...
Viszont többet 1 alkalommal nem tudok adni neki...
Van valakinek ebben a korban ilyen tapasztalata??
Itt csak fantazstikus evésekről olvasok... Hál' Istennek egyébként
Köszi, hogy írhattam:
Napsugaracska és kisfia Norisz
Ui: egyébként ez a dolog engem nem nagyon zavar, ha így jó neki...