Sziasztok!
Először is egy kérdés: Liv-en kívül van valaki akinek jó a február 7-e talira nálunk? Vagy marad nekünk a szuperminitali megint?
Pocó, Judy, Moszi! köszönöm, közben a lakástéma viharos alakulása miatt lehet hogy az egész teljesen megváltozik - hogy kphez jussak valószínű el kell fogadnom a közös megegyezéses felmondást a cégemtől akkor meg megint más a leányzó fekvése, fogggggalmam sincs, hogy mire leszek jogosult, ha nincs egyáltalán munkahelyem
De ráérek majd ezen filózni később, most ezen a hídon kell átmennem
Azért megpróbálom Szakbarbárt letámadni hátha nem kap frászt a hülyeségeimtől ..
Köszi a címet.
Cat! Azért néha ide is írhatnál, és lesütizhetnél minket, hogy a magunk 1 apróságával /+eseténként néhány nagyjával/ mit nyafizunk össze..
Jóalvók különben manóid, vagy még keltek éjjelente?
Liv! Most lemaradtam az ötletparádéról, bocsi!
Sunimum! Dobj egy mailt a profilomban levő címre, egyeztetünk!
Mit melózik a párod, hogy neki is ilyen furi a beosztása? Õ is ápol?
Inimma! Műtét
A disznók!
Edoci! Az eladó telkünk Leányváron van.. Nem tudsz véletlen valakit aki megvenni szeretné? ;)
Marcsa! A nemzetközi családnak megvannak az előnyei is!
Motor: sajnos nagymocitól mi is megváltunk, Yamaha YZF 600R Thundercat volt, régebbi, de nagyon egyedi, gyönyörű marlboro fényezésű. A legtávolabbi pont ahova eljutottunk vele az Barcelona alatti Monserrate kolostor volt
Az a spanyol út bizony segget-próbáló élmény volt, de felejthetetlen
Magyarországot keresztül-kasul bejártuk, és még néha Szlovákiába mentünk át a határközeli hegyekbe rémkedni... Anno domini Lili-időszámításunk előtt
Most van egy kis yamaha sr 125-se /asszem így pontos/ apának, azzal jár melózni, csak most a legnagyobb hidegekre tette le. De azt mondta, hogy a jövő hét után, ha megjön az enyhülés megint előveszi.. No comment!
Pledit!
Köszönöm a biztató szabakat! Fő az optimizmus!
Remélem tényleg minden jobbra fordul.. Ennél lejebb már nem nagyon tudom hova tudnánk zülleni, max. a hajléktalanság
De HA összejön a ház, a hitel, stb, akkor még oda is juthatunk, HA nem tudjuk fizetni a törlesztést 20 évig
Na jó, abban hagyom a pozitív hozzáállást!
Ez most valahogy nem működik olajozottan nálam
Bori!
Örülök,hogy te is benéztél, visszajöttetek már vidékről? fűtés megy? Esztered még mindig jó húsban van, nem vesztett a kondijából
Fejlődéshez gratula, ezek az élet igazi élményei
Tontica! Azért napi 4 óra kicsit más bölcsiben, mint a napi 8-10...
Kicsit irigy-irigy
Én sajnos ha arra kényszerülök,hogy lepasszoljam Lilit valszeg csak 8 órában tudok munkát kapni majd, ahhoz meg még hozzájön az út is..
Na mind1 ez van, /- lesz/, ezt kell szeretni.
GnéKriszti! Azért gratula a beköltözéshez! Majd írj, hogy mi a gond!A költözés mindig nagy macera szerintem
Viola! Csatok azért nálunk is csak limitált ideig maradnak a hajban
Majd meglátod előbb-utóbb Mirád is tetőtől talpig igazi nő lesz, nem győzöd elhessegetni a tükör elől!
/Lili minden egyes csatt után rohan a tükörhöz megnézni, milyen lett..
/ Kirándulás ügyileg mi ilyen kis sajtkukacok vagyunk,nem bírunk magunkkal
Nikk! Vizsgákhoz, mennyasszonysághoz gratula!
Net.
Én nehogy nem felejtettelek el, hanem még emlegettelek is!
CSirkesz! Öröm olvasni Téged.
Jó hogy így álltok hozzá Boti dührohamaihoz, azért biztos gáz ilyen kevés alvással. Hamar túl lesztek ezen az időszakon is, kitartás!
Ha nagyon gáz az elapátlanosodásotok, csörögj ránk, hogyha kell egy kétszemélyes felmentőcsapat
Most el, jók legyetek!
Puszi:
Macs
Sunimum!