Anikó
Húúúúha.nem is tudom,hogy le merjem-e írni.
Ugyanannál a dokinál szültem akinél Danit.Sőt ha lehét még a többit is nála szeretném.
Havonta 8ezer volt a vizsg.A szülés pedig 60ezer+5ezer Az EDA(ami mire a lényeghez értem elmúlt,tehát adtam a sz@rnak egy pofont)
Ti kértetek érzéstelenítést?Dancinál nem akartam,de utolsó pillanatban úgy megijedtem,hogy nem bírom ki,hogy beadatttam .Dominiknál azt mondta a doki,hogy adjuk be nehohgy most is a végén szóljak.Lehet,hogy ez gyávaság,de félek a fájdalomtól(amúgy egész jól bírom)
Manó
Amit írtál,hogy az ügyeletesnél szülni.Az valahol jó.De így mindig másnak kell megmutatni magad.Nekem ez nem tetszik.Unokatesóm is Veszprémbe szült(gondolom te is)Õ is azt mondta,hogy az egy dolog,hogy így nincs hálapénz.de minden hóban újra és újra elmondani,hogy mi van az tök rossz.
Elhiszem,hogy mennyit izgultál értük,de a lényeg,hogy megvannak és egészségesek.
Nekem Dominik a 37.hétr született.Hiába a nagy súlly.Koraszülöttnek számított(nagyon sima volt a bőre,a méhlepény is nagyon jó állapotban volt,Sőt még volt egy plussz fél lepényünk.)Nagyon rosszul volt a szülés után.A szülés háromszor leállt és Dodo nagyon elfáradt.Leesett a cukra.Meg se kaptam születése után.Csak éphogy megmutattákés rohantak vele.9 óra múlva kaptam meg addig meg csak nyugtattak,hogy minden rendbe.Azt hiszitek elhittem??De végül jól lett és kopp-kopp -kopp...
Anikó tejessen igazad van.Szerintem is az a lényeg,hogy megszülettek és egészségesek.Nem az a lényeg,hogy hogy születnek,hanem az,hogy egészségesek legyenek.Mennyi nő adna hálát azért,ha csak császárral is de szülhetne.
Lőjetek ám le ha sokat beszélek.
Zsuu
Hogy vagytok???Csak nem kaptad el.
Anikó
Mi sem kertes házban lakunk.Csak gondoltam nyáron meleg van és kevés ruha hamarabb rá lehet ültetni a bilire(de te ezt már tudod,végigcsináltad
).Meglátom én is.Erőltetni nem akarom.
Na jó most már tényleg megyek,mert a mondókám eleje bekerül az archívumba olyan hosszú lesz,
Még annyi!Többiek hol vagytok????