<font color="0000ff">Sziasztok!
Marcsi! Ez tényleg szép amit végig csináltatok. A mostani férjednek van már gyereke vagy ez az első? Drukkolok a második babával kapcsolatban. Nagyon megérdemlitek.
Zsu! Nagyon szerencsés vagy, bár én szeretek Magyarországon élni. Igaz elég nehéz megélni de jó itt. Amikor kimentél tudtál valami nyelvet? Mi van a kicsivel? Remélem már jobban van. Az első szülésemen az én orvosomat is csak a lóvé érdekelte. A második az rendes volt. Ja és nem pénzsóvár.
Manó! Mit csinál a tesód a T-comnál? Szívesebben tanítana? Itt Pesten van munka de Fürden sokkal szebb minden meg barátságosabb is.
Roli! A smiley-eket le kell tölteni az outlook-ba és onnan bemásolod a képekbe ami tetszik és úgy tudod feltölteni. E-milhez is tudod őket használni.
Évi! Nekem is ezt mondta az orvos. Lázas lehet az nap amikor a foga áttöri az ínyt de több napos láz nincs. Ja és lehet egy kis híg széklet is de hasmenés nem jár vele. Csak a sok nyál amit visszanyel nyálkássá teszi és hígítja. Drukkolok a babával kapcsolatba, hogy sikerüljön úgy.
Õszintén megvallva én sem szerettem volna karácsonyi babát szülni. Nem arról van szó, hogy megbántam bármit is mert a gyerkőcöm nagyon édi. De nem lehet a két ünnepet elválasztani egymástól mert olyan közel van. A karácsonyi ajándékot meg a szülinapit mindenkitől egyszerre fogja megkapni. Ez neki lesz majd rossz. Én 15-én mentem be a kórházba és 17-én szültem majd 22 reggel kidobtak. Nem volt hosszú. A karácsonyt itthon töltöttem bár ágyban.
Mellesleg én márciusra terveztem, de nem úgy jött ki a lépés. A következőt 2008. Júni végére szeretném. Remélem össze is jön.
Magyar kórházi ellátás: Csúcs. Nekem nem kellet ágyat húzni és még kedvesek is voltak csak épp a kórház néz úgy ki mint az elfekvő. A budira nem volt kedvem ránézni sem nem, hogy ráülni. Az ágy meg olyan szar mint ha nem is tudom min aludtam volna. Nem elég, hogy terhes az ember és minden fáj még ez is. Ja és olyan meleg volt mint a katlanban. Még a pizsama is rámolvadt.
Pusz mindenkinek . Majd benézek még.
Egy kis nyáridéző képecske.</font>