Cső csajszik!
Ildi!
Örülök, ha rendben ment minden, ha időd és kezed engedi, akkor írj valamit, hogy érzed magad, Marcipánt el tudod e látni, vannak e, akik segítenek, stb.
Lorca!
Háááát, az biztos, hogy a lányom szereti a hasát. Anyja lánya
Kinga!
Kösz a köszöntést!
Csilla!
Üdv itt! Aranyosak a gyerekek.
Én nem olvastam a szüléstörténeted, csak azt, amit itt leírtál. Kérdezném, hogy maga a szülés is vízben történt, vagy csak a vajúdás? Mert én azt hallottam, hogy csak a vajúdást engedik kádban, persze mifelénk minden más (Egerben lakom, nem kell vmi messzi tájra gondolni, de pl. itt tavaly az új oltóanyagot, amit még csak pénzért lehetett megvenni, úgy adták volna be, hogy beadják a "higanyosat" is. persze Pesten ez is megoldható volt....)
Én most találtam tök jó műsort a Sperktumon. Az egyik az Ikrek:öröm és küzdelem, aztán van a Miből lesz a cserebogár, és végül a Gyakorlati tanácsok szülőknek (lehet, hogy ennek nem pontos a címe). Ha van időtök, nézzétek, mert nagyon jó mindegyik. Az ikres műsor ikerterhességeket mutat be, a miből lesz a cserebogár inkább szellemi fejlődést mutat, az utolsónak a címe pedig magáért beszél. Több témát is feldolgoz.
Nálunk még mindig hó van az utcában, de annyira nem volt kedvem kimenni szánkózni. Tegnap elmentünk a boltba, az épp elég volt. Szegény Jázinak tiszta piros lett az arca, és teljesen kiszáradt. Most kenem neki a popsikenőccsel (mert az ugye mindenhová jó), de lehet, hogy nem fog használni, mert vhol olvastam, hogy a túl zsíros krém sem a legjobb ilyenkor. Erről tud vki valamit?
Na, megyek, mert jöttek anyukámék. Hurrá, végre egy kis nyugalom....
További jó hétvégét,
pá,
Brigó