Sziasztok!
Üdítő pezsgés
!
Szilvi!
Oviban azért volt egy kis affér is. Hétfőn ment, de aztán nem vittem, mert egész este azt hajtogatta, ovónénis hangsúllyal, hogy "Nagyon mérges vagyok az anyukádra, hogy betegen hozott oviba". Kérdeztem, hogy kinek mondták ezt, és ki mondta, és kiderült, hogy neki mondta az egyik ovónéni. Pedig nem volt beteg. Igaz, az orra folyt, de ezzel nagyon nem volt egyedül a csoportban, sőt.. úgyhogy berágtam az üzengetésen, és nem vittem a héten. Azóta sincs semmi baja, nem lázas. Igaz, most, közeledve a hétfőhöz elkezdett köhögni.. sirály lesz még egy hetet lehúznom két gyerekkel. Már annyira beleszoktam, hogy eggyel hávájozok itt
. Annyival könnyebb úgy. Igaz, fel kell kelni, meg minden, de akkor is. Nappal csak egy gyerekhez kell alkalmazkodni, és nyugodt vagyok, mert tudom hogy az oviban türelmesek hozzá, és sokmindent tanul, sokat foglalkoznak velük. Esküszöm három hét alatt odáig jutott, hogy több mondókát tud, mint én! Persze ez lehet az én szegénységi bizonyítványom is, dehát nem mindenki mondókás, éneklős típus, no..
Remélem Ancsinak jók lesznek az eredmények..
Én azthiszem talán két héttel szülés előtt pakoltam össze a kórházi csomimat, de akkor is csak azért, mert szentül hittem, hogy ezúttal hamarabb szülök. Akkor mostam/vasaltam ki a gyerekruhákat is.
Edit!
Ugyi, én is rég láttam.
Olyan, mintha most született volna, és már bő egy év eltelt azóta..
Tényleg, milyen volt a szülinapi buli? Sikerült poharat venned?
Lagzi: hát ha én is vendég lettem volna, talán még jól is érzem magam
, de ismered a háttérinfókat.. Sebaj, mindennek megvan az előnye, legalább nem siránkozom, hogy elmúlt az az idő
Miért volna gond, csatlakozz! Remélem megszereted az irogatást;)
Adri!
Huhh, az én uram is pont uazokkal a vonatokkal jár, mint te! Én is anyáztam a Mávot néhányszor! Főleg, mikor a lányom volt picike, és a leesett hó miatt az 5órás vonattal kb. fél11-re ért haza az uram.. az volt a tuti! Igaz, akkor legalább volt "mentségük", hisz baromi sok hó esett le. Mostanában kellemesen csalódtam, hisz régen már fél centi hótól felsővezetékszakadás lett, meg lefagytak a váltók, és ezért órákat késtek. Mostanában azért még nem olyan vészesek. Bár lehet, hogy csak szerencse
Akkor jól egymásra találtunk
Hollós utca? fogalmam nincs melyik az, de majd megném térképen
. Mi a katonai lakótelepen lakunk (vegetálunk), a tizesekben. Remélem már nem sokáig..
Nálunk is ez ment: "mindig ott ülsz, már gépfüggő vagy", aztán lett a net, és én is függő lettem. Azóta keresztbe megy a szivatás. Bár mostanában már nem lógok rajta annyit, mint régen.
Gyerekeim szintén ilyen megoszlásúak kaja terén. A lányom alig eszik vmit (bár az ovi óta belejött a kajálásba), a kicsi meg zabagép pici kora óta. Más típusok;).
Aranyos az ovis sztori. Az én jányom is mindig kijavít mindenkit. Fújja a szabályokat ezerrel
Nagyon szépek a gyerekek!
Sztem jó a téma, erről jó sokat lehet írni. Én mondjuk pont arról tudnék, hogy miért nem vállalok többet
Sőt, így, hogy van kettő, már egyre jobban megértem azokat, akik egyet sem vállalnak
Heppi!
Bezony, mostanában egyfolytában azt mondja, amit sztem az óvónéniktől hall: "egész nap olyan cuki voltam, ügyes voltam, és tündéri kicsilány!"
Hát igen, telik az idő. Sztem Orsi az a gyerek, akivel nem lesz gond a beszoktatásnál. Annyira nyílt, és kedves, és "tökös csajszi"
Jól emlékszem ugye, hogy te a Szécheni útiba íratod majd?
Én a dokik közé felvenném még azt az új orvost, akinek mindig olyan nehezen jut eszembe a neve.. Azthiszem Bense Andor? Igaz, én is csak gyerekágyas tapasztalatok alapján mondom, de ahogy bánt a nála szült anyukákkal , úgy, hogy nem is fogadott dokijuk volt, az előtt le a kalappal! Sok fogadott doki le se tojta az "anyukáit". De ez már rég volt..
Fiúk meggyógyultak már?
Ana!
Mivel nem látok elérhetőséget a profilodban, így ide linkelek. (legalább a többiek is röhöghetnek a fejemen
)
Oli amúgy jó alvó? Remélem hamar kibújnak a fogai, aztán alvásrekordot döntötök
. Hány foga van már?
Kevin szerencsére már nem szopik. Sikerült elválasztanom, de így is elmúlt 14hós, mire sikerült. Nekem bőven elég volt ennyi is. Azóta úgy alszik el, hogy csípkedi a melleimet.. ez se sokkal jobb mondjuk..De legalább már csinálhatok olyan hétvégét (egyszer már volt is), hogy tök egyedül legyek itthon.
Ildi!
Nagyon szerencsés vagy, hogy máris végigalussza az éjszakát a legényke!
Örülök, hogy írtál!
No, megyek elganézok 126*-ra is a kis patkánylukban..
Betti