Szia Mindenki!
Remélem Mindenkinek kellemesen telt a 7vége! Leszámítva az egyre gyakoribb émelygést, nekünk nagyon klasszul sikerült. Egerben voltunk a párom szüleinél és testvéreinél, akik a 2 nap alatt csak a "mi" kívánságainkat lesték.
Nagyon fura volt, de jól esett!
Piró! Gratula és reménysugár. (ezek szerint el lehet jutni a végére
)Mi is éppen egy építkezés közepén állunk, és most kezdjük érezni, hogy szorít az idő, mert jó lenne beköltözni a kicsi születéséig, így most mindent próbálunk gyorsítani, de nagyon nem könnyű. Persze nem panaszkodom, mert ha kész lesz, akkor az valami hihetetlen érzés lesz! Már csak azért is, mert már több, mint 1,5 éve a szüleimnél lakunk, mióta elkeztük az építkezést, hogy ne keljen albit fizetni; és igaz, hogy szuperül kijön velük a férjem is, de hát azért mégis, na...
Angel (Kriszti) Hát a próbálkozás első évében a Kispesti gyógyszertár belőlem élt; álandóan teszteket vettem. Csak miután éreztem, hogy nagyobb a gond és orvosról orvosra jártam, nem csináltam már teszteket.Aztán megtaláltam egy fantasztikus orvost a Nyírő meddőségi centrumban, és akkor csináltam újra tesztet. Egyet még műtét előtt: biztos, ami biztos..de a második teszt most januárban meghozta a hihetetlen csodás eredményt!
Amúgy én is járok már nyár óta talpmasszázsra, pedig eleinte nem hittem benne! De szerintem mindketten jó példák vagyunk, főleg te, hogy működik!
UH-n Nálad nem látták, hogy PCO-s vagy? Amúgy teljesen megértem, hogy nem tudod a fogantatás pontos dátumát,(legfeljebb érzed) mert bár nekem dec. 11-én volt az uccsó mensim, nálam sem a 14. napon volt peteérés! Ilyen ez a PCO
Jól olvastam, Te a Szent Istvánban szülsz?
Ákata Nagyon sajnállak a labor-procedúra miatt, de amellett, hogy állítólag nagyon jók az orvosok és a műszerezettség a női I-esen, minden más elég gyenge. A sógornőm is ott szült tavaly. Mégis szt mondja 2.zor is oda menne, mert valamit valamiért. Bár főleg nagy pocakkal majd, mikor drága ikreid már mondjuk 30 hetesek lesznek..tuti, hogy érdemes lesz protekciót szerezni, vagy viszgálati helyet váltani
Gigaboszi! Hát ez nem semmi! Gratula, javítod a statisztitkát!
Bár én 1 embert ismerek, aki első lombikos és most már 7hónapos egy kislánnyal
Debreceni vagy? Hát ez klassz, több jó barátunk is onnan származik, bár munka miatt fenn maradtak Pesten.
Jesszus, már megint egy csomót írtam.
Egyenlőre ennyi, szép napot!
J.E.