Jubi!
Nagyon csinos lett a lakás és gondolom még nincs vége a csinosítgatásnak. Nagyon szuperek a képet. Elárulod, hogy a fürdőszobás képet honnan töltötted le?
Én most a konyhába fogok csinálni 4 képet és egy órát. Illetve Gerinek Kisvakondos képeket. Olyan jó dolog, hogy nyomtatással is tudunk alkotni, mert olyan dolgokat valósíthatok meg, amiket eddig nem tudtam, pedig vágytam rá.
Te egyszerűen a papírra nyomtatsz? A ragasztó nem áztatja át és hullámosítja meg a papírt? Most én is a te hozzászólásod után papírra nyomtattam és nem szalvétára, de még nem fogtam hozzá a felragasztáshoz, így egy kicsit aggódom, hogy nem jön össze. Bár utána ki fogom vasalni.
Koda! Jó újra olvasni neved!
nagyon szép lett a szoba, igazán kreatív vagy! Örülök, hogy jól vagy, jól érzed magad!
Mian!
Te aztán tudsz.... igazán különleges az a kertes, kapus kép. Micsoda részletek!
De minden, amit csináltál, nagyon jók. Én is érdeklődtem a hidegmáz után. Van is, de ha jól tudom 1dl és 2250ft. Az mennyire lenne elég? 1 tálcára? Pedig nagyon szemezek vele.
Stuci!
A doboz, mint mostanában minden dolog, ami kezed által készített, igen szemrevaló, profizmust sugalló.
Nekem azt mondta egy táltos, hogy akik ilyen kreatívak, azok előző életükből hatalmas tudást hoztak!
Aki kimaradt bocsi, de még nem vagyok valami jól, sok időm sincs olvasgatni.
Ma először szerettem volna átmenni a szomszéd boltba, de most meg befagyott a kapu és bentről lehet nyitni - zárni, de kintről nem. Így nem tudok még boltba sem menni. A házvezetőm meg elment dolgozni.
Puszi!
Anikó