Sziasztok!
Angolosok, és ti hol végeztetek?
A 6 év tényleg nem olyan vészes, így leírva soknak hangzik, de elrepült pillanatok alatt.
Ráadásul én előtte sem dolgoztam állásban, hanem egyetemre jártam, és megbízással tanítottam néhány órát, szintén egyetemen. De most sem 8 órás állásba megyek, inkább amolyan szelemi szabadfoglalkozásnak számít ez.
Nyetus, ha lejár a 3 év, pályázhatok újból valami hasonlót. Vagy ha nagy mázlim van, akkor esetleg pont lesz egy szabad státusz pont akkor. De egyelőre elég a mának a maga baja.
Nálunk most alig beteg valaki a bölcsiben meg az oviban is. Miután decemberben mindenkit levert a lábáról az ocsmány rotavírus, most úgy látszik, kímélőn vagyunk
Jó is, mert ha itthon lennének, sose tudnék elkészülni ezzel a fordítással. Igazolást nálunk is kell vinni minden csip-csup betegség után. Valahol megértem, de tény, hogy sokszor okoz nehézséget ez a szabály.
Szti, nem tudnánk személyesen találkozni lektorálás ügyben? Valamelyik délután esetleg? Franciáról magyarra van egyébként, és lelki témájú könyv. De a "szakszavakat" tudom, azokban hihetsz nekem
Tényleg nem szokott sok gond lenni a fordításaimmal, de azért át kellene nézni valakinek, hiszen előfordulhat, hogy figyelmetlen voltam. 180 oldal egyébként, de kisalakú, és sok benne az idézet.
Trükközés a kajával, nagyon ismerős nálunk is. Főleg 1-1,5 éves koruk körül. Inkább nem kezdek bele ebbe a témába, mert vég nélkül tudnék panaszkodni gyermekeim (nem)evési szokásaira, pedig nagyon jól indultak, amíg még csak szopiztak, gyarapodtak ezerrel. Aztán a kaját már úgy kellett beléjük imádkozni, a fiamba még most is. Janka mostanában éppen jó evő, de ezek csak korszakok.
Bölcsis Szabolcs beugrott, főleg a mamája, igen, ők a csoport másik felében vannak.
Tegnapelőtt voltunk az Ikeában, és a gyerekek be akartak menni a gyerekvigyázóba. Csakhogy Jankát nem engedték be, mert nem hitték el róla, hogy 3 éves. Igaz, hogy tényleg csak 2 hét múlva lesz a születésnapja, de szerintem még ebben is kételkedtek.
Volt nagy hiszti. Egy darabig biztos nem megyünk az Ikeába.
Bár lehet, hogy a szülinapján csakazértis odamegyünk és beadom, mindenféle igazolásokkal alátámasztva, hogy de, márpedig 3 éves, csak épp kisnövésű.
pusz
Klára