Sziasztok!
Ma nem mentünk sétálni, mert hazaszólt a férjem, hogy ki ne menjünk a lakásból, mert neki is befagyott a torka! Úgyhogy most itthon alszunk.
Ez nem kaja téma, de hátha lesz megoldás:
Vettem Bogyónak egy olyan karkötő formájú rágókát, ami olyan puha, folyadékkal teli, amit le lehet hűteni. Nagyon tetszett neki, aztán egy idő után szagolom a kezét, mi a fene ez? Hát ez a rohadék rágóka bűzlik!!! Iszonyú büdös gumiszaga van! Pedig rendesen elmostam, mielőtt megkapta. Van valakinek tippje, hogy mit csinálhatnék vele, azon kívül, hogy kivágom?
Ilba,
Nóri csak egyféle cumit fogadott el és azt is csak kb. 5x életében, ez a lapított Mam volt, a többit kilökdöste a nyelvével. Én is sokszor úgy éreztem, hogy az üres cicit nyammogja és ezért próbáltam lefejtet adni neki, de nem kellett. A szoptatás elején 2x30 percig cicizett, én már 10 perc után úgy éreztem, nincs benne több. A dokinéni azt mondta, hogy ha éhes maradt volna, bármiből megitta volna. Szerintem ügyes voltál a kanállal, de ha cumiból nem kéri, akkor lehet, hogy elég volt és felesleges 20-30 ml-t kanállal, úgy több levegőt nyel és csak visszaköszön.
Kaja ügyben pedig én már azt sem tudom, kinek fia, kinek lánya, kinek mit eszik, hányszor, mennyit!!! Pedig mindent visszaolvastam és egy nagy zavar lett az agyamban. Látszik, kezdő fórumozó vagyok. Bocsi.
Viszont azt látom, hogy sokan 4x esztek. Én Nórit felkeltem 23-kor szopizni, így húzzuk reggel 9-ig. Hát lehet, hogy ezt már kinőhetnénk. Mi így eszünk 5x és mindig én kezdeményezek, tehát sose miákol, hogy éhes: 9 szopi, 13 szopi+gyümi, 17 szopi, 20 tejpéppel kezdjük kiváltani a szopit, 23 szopi félálomban. Febr. 16-án koncertre szeretnék menni, Papa vállalja Bogyót, ha addigra megy a 20 órás pép, 23-ra meg hazahúzok. Viszont ha áttérünk a 4 étkezésre, amit szerintem simán bírna, akkor a pépet 17-kor kell majd adjam, hogy az utolsó legyen a szopi. Szerintetek ilyet lehet? Hogy bevezetem a pépet 20-ra, aztán majd egyszer csak 17-kor kapja? Ja és ezt jó lenne majd két hét alatt levezényelni, mert utána síelni megyünk, ott meg jól jönne a hosszabb alvás. Azért ez egy kicsit önző dolognak tűnik nekem is, hogy úgy etessem a lánykát, ahogy nekem programom van, de most először és utoljára szeretném!!! Na aki erre az összevisszaságra válaszol, az előtt le a kalappal.