Hűha mennyit írtatok, tök jó!!!
Köszönjük a dícséreteket, bezsebeltük őket!
Inimma
jó, hogy nemsokára túl lesztek a műtéten. Miért kell bentmaradni 2 napig? Kiveszik az orr-és a garatmandulát is?
Lehet ciki, hogy nem tudom, de mi a túró az a wifizés?
Én is több pénzt kaptam, mint szoktam, de én felhívtam őket, mert nem akarok utólag visszafizetni semmit. Mondták nyugodtan költsem el, mert a magánnyugdíjpénztár utalt vissza valami többletet. Lehet Te is valami ilyesmi kaptál vissza.
Én még nem próbáltam sem a mézet sem a gombát. Viszont gombás kajából már kapott, de a gombát nem adtam oda, így nem volt semmi gond.
Kormi
Benedek továbbra is nagyon helyes kispasi.
Beszti
bölcsis gondolataiddal maximálisan egyetértek.
Hanna és a rizs.
Hihetetlen miket képesek megenni ezek a gyerkőcök, Bernát is próbálkozik mindenfélével.
A kispasim jelenleg 79 cm és kb. 11 kiló.
Edoci
egy újabb helyes kispasi. Sajna mi is szenvedünk az éjszakai alvással, ezalatt a 16 hónap alatt max. 10x aludta végig az éjszakát, a többin legalább 5x kelt. Bernát leggyakrabban éjjel 10 és 1 óra között ébred, akkor van, hogy fél óránként.
Anita
mi az OTP-nél vettünk fel hitelt és szerencsére minden rendben zajlott.
Donát remélem hűséges típus, és Eszti az Õ választottja, nem én hívtam fel rá a figyelmét, hanem neki akadt meg a szeme rajta, így Bernát válogathat a csajokból kedvére.
Oltás:
Ma Bernát is megkapta, és a doktor néni tájékoztatott a dolgokról. Tehát jelen állás szerint a szeptember 30-a előtt született babákat nem érinti a változás, tehát az eddig megszokott rend szerint a következő oltás 3 éves korban következik. Az utána születettek már az új renszer szeint kapják, tehát a 15 hós oltás után 18 hósan kapják a következőt. Tehát úgy tűnik ez egy rendelet és nem orvosa válogatja. Mi 1 nappal születtünk 30-a előtt és még a régi rend vonatkozik ránk.
Szobatisztaság:
Mi nem erőltettük Donátnál a bilizést, ha volt kedve ráült, ha nem, nem. 2,5 évesen egyik napról a másikra szobatiszta lett. Ez szó szerint értendő, szombaton még reggeltől estig pelusoztuk, és hallani sem akart a WC-ről, vasárnam már nem tűrte meg magán a pelust és minden ment a bilibe, nappal is és éjszaka is. Most sem fogom erőltetni a dolgot, majd eljön annak is az ideje.
Liv
Bernát mint írtam, ma kapta meg az oltását és este 38,5C volt a láza. Úgy tűnik Õ nem várta ki a 10 napot. Remélem csak az oltástól lett lázas! Szerencsések vagytok, hogy Dávidnak nem lett tőle semmi baja, olyan stramm kisfiú lett.
Lau
nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Remélem ma sikerült túl lenned a műtéten és gyorsan a gyógyulás útjára lépsz!!!
Csengő
biztosan minden rendben lesz a babussal, és értük tényleg megéri a sok szenvedés! A második szülés tapasztalatom szerint könnyebb, nekem legalábbis annak tűnt. A fájdalom valóban intenzívebb volt, viszont nagyon gyorsan ment minden. Donáttal 36 órát vajúdtam, Bernát viszont 5 és fél óra alatt megvolt.
Vera
ma nálunk is palacsinta volt.
Viola
én jó zsíros kenőcsöt kenek Bernát arcára, amit testápolóként kaptunk az ekcémás bőrére.
PlEdit
én nem viszem ki Bernátot ilyen hidegben, nekem a védőnő azt mondta -5 fok alatt ne menjünk sétálni. Az oviban sem viszik ki a gyerekeket -5 fok alatt.
Andi
nem mondod, hogy belenyomta apukád az orrod a bilibe. Hát akkori nevelés ide vagy oda, azért ez szomorú, hogy ilyen is megtörtént. A lényeg, hogy mostmár másképp gondoljuk.
Kata
én főzök levest is és másodikat is. A levest általában 2-3 napig esszük, így az nem olyan nagy macera. Viszont nálunk is Bernát szinte csak levest eszik, mégpedig olyan formában, hogy levestészta, zöldség, valamilyen husi, nagyon pici lé. Természetesen a tésztáé a főszerep.
Moszi
egyszer Macsek elkezdte írni, hogy ki hol lakik, hátha neki megvan még az a táblázat! Szerintem tök jó ötlet lenne, ha sikerülne végre összeírni a lakhelyeket!
Judy
Bál
, kori
Pocó
szupi, hogy Dórinál nincsen komolyabb baj és, hogy viszonylag könnyen van rá gyógymód és még lehet az úszást élvezni is fogja.
Volt valaki babójánál láz a 15 hós oltás után, vagy csak Bernát produkál ilyet?
Na lőttek a vasalásnak, már nincsen kedvem hozzákezdeni. Ja tényleg, akartam már kérdezni, Ti mertek akkor vasalni mikor ébren van a gyekőc? Jobban szeretnék napközben vasalni, de félek, nehogy magára rántsa a vasalót, vagy bármi történjen, így mindig estére marad eme szórakoztató házimunka.
Kár, hogy nem tudok gyorsírni, mert lassan másfél órája írom ezt a rövidke hozzászólást, ráadásul bizti tele van helyesírási hibákkal, de azt már nincsen erőm átnézni, úgyhogy bocsi érte.
Akinek nem tudtam írni, annak bocsi, de már többre nincsen erőm.
Dino