Sziasztok!
Márti, remélem azért néha tudsz pihenni, sógornőm (elvben két héten belül szülni fog), is már régóta panaszkodik az alvásra, szerencsére nekem nem voltak gondjaim (igaz pici is volt a baba). A dokid mit mond, a zsibbadás ugye azért nem utal vizesedésre?
Tényleg jó lehet sok fiú között dolgozni
ha Brúnó hallaná, hogy milyen autók voltak ott, rettenetesen irigyelne
nagy autórajongó.
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, lassan javul a fülem és remélem, végre marad a tavasz is, ma már igazi tavaszillat volt.
Tündi, mi pár villamosmegállóval messzebb lakunk, a Vas Gerebennel első párhuzamos utcában (Jahn F.), a kertes részben. Mártival ugyanaz a védőnőnk, tényleg nagyon jó, de attól tartok, hogy a gyerekorvossal ellentétben a védőnőt nem lehet választani.
Mondjuk szerintem a védőnő legtöbb segítséget akkor tudja adni, amikor már megvan a baba, ha valami miatt nem kifejezetten gáz a védőnőtök, akkor még ne döntsd el, hogy szereted-e vagy sem.
Ha jól látom, akkor első babádat várom, szeretnék egy könyvet ajánlani: Guóth-Gumberger - Hormann: Szoptatás. Amióta csak elolvastam (mivel részben tudtam szoptatni a fiamat), boldog-boldogtalannak ajánlgatom egyrészt, hogy készüljön fel előre a szoptatásra, mert nem mindig megy egyszerűen, másrészt, hogy ha belefér, vegye meg ezt a könyvet, mert nagyon jó. Az információkat megtalálod az LLL (lll.hu) füzetekben is, de a könyv nekem egy fokkal jobban kezelhetőbbnek tűnik. És tényleg nem a fizetett ügynökük vagyok
csak örülök, hogy Mira babát már (egyértelműen a tájékozottságomnak köszönhetően) hathónapos koráig kizárólag szoptatni tudtam. (Ami igen kényelmes, jó és olcsó megoldás
)
Szép napot nektek!
Tücsi