Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megint csak roviden, holnap is elutazunk.

Csirkesz! Szuper nagy a baba, foleg jo hosszu, biztos nem vettel rozsaszin 56-ostKép Gartulalok, amint tudsz jelenkezz, persze az is erdekel hogy reagal Boti a babaszagu kiscsomagraKép

Koszi a gratulakat, felve fogadom, mert sajnos mar vesztettem el babat. De meg 4 het es talan fellelegezek. Sajnos ugyanugy mint Mikivel kibirhatatlan szinten emelygek es hanyok. Persze a doki szerint nem baj, csak napi egy valami maradjon meg bennem. De lelkileg kikeszit, mert ejszaka sem tudok rendesen aludni. Mikivel ez a 18. hetig tartott (megneztem az archivban, mert visszaolvastam hatha irtam regen arrol hogy mi is volt...) igazabol utana tudtam orulni a babanak. Sajnalom, ha ugy tunik, hogy egyszer azert sirok, hogy nem jon ossze a kisteso, most meg azert mert igen. De ilyen is van es nincs ra ellenszer, de mar varom a 18. hetet. Igazabol vegig megmaradt a hanyinger, csak az mas hogy egyszer hagyinger van es semmit nem tudok csinalni, vagy pedig teszek veszek , ja es mellesleg hanyingerem van. Megegyszer bocsi hogy igy kikeltem magambol, de addig nem tudok egesz emberkent visszajonni, mig ez az allapot tart.
Azert ha percekre jobban vagyok tervezem, hogy hol lesz az uj agy meg milyen cucc kell majd neki, meg ilyenek..... Ilyenkor en is teljesen normalis kismama vagyok.

csengo 10+1 (minusz 5 kg)
Vendég

Szti!
Ha valamit tudsz a 13. havi gyedrol, ird meg ide nyugodtan, mert szerintem nem csak minket erdekel. Koszi:
csengo
Vendég

Na, ilyen lenne:
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs, ha valaki kimaradt, vagy tesók, a profilok alapján próbáltam kiegészíteni. Anyuszi és Sunimum nektek nem találtam adatokat a gyerekekről.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Ez egy gratulálós bejelentkezés Kép

Csirkesz Kép Gratulálok mindkettőtöknek Kép

Csengő Kép Neked is gratula pocakmanóhoz Kép

Szüli- és névnaposoknak utólag is boldog szüli/névnapot Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok,

CsirkeszKépKép
Gratulalunk Csenge baba megerkezesehezKépKépKép
Nagyon sok boldogsagot kivanunk az egesz csaladnakKép Reszleteket varjuk.

KormiKép
Anyu is mindig a bilizessel nyosztet, en is 1,5 eves koromra szobatiszta voltam. O sokkal kitartobb es hatarozottabb ilyen teren. Most amikor otthon voltunk megtanitotta poharbol inni Elisat en tul kenyelmes voltam es konnyebb volt csuros uvegbol itatni. Most mar kizarolag csak poharbol iszik. Mondtam ha legkozelebb megyunk kezdheti a bilizest. Akkora mar okosabbak lesznek es nyaron bisztossan konnyebb amikor nincs ennyi cucc rajtuk. Benedeknek tenyleg nagyon vag az esze, nem tudta megmagyarazni, hogy csavaruzoval javitsd meg es ugy gondolta jo lesz az ollo isKép
Lakas-haz vasarlasban teljessen megertelek, ha teheti az ember lepjen elore. Sajnos a mi lakasunk se lesz valami nagy kb 80m2 de egyenlore ennyire futja ha majd en is dolgozok talan kicsereljuk most fontos, hogy nyugis helyen legyen es legalabb egy kis kertel.

MaccsKép
Gratula a vizsgahozKép Most pihizz egy kicsit megerdemled. Kipihenten a kedved is jobb lesz meglatod. Minden elismeresem, hogy gyerek mellett meg tudod oldani a tanulast is.
Es a tobbieknek is.

CsengoKép
Minusz 5 kg? Akkor Te tenyleg jocskan kivagyKép Kivanom, hogy mihamarabb muljon el a rosszullet. Minden rendben lesz meglatod, pihenj sokat. En szerencsere nem tudom milyen terhessen az emelyges es rosszullet.

BesztiKép
Szupi a tablaKép Koszi. Esetleg ha benne hagynad az elozo adatokat is, hogy melyik baba mekkora sulyal es milyen hosszal szuletett. Vagy akkor tul nagy lenne?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Tcis!

Azt gondoltam, ma már talán érdekesebb, hogy most ki mekkora. Azért is hagytam üresen a cellákat, hogy ha megadjátok az adatokat, akkor beírom. A kettő együtt (a születési adatok is) már nem megy, túl széles lennea tábla, és akkor a max. képméret miatt kicsinyítenem kellene, és akkor nem biztos, hogy olvasható maradna.
De megvannak a korábbi adatok, ha a többség inkább azt szeretné, akkor visszarakom.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

CsirkeszKép
Hatalmas gratula Csenge babához! Sok egészséget és boldogságot kívánunk! KépKépKép

CsengőKép
nektek is gartula!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

BesztiKép
szuper a táblázat, nagyon szép lett!

Dino

Kép

Kép
dino

SziasztokKép

Jó régen írtam, az olvasásig azért többé-kevésbé eljutok, de úgy tűnik a firkálás továbbra is a gyengém maradKép

CsirkeszKép
Végre megjött a hír, amire már annyian vártunkKépKépKép
Sok szeretettel gratulálok "picike" CsengéhezKép Immár Te is félig-meddig nagycsaládos lettélKép

CsengoKép
Neked is gratulálok, aztán vigyázz arra a kis FicánkáraKép

BesztiKép
Aztaaaa! Tök jó a táblázat! Nagyon tuti!

Macs, Juti, NikkKép
Grat a vizsgákhoz!
Hú, remélem senkit nem hagytam ki a vizsgázók közül....

Aztán le vagyok maradva a születés- és névnaposok köszöntésével is: BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS NÉVNAPOT MINDENKINEK, AKI MOSTANÁBAN ÜNNEPLI VAGY ÜNNEPELTEKépKépKépKépKép

Most hirtelen ennyire futotta, de remélem hétvégén több időm lesz a többieknek is írni.

Puszi mindenkinek, jó éjt,
Kata

U.i: Jaj, ki is írt arról, hogy a bank elutasította a hitelkérvényt? Hát bankról én is tudnék "regélni" (igaz mi a hitelt megkaptuk, de utána nagyon csúnyán meg akartak szívatni). ALJAS, SZEMÉT BANDA!!!

Kép

Kép
anyamanya

Maccs, vizsgákhoz gratula, szakdolgozathoz hajrá. Mik az egyéb gondok? Vagy ne kérdezzem?
Méghogy "nem rontod tovább a légkört", ne viccelj! Már amúgy is hiányoltalak, olyan ritkán jössz mostanában a netre! Írd le, mi a baj, hátha az segít!

Csengő, remélem, hamar jobban leszel, és émelygésmentes, gondtalan napok jönnek.

Beszti, táblázat nagyon jó ötlet. Te is rég voltál; mi újság a gyerkőcökkel?
Tetszik ez a "Csenge - NEW"! Kép
Dávid 10,5 kg, 83 cm. Friss adat, nemrég mérték.
Az oltáson. Apropó, oltás!
Van valaki rajtunk kívül, akinél semmi - se láz, se kiütés, se orrfolyás - reakció nem volt a 15 hónapos oltás után?
Nekünk mondta a doktornő, hogy szokott lenni, és Dávidnak a többi oltás után mindig volt egy kis hőemelkedése, de most semmi. (Már két hete kapta.)

Dino, fiaid jól vannak? És te? Minden oké veletek?

És ti, Kata? Írj majd, ha lesz időd!

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok Kép

Beszti Kép
Szerintem is jó így a táblázat, a mi adataink, cca. 80 cm és 9290 gramm.

Liv Kép
Én sem tapasztaltam még az oltás után bármiféle tünetet, nekünk jövő hét szerdán jár le a két hét. (bár az utóbbi időben kissé nyügibb Balázs, ezt a fogaknak tudjuk be).

Tcis Kép
Tévézés: mi egyenlőre nem engedjük Balázst tévét nézni, annak ellenére hogy Balázs szeretné.
Szobatisztaság: szerintem nálunk nehéz ügy lesz, mert többnyire suttyomban produkálja teli Balázs a pelust. Nekem is szimpi lenne ha már nem kéne pelenkázni ... Nyáron mi is megpróbáljuk, hátha sikerül.
Appropó egy kérdés: Jobban alszik már nálatok éjszaka Elisa?

Dino Kép
Tényleg hogy vagytok? Sikerült már egészségügyileg egyenesbe jönnötök?

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

CsirkeszKép

GRATULÁLOK CSENGÉHEZ,ÚGY IS MINT A TOPIC ELSÕ KETTESKE BABÁJÁHOZ KépKépKépKépKépKépKép

SOK TEJECSKÉT SOK BOLDOGSÁGOT!

Nagyon szép méretekkel jött a világraKép

Most kicsit visszalovasok...

Noémi
fantikbaba

Beszti! Gyerkőcök: Tamás 1992.05.05. 177cm, Róbert 1994.03.16. 154cm 35kg, Ákos 2004.09.16. 80cm, 13kg.
Bilizés: szerintem még bőven ráérnek nyárig a manóink, 2 év körül sem szégyen mág a pelus. Majd jelzik maguktól, ha elegük van belőle, higyetek nekem. Anyáink nem tudom micsoda módszert alkalmaztak, de állítólag abban az időben minden gyerek hamarabb lett szobatiszta. Bár ha belegondoltok akkoriban nem tartotta szárazon a popsit a pelus.
Felébredt Ákos, megyek, ennyire futotta
anyuszi3

Sziasztok
Marcsi vagyok, ha nem gond én is bekapcsolódnék, mert írogattam a Zuglói anyukák topikjába és ott mondta az Edit, hogy van ez a hely ahol baba-kor szerinti anyukák írogatnak. A kisfiam Márk 2004 szeptember 22-én született, aki már egyre aktívabb, és jó lenne egy kis tapasztalatcsere hasonló korú manók anyukáival. Nálunk most javába megy a bölcsi keresés, mert szeretném ősztől beadni, majd meglátjuk mi lesz az egészből. Habár jó lenne ha beválna mert tanulás és egyéb más lakásügyek intézése mellet legalább fél napra bent maradna, igazán ajándék lenne számomra. Nem igazán volt időm végig olvasni mindenki írását, de mint látom vannak még sorstársak is akik tanulgatnak a pici mellet. Továbbá láttam, hogy vannak akik a lakás hitelekkel illetve a bankokkal küzdenek. Ránk most vár ez az egész hercehurca, de ajánlotta valaki, hogy érdemes brókerrel felvenni a kapcsolatot, mert az végignézi, az összes bankhitelt és ezután felvázolja számodra a legkedvezőbbet, ha lehet így mondani. Mert sajnos minden csak nem kedvező, de hát mit csináljon az ember, másképp nem megy, vagyis nekünk nem. Így ha van valami fontos infó aki ezt végigjárta vagy járja, szívesen veszem.

Edit
Hogy álltok a bölcsi ügyben, mert ha nem tévedek, ti is ez után nézegettek.
Mint írtad csak pár nap az eltérés a kisfiaink között, és gondolom már aktívan tevékenykedik. Csak én nem találom a zuglói topikot?

Lányok csak én vagyok úgy vele, hogy én már nem vagyok elég szórakoztató a kisfiamnak? Mert hiába ülök le vele játszani egy idő után ott hagy a játékkupac között. Most egyre gyakrabban kell látogatnunk a játékházakat, mert ott hihetetlenül jól érzi magát, amint bementünk már el is felejtette, hogy ott vagyunk mi is, hála istennek nagyon barátságos és remélem ez megmarad később is így mert akkor nem lesz gond a bölcsizés.

Mint olvastam született egy kisbaba nemrég, így az anyukájának és a picinek is jó egészséget és sok sok örömteli pillanatot kívánok így ismeretlenül is. De remélem majd behozom a lemaradást és lassan megismerek mindenkit

Küldök egy kis versikét

"Üdvözöllek, lelkem szép kis ága,
Üdvözöllek, édes magzatom!
Sírásodnak bánatos zajába
Beleolvad örvendő dalom.
Kis parányom, milyen nagy örömmel
Állok itt és nézem képedet!
Kell-e még pap? Örömkönnyeimmel Keresztellek én meg tégedet.
Csillagász lett végre is belőlem,
Itten állok csillagom előtt,
Arcvonásit hosszasan szemlélem,
S találgatom a távol jövőt."

Petőfi- Fiam születésére

természetesen egyben minden anyukának is küldöm.
Üdv Marcsi
Vendég

SziasztokKép

Jó régen írtam, olvasok rendületlenül, de a firkálás továbbra is a gyengém maradKép

CsirkeszKép
Te kis nagycsaládosKép
Sok szeretettel gratulálok "pici" CsengéhezKép Ha lesz egy kis lélegzetvételnyi időd, a szüléstörténetedet kíváncsian várjukKép

CsengoKép
Neked is gratulálok a pocaklakóhoz, remélem nem lesz semmi gond FicánkávalKép

HViolaKép
HitelKép Nekem is van bankos sztorim, igaz mi a hitelt megkaptuk, de utána nagyon csúnyán át akartak vágniKép Aljas, szemét bandaKépKépKép
Babó képeit is megnéztem, tényleg egyre szebb a kislányotokKép

KormiKép
Hogy vagytok? Füled, Benedek popsija?

GnéKrisztiKép
Költözéssel hogy álltok?

LivKép
Köszi a hiányolástKép
Jól vagyunk köszönöm, de mivel most nálunk az oviban is dúl a bárányhimlő járvány, emiatt egy kicsit parázokKép
Mondjuk ha mindenképpen át kell ezen esni, akkor talán mégis jobb lenne most, mert szeptembertől nekem is szándékomban áll Marcit bölcsibe adni és hát akkor pláne nem hiányzik a hosszú betegszabi (mert ugye 2 hét a lappangási ideje ennek a kórságnak, akkor 2 hét itthon üldögélés az egyik gyerekkel, utána 2 hét üldögélés a másikkal, a dolgozómban tuti "befonnák" a szemöldöküket) Kép

Macs, Juti, NikkKép
Vizsgákhoz gratKép Hú, remélem senki más vizsgázót nem hagytam ki, ha igen, bocsi, nem direktKép

MarcsiKép
Persze, nyugodtan csatlakozhatsz hozzánk. Ha tudsz, tegyél fel képet a kisfiadról.

Fürdés:
Nálunk végig a kádban van csúszásgátló, így nyugodtan tudnak a gyerkőcök pancsolni. Mindketten "vízicsirkék", van, hogy 3/4 órát is bent pancsolnakKép
Marcit sem igazán hatja meg, ha a szemébe folyik a víz, pislog egyet-kettő, nyeldekel párat, aztán tovább folytatja a hihetetlenül sürgős teendőitKép

Popsitörlés:
Én minden peluscserénél használok törlőkendőit is és krémezek is, mert Marci popsija is hajlamos a hirtelen kipirosodásraKép Törlőzök akkor is, ha csak pisi van, mert lehet, hogy nincs olyan ütős szaga, de gyanítom, hogy így is tudja a popókát csípni.

Na most lépek, kicsit kimegyünk sétálniKép

Pusz és mukk mindenkinek,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

HaliKép

Hát most látszik, hogy tényleg mennyire szita az agyamKép Tökre elfelejtettem, hogy tegnap este szinte detto ugyanezt a hsz-t már egyszer elküldtem. Most úgy rémlett, hogy elkezdtem, aztán valamiért elvesztettem amit írtamKép Most meg irulok-pirulok, hogy mennyire idióta vagyokKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Itthon vagyok, de nem önszántamból. Szerdán hazaküldtek, mert se kedden, se szerdán nem fértem be a műtéti tervbe, de még csütörtökön is 17-en vártak műtétra. Ezért, hogy ne dekkoljak bent, hazaengedtek.
Jó lett volna túllenni rajta, de hát így alakult.

Nagyjából olvasgatok csak, mert ülni nem sokat tudok, sajna, a derekam egyre jobban fáj. Holnap kell visszamennem, ezért ma volt időm, és az Uzsoki itt van nem messze, beugrottam CsirkeszékhezKép Csenge tünemény pici baba, tiszta Boti szerintemKép Gyorsan le is fényképeztem, és Csirkesz engedelmével fel is teszem legújabb csemetéjének fényképét:
Kép

CsengoKép Neked is szeretnék gratulálni a picihez, vigyázz magadra nagyon!!Kép

BesztiKép Nagyon jó a táblázat, Ákos most 137 centi és 29 kiló, Bazsi kb. 83 centi és 12 kiló.

MarcsiKép üdv itt, Balázs is 2004 szeptember 22-én születettKép szép lassan úgyis megismersz itt mindenkitKép

Most megyek, majd még, ha van hozzá energiám, benézek, pusz mindenkinek
Lau
Bazsivigyor:
Kép
lau

Sziasztok!

CSirkesznek hatalmas gratula, látom jó formában van Csenge. Kép

Lau, sajnálom, hogy még nem vagy túl az egészen, sokat gondoltunk rád! Bazsi tud vigyorogni rendesen! Kép

Csengő,
gratulálok neked is a kis jövevényhez!

Marcsi,
üdv közöttünk, az én Márkomnak is lassan uncsi társaság vagyok, ő már lehet, hogy tavasztól megy bölcsibe, mondjuk nekem annyi mázlim van, hogy anyu is bölcsiben dolgozik és hozzá fog kerülni, így nem kell keresgélnem és nyugodt szívvel hagyhatom ott.

Szobatisztaság: mi csak nyáron fogjuk kezdeni, bőven ráér, amíg nem fejlett a szervezete rá, addig úgysem lehet hozzászoktatni.Anyu szerint bili felé az első lépcső, hogy a gyerek jelezze, zavarja a cucc a pelusában és a pelusok is egyre szárazabbak maradnak tisztábatevések között.

Most lépnem kell, mindenkinek üdv!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Ja és Márk 78 cm, kb. 8,5 kg. Klassz az új tábla! Köszönjük Beszti! Kép

Kép

Kép
macsek11

Csirkesz: Kép
GRATULA, GRATULA, GRATULA a gyonyoru kis Csengehez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos gyorsan megvolt mert nemreg meg irtad hogy ez a baba sosem fog megszuletni. Kép

Csengo: Kép
Gratulalok Neked is a kistesohoz! Teljesen normalis kismama vagy, csak tul kell veszelni az elso honapokat es minden rendben lesz. Kép

Lau: Kép
Akkor mikor operalnak meg?
Bazsi annyira edes!

Beszti: Kép
Tok jo a tablazat, jo hosszu Kép tetszik a new. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Írtam tök sokat és elszállt...holnap újra írom.

Addig:
CsirkeszKép
Nagyon örülök, gratulálunk Csengéhez!!!

CsengőKép
Nektek is gratula pocaklakóhozKép

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Éva vagyok, ha lehet, csatlakoznék én is, már jó ideje (több, mint egy éve) olvaslak Benneteket.
Az én kisfiam 2004.10.13-án született, Máté, első baba.Kép
Nagyon jó a topic, sokat segített már eddig is a sok eszmecsere.

A legújabb babához szívből gratulálok, nagyon szép!
És természetesen minden anyukának is a gyermekéhez, klasszak a fotók, amiket feltesztek.
Sziasztok
Éva
eve75

"most kaptam sms-t Csirkesztől :-)
Ma 06.37-kor megszületett Csenge (3950 gramm és 57 centi), mindketten jól vagyunk."

Gratula a hatalmas babához, drukk a szopihoz, a mielőbbi hazatéréshez!Kép
librarian01

Sziasztok!

Üdv az újaknak, úgy látom még mindig "szaporodunk" Kép

Kata! Bárányhimlőnél a két hét lappangási időt nem kell otthon tölteni. Mert egyrészt nem is 100, hogy elkapja egy olyan közösségben, ahol valaki bárányhimlős; másrészt nem fertőz ekkor még. Akkortól kell otthon maradni vele, amikor kijönnek rajta két hét után a pöttyök, és egészen addig, míg le nem száradnak. Ez egy-másfél hét.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Gyorsan két kép Kép

Kép
Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Marcsi, üdv. itt. Kép
Szerintem minden 1-1,5 éves gyereknek az új a szórakoztató, minél több mindent felfedezni, menni, folyamatosan csinálni valamit, pakolni, újabb dolgok után nézni, ez természetes.

Lau, de jó, hogy tettél fel képet Csengéről is! Köszönjük! Kép

Szobatisztaság: mi is leghamarabb 2 éves korban kezdjük. Egy ennyi idős gyerkőc még nem is érzékeli előre, hogy most jönni fog a pisi vagy kaki, tehát jelezni se tudja!

Éva, üdv., nagyon aranyos a kisfiad! Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Marcsa! Üdv köztünk! Hitel ügyben csak annyit, a brókert nekem 100ezer forintom bánta. Végül én mentem utánna ugyanott, ahol ő intézte már két hónapja, és nekem sikerült 3 hét alatt a végére járni. Ha kicsit visszakeresel, a napokban meséltem el a történetünket. Néha én is úgy érzem, a gyerektársaság kell a bocsnak, nem én. Szerencsére pár anyukával hetente többször összefutunk pár órára.
Éva! Neked is üdv!
Bölcsi. Mi már megnéztük a város egyetlen bölcsijét. 35 gyerek, most épül az új bölcsi, akkor 50-en fognak elférni. Még szerencse, hogy van némi protekcióm, bár egy kistelepülésen szerintem mindenkinek van, így szerencse kérdése, ki kerül be. Egyébként tündéri kedvesek, Ákos két perc alatt eltünt mellőlem, haza se akart jönni. Jó lenne, ha összejönne.
Csirkesz! picilány gyönyörű baba. Várom a beszámolódat, ha egy kis lélegzethez jutsz!
anyuszi3

Liv
Köszi!

A szobatisztaságról: én anyukám unszolására tegnap vettem egy bilit, de Máté még csak hurcolja (mondjuk mit várok 1 nap után?!). Ma ráültettük a maciját, de egyelőre én sem gondolok ennél komolyabbra, hisz még nem jelez, hogy történni fog valami. Jön a nyár, akkor próbálkozunk nagyiéknál az udvaron. Erőltetni semmiképp nem lehet.

Pocó
A kislányod gyönyörű, látom, szuper hátizsákja van.

Éva
eve75

Éva! Kép Hátizsákmániás a lelkem Kép Tegnap előtt egyszerre kettőt kellett ráadni, mert különben hiszti volt KépKépKép

Szobatisztaság: hát az tény, hogy régen sokkal hamarabb voltak szobatiszták a gyerekek, de kérdés, hogy milyen áron Kép Párom anyukája mesélte, hogy ő rákötözte ( !!! ) a gyereket a bilire, és akkor szállhatott le ( néha 2-3 óra után ), ha odatermelt. Nálunk ugyan kötözés nem volt, de én is addig ültem a bilin, míg nem ment bele a belevaló. Igaz, egy évesen szobatiszta voltam. Hááááát, nekem nem sűrgős Kép Dóri is majdnem 3 volt, mire szobatiszta lett, de azóta stabilan, baleset sem volt.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó!
Két hátizsák egyszerre, az komoly! Fotó???

Véleményetek szerint mennyi folyadékot kell(ene) fogyasztani a lurkóknak? Nekem a drnő 1 litert mondott, de szerintem mi meg sem közelítjük.
Vmint még arra lennék kíváncsi, hogy ki-mit eszik (mármint gyermek), kb. milyen mennyiségeket? Szopiznak még a gyerekek? Ha igen, hány alkalommal? Nos, ilyen kérdéseim lennének, előre is köszönöm a válaszokat.
Éva
eve75

CsirkeszKép
Csenge baba gyönyörű!!!

LauKép
sajnálom, hogy nem jött össze a műtét, de remélem nemsokára túl leszel rajta!

ViolaKép
köszi a hiányolást. Borzasztó ez a bank ügy. Végül milyen indokkal utasították el a kérelmeteket? Nekem egy ismerősöm hitel huza-vona kapcsán írt a miniszterelnöki hivatalba, meg a köztársasági elnöknek, és ő maga lepődött meg a legjobban amikor pár hét elteltével válaszoltak neki. Elküldtek egy csomó jogszabályt, pontosan tájékoztatták a lehetőségeiről és érdekes módon nemsokra rá még hitelhez is jutott. Talán egy próbát megér. Nem értem hogyan kérhettek előre egy csomó pénzt, majd utána minden következmény nélkül meghátrálnak. Bezzeg ha fordítva lett volna. Mi is vettünk fel hitelt, és a Gyed-re is megadták, csak a férjem kellett adóstársnak.

PleditKép, LivKép
köszi az érdeklődést. Fiúk szerencsére jól vannak. Bernát jövő héten fogja megkapni (remélem) a 15 hós oltást, már kétszer rákészültem lelkileg, de sajna mindig lemondta a doki néni. Donátnak ezen a héten volt a szülinapja, így az erre való készülődés teljesen lefoglalt. Bernát iszonyatosan eleven kis lurkó, sajna napközben maximum elolvasni hagyja az irományokat, hozzászólni már nincsen időm. Délután 1-1,5 órát alszik, így azalatt örülök, ha gyorsan össze tudok ütni valami kaját. Reggel egyre korábban kel, este egyre később alszik el, éjszaka pedig még mindig sűrűn ébred. Egészségileg szerencsére dec. közepe óta rendben vagyunk, sajna nagyjából sejtem, hogy a játszótéren szedtük össze állandóan a különböző betegségeket, így most egy ideig hanyagoljuk, ami ebben az időben annyira nem is nehéz. Ha meg jön a jobb idő kénytelen leszek újra ide járni, mivel ez az egyetlen normális játszótér a környéken.

JudyKép
gratula a vizsgákhoz. El nem tudom képzelni két gyerek mellett, hogyan oldod ezt meg. Nekem sem ártana valamit tanulgatni, de annyira nincsen már erőm hozzá. Remélem sikerült eljutnotok a bálba és jól leittad magad!Kép

NikkKép, MacsKép
természetesen nektek is gratula a sikeres vizsgákhoz!Kép

MacsKép
remélem nincsen semmi komoly probléma, csak ez a nyomasztó idő és a fáradtság rontotta el a kedvedet. A topikot semmiképpen sem rontanád a panaszkodással, hiszen az is hozzá tartozik az élethez.

MarcsiKép, ÉvaKép
üdv Nektek a topicban!Kép

Na, mostmár megyek, mert lassan elalszom. Igyekszem gyakrabban írogatni.
A többieknek mukk.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Na, most hogy már lassan másfél évesek lesznek a kölkök, én is felbátorodtam, és nem tudom megállni, hogy aktívabban is bekapcsolódjak a topikéletetekbe (apa persze nem tudom, mit fog ehhez szólni, már így is kikiáltott babanet függőnek Kép). A kisfiunkat Zsombornak hívják, és 2004. szeptember 12-én született (pontosan a kiírt napon Kép). Most kb. 8,7 kg és 76 cm körüli a kis törpike.

Õ sem szobatiszta még Kép, de a bilit már nézegetjük. Minden bababoltban lelkesen vándorol egyik színes csodától a másikig. Kép

Csirkesznek nagyon nagy gratula a babócihoz, és a többi babavárónak is a pocakbabákhoz! Kép

Ha nem gond, jövök még máskor is!

Addig is egy fotó az én manómról:
Kép

Üdv
Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Minden gyerkőc gyönyörű a képeken!!!KépKépKép

Teszek fel én is.Kép

Kép

Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

ErikaKép
üdv Nektek is!Kép Nagyon helyes a kisfiad!Kép
Hát, igen a babanet könnyen függőséget okoz!

Namostmáraztán tényleg megyek!!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Micsoda nap, mennyi új topiclakó! Sziasztok!
Azt viszont látom, hogy a fiú/lány arány nem javult. Még szerencse, hogy Benedeknek időben lestoppoltunk egy kismenyasszonyt Kép
Nem tudom, írtam-e már, de karácsony tájékán egy gyerekruhabolti eladótól hallottam, hogy érdekes módon mintha az utóbbi időben sokkal több fiú született volna, mint lány. Egy vevőnek magyarázta, miért is van az, hogy a bolt tele van csodaszép lányrucikkal, de fiú szinte semmi. Pedig többször is utánrendeltek, de a fiú cuccok mind nagyon gyorsan elmentek.
A múlt héten felfedeztem egy kicsit rendezettebb, darabáras turit (A volt Bástya mozi épületében), ahol a gyerekcucccok nem és kor szerint is szét voltak szedve. Ha most nekem kiscsajom születne, úgy, de úgy be tudtam volna vásárolni gyönyörszép cuccokból, de a kispasinak csak egy dzsekit vettem. De még vissza fogok járni, hátha....

Ma voltak látogatóban nálunk a párom szülei. Benedek először tartózkodó volt, kicsit félt, de hamar megbarátkozott velük, s nagyon élvezte a nagyszülőzést. Olyannyira eltolódott a napirendje, hogy a szokásos fél 8 helyett 10 körül tudtam ágyba rakni, a fürdés is kimaradt, s utána is, amikor abbahagyta a nyafizást, a párom kileste a kamerán, hogy nem alszik ám, hanem ül a kiságy közepén és a játékainak meséli el a nap eseményeit.

Szegény nagyszülők, még mindig reménykednek, hátha lányunokájuk születik, de megint ki kellett ábrándítanom őket, UH-kon mindig szépen megmutatogatta magát, tuti fiú lesz, nekik a 4. fiúunoka.

Lau,
sajnálom, hogy eltolták a műtéti időpontot, remélem, hamar túlesel rajta.

Kata,
köszi a kérdésed, valamennyire jobban vagyunk. A gyulladt fülem lassan visszaáll a normál ekcémás állapotára, már majdnem elszántam magam a hajmosásra (egyszerűen rettegtem attól, hogy víz érje a fájó fülem, de a hajam is egy katasztrófa), erre most úgy néz ki, a másik fülem fog ma begyulladni. De már rutinos vagyok, ez csak hamarabb elmúlik.
Benedek popsija valamivel szebb, de természetesen nem a dokinő által felírt cuccoktól. Pénteken felhívtam a barátnőmet, aki nagyon nagy szakértője a sebkezelésnek, meg a hámhiányok kezelésének, ő mondta, hogy borax-glicerint refrigeans krémbe (ez a normál gyógyszertári alap testápoló krém neve) keverve nagyon hatásos. No meg Bepanthen. Erre utána hívott a sógornőm, aki gyógyszerész, hogy tudja, hogy a szülei másnap jönnek hozzánk, nem kell-e valami a gyógyszertárból. Küldött boraxos popsikrémet, Bepanthent, meg a biztonság kedvéért még piros ecsetelőt is. Már egyszeri boraxos krémezés után is sokkal szebb lett a popsi, csak a sebek/hegek néznek ki még csúnyán, éjszakára Bepanthent kentem rá, kiváncsi vagyok, milyen lesz reggel.

Kormi
(alapból (baba)net függő)

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

BesztiKép
Igazad van, akkor mar tenyleg sok adat lenne, vegul is lementettem a multkori tablazatot is es ha valami erdekel megnezem ott. Jovo hetfon megyunk ellenorzesre akkor majd lesznek pontos adataim es megirom en is.

PleditKép
Epp tegnap irtam de bisztos elkerulte a figyelmedet, hogy kb 1 hete este 9tol reggel 5-6ig alszik akkor szopi es ujra kb 7-8ig. Igaz az ejjel kicsit nyugtalanabb volt es 5kor akart volna kelni de sikerult visszaaltatni. A tegnapi nap kulonben se az O napja volt. Reggel a babaklubban megcibaltak a hajat meg megszorongattak a kezet, delutan leesett a szekrol utanna odacsukta az ujjat a fiokhoz es vegul elmentunk egy ismeroshoz ahol van egy 2 eves kisfiu aki allandoan logdoste es el is lokte. Szerintem az ilyen nem alltalanos dolgok kihatnak az alvasra is a gyerkocoknel.

MarcsiKép
Udv kozottunkKép Nyugodj meg nem csak teged hagy ott a fiad a jatekok kozott. Nalunk a ferjemmel szokott inkabb elofordulni, en amint latom, hogy masfele erdeklodik megyek en is es csinalom a dolgomat. Mi alltalaban hetente 3x de van amikor 4x-5x is megyunk babaklubba nagyon szeret menni ott soha nem allmos de hazafele alig birom ebren tartani, hogy meg ebedeljen mielott lefektetem.

LauKép
Sokat gondoltam rad, sajnalom, hogy elhalasztottak a mutetet, bisztos jobb lenne minel hamarabb keresztul esni rajta. Mit mondtak a jovo heten megcsinaljak? Vigyori BazsiKép
Nagyon aranyos vagy, hogy feltetted nekunk a pici Csenge kepet, nagyon edes kisbabaKép

EvaKép
Udv neked isKép Aranyos Mate fiadKép Az 1 liter folyadekot mi sem kozelitjuk meg, habar szopizik meg kb napi 4-5 alkalommal de fogalmam se nincs mennyi tej lehet meg. Enni mindent eszik amit mi es mostanaban hihetetlen mennyisegeket, ez azon is latszik, hogy naponta 2-3 szor is van kaka. A hasa meg mint egy 7-8 honapos terhese, persze aranyokban elosztvaKép
Csak 1 pl. vacsorara 2 kisebb meretu virsli kenyerrel es 1 haromszog sajtal, utanna ivott vizet kicsit kesobb meg lefekves elott 2 mandarin + szopi.

ErikaKép
Udv neked isKép Aranyos a kis Zsombor, egy nappal elobb szuletett mint az en kislanyom Elisa. Gyere nyugodtan maskor is.

DinoKép
Szepek a fiaid igy eggyuttKép

TonticaKép
Kuldtem mailt.

Mostmar megyek en is nemreg lettem kesz a reform tortaval es csak egy pillanatra akartam benezni de valahogy az egybol mindig sok pillanat leszKép

Jo ejt mindenkinek
Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Tontica: holnap operálnak, most már nagyon remélem!!

Erika, ÉvaKép jó, hogy csatlakoztatok, miért nem hamarabb?Kép Édesek a gyerkőcök!!
Tényleg nem javult a fiú-lány arány, még úgysem, hogy Csenge is itt van..Kép
Éva: Bazsi olyan mint a kacsa, szerintem neki majdnem megvan az 1 liter. 2 decis pohara van, abból naponta kb. 4x iszik. Sajna, már nem szopizik.
Enni meg mindent, amit mi is, már rég nem főzök neki külön.

Ennyi idős kisgyerekektől miért várják el, hogy szobatiszta legyen?? Ha bölcsibe is mennek, akkor ott még egyáltalán nem kötelező, van, aki pl. 3,5 éves koráig jár bölcsibe, utána jön az ovi. És csak akkorra lesz szobatiszta. 15-17 hónapos gyerkőcnek bőven lesz még rá ideje, általában a szobatisztaság így is kb. 3 év körül alakul ki. Ákos is 2,5 éves volt, mire szobatiszta lett. Nem kell erőltetni, mi is megmutattuk Bazsinak a bilit, ráült - ruhában -, aztán ennyi.
Néha mutatja, hogy kaki van, de ezt sem mindig.

Pusz mindenkinek
Lau
lau

Lau!

Nem is tudom, mit írjak, de talán annyit, hogy ess át minél hamarabb és minél fájdalommentesebben a műtéten!KépKép

Köszi az adatokat, mindenkit beírok, az újakat is!KépKép

Szobatisztaság: én biztos nem fogom erőltetni. Mindennek meg van a maga ideje a gyerek életében. Ha már látszanak a jelei, akkor fogok eszközöket keresni, amivel rábírhatom a gyereket, hogy mégis legyen szobatisztaKépKép Nátánnál egy kacsás ülőke hozta meg a sikert, de ő addigra már majdnem 3 éves volt és sokszor volt száraz a pelusa, időnként addigra bilibe is pisilt (tudta már szabályozni), csak nem akart megvállni a pelenkától. Ezért folyamodtunk a kacsás ülőkéhez.
Én Hannán látom, hogy teljesen felesleges lenne, mer teljesen akaratlanul pisil, és azt sem tudja, mi az. Még nagyon-nagyon korai. Nyáron lesz majd pucéran, hátha rájön, de akkor sem leszek elkeseredve, ha még a következő telet is pelusban tölti és csak a jövő nyáron lesz szobatiszta, hisz csak 2007. szeptemberében lesz 3 éves.

Beszti (később még írok, de msot családozok!)

KépKép
KépKépKép
beszti

Még egy:

Pocisok!

Nem írnátok meg, hogy mikorra vagytok kiírva? Akkor azt is beírnám a táblába és a topikban tudnánk követni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csajok,
tegnap igen begurultam,mert vegre volt idom egy jo hosszut irni,meg is tettem,szoltam mindenkihez,erre elszallt az egesz,a fejem meg majd' eldurrant.... Kép Kép
Pedig egy csomo dologra kivancsi voltam,a fene egye meg.

Este igyekszem potolni.
Addig is egy nagyon fontos kerdes:
Mi van a 13.havi penzzel???? Total abban a hitben voltam,hogy kapok,erre semmi.Utananeztem a neten,ossze-vissza vannak infok,nem tudtam kiigazodni,egyik hirben azt irjak,jar a Gyedes kozalkalmazottaknak is,a masikban meg azt,hogy nem.
Megirna valaki,aki kozalkalmazott,hogy kapott-e vagy sem?? Elore is nagy koszi. Termeszetesen holnap felhivom a sulimat,de jo lenne,ha elo tudnek allni jo peldaval. Ja es egyszer valamelyiktek felrakott egy idezetet valahonnan az illetmenyrol,de nem tudom,ki volt es mikor. Help! Kép

Este irok rendesen.

Inimma
inimma

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a kedves fogadtatást! Apának megmutattam, miket írtatok, és azt mondta, ha ennyi szép dicséretet tudok belőletek kicsalni, maradhatok Kép.

Dino Kép
Hát jó hapsikban nálatok sincs hiány, úgy látom. Iszonyú huncut fejük van a kiskölköknek Kép

Kormi, Lau Kép
Mivel már így is babanetfüggőnek nyilvánítottak, úgy gondoltam, akkor már legyek írásfüggő is, ne csak olvasgató. De többek között megelőzésképpen sem jelentkeztem be eddig a topikba. Nem is beszélve az általunk csak tovább romló lány-fiú arányról Kép. Persze azért titokban már mi is kifigyeltünk magunknak egy-két szép picilányt (Tcis Elisája pl.) Zsombóccal. Kormi! Gyógyuljatok meg mihamarabb! Lau, Te meg ügyes legyél, mint ahogy eddig is már annyiszor! Kép

Folyt. köv. Most mennem kell, visítva követeli az altatást a kispockom.

erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

SziasztokKép

LauKép
Sajnálom, hogy nem estél át azon a fránya műtéten, tényleg nagyon rossz lehet ez a várakozás. Derekad javult már valamelyest? Műtétre új időpontot nem adtak?

PocóKép
Na most irigyellek igazán, hogy Ti már túlestetek a barihimlőnKép Megnéztem a képeket, gyönyörűen helyrejött Fanni bőre. Írtad, hogy néhányat sikerült elkaparnia. Azok után maradt heg?

KormiKép
Örülök, hogy mindketten jobban vagytok már, bízom benne, hogy a másik fülcsid nem fog nagyon bedurranniKép

CsirkeszKép
Olyan kis tündi-bündi a kis CsengeKép

DinoKép
Örülök, hogy Te is tettél fel képeket, jó volt látni a kissrácokatKép

ÉvaKép ZsombiKép
Nektek is üdv, gyertek bátran, írjatok sokat, tegyetek fel sok képet, kérdezzetek nyugodtanKépKépKépKép Kihagytam valamit? Ja, Ti merre laktok?

Szobatisztaság: Soha nem erőltettem Hannánál sem, most Marcinál sem fogom, szépen magától ki fog alakulni ez a dologKép
Páromnak volt előttem egy élettársa, akinek volt egy kisfia, na hát nála a nagyszülők erőltették rendesen, erre pont az ellenkezőjét érték el, mint amit akartak. A kissrácban olyan erős gátlás alakult ki, hogy hetente csak 1x volt hajlandó kakilni, akkor is elbújt valami sarokba és naná, hogy nem bilibe vagy wc-be, hanem a pelusbaKép

Folyadék: Nem tudnám megmondani pontosan a mennyiséget, eddig eszembe sem volt méricskélni, de Marci is elég sokat iszik. Azt azonban nem tudom, hogy így megvan-e az 1 liter.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

LauKép
Elkerülte a figyelmemet az előbb, hogy holnap műtenek, nagyon-nagyon drukkolokKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

LauKép Szorítok holnap naggyon naggyon. Tök szupi, hgy voltál benn Csrkesznél és lefotóztad CsnegétKép

Csirkesz, majd ha olvasodKép Csodaszép a lányod ( is). Téynleg hasonlít Boteszre. A nagyfiú már látta? Mit szólt a hugicához?

ÉvaKép ZsombiKép Üdv közöttünk. Na ja, nem érdemes olvasó üzemmódban maradni. Az ember anyai szíve dagadhat a büszkeségtől. Persze itt csak gyönyörű babócok vannak.

Bölcsi témában még van pár köröm, de van egy 99,9 %-os tuti ígéretem isKép A mályva téri bölcsi zuglóban. Májusban kell jelentkezni, és ők azt mondják eddig mindig mindenkitt fel tudtak venni.
MarcsaKép Üdv; annó én is kerestem zugló topicot, de bevallom ez a topik mindenki szerint olyan jó, hogy sosem cserélném le.

ReditkeKép imádnivaló BálintKép MaccsKép tök jó, hogy voltaatok látogatóbanKép Milán babának jó pihengetést a pocibanKép

MaccsKép NE depizz.) Nem éri meg. Én úgy döntöttem ezer új játékot gyártok enyém kölkecnek.Ez depi űző célzatú. Ja, kreatív maci varrásra, vagy egyéb nyalánkságokra szívesen várok mindenkitKép valamikor.

Most sajna nem, mert Kornél ugyan nem beteg, de néha hőemelkedése van, meg náthás. Dokker szerint picit piros a torka, de az bármitől lehet. Ez tuti nem az oltástól van, szal attól nem lett nálunk sem semmi láz ( LivnekKép

FolyadékKépNálunk semmi problémaKép iszik a kis gödényünk rendesen. Napi 1 liter tuti elfogy, de ez a litert a kajában lévő folyadékkal együtt gondolták, nem? Szóval nem kell kétségbe esni.

KormiKép Még 2 hét van és jöhet? Nem tudok számolniKép Füledre nekem a svéd cseppes fütisztítást ajánlották. Nem tudom használ-e neked, de az tuti, hogy az alkohol fertőtlenít.
Benedek popója remélem már teljesen meggyógyultKép

DinoKép Imádnivalóak a fiaidKép

MacsekKép aki mázlista bölcsi ügyban.) csengÕKép Grat a pocaklakóhoz, és sok sok drukkk, hogy minden rendben menjen.

JudyKép Nekem szigorlaton is csak kegyelem 3-as lett a róma, és megjegyzem világ éltemben zsigerből utáltam.

Reméelm mindenkinek reagáltam,akinek nem annak mukkKép

Vera

hvera

Jaj, BesztiKép Köszi köszi köszi, hogy beraktál minket isKép

Vera

hvera

Sziasztok Kép

Marcsi Kép
Valóban eltűnt a zuglói topic, de most már újra megvan. Bölcsit illetően csüt. megnéztük a Tipegő bölcsit, terveztem hogy még a Jerney utcait is meglátogatjuk, de onnan elküldtek, hogy majd májusban lehet jönni. Ez akkor így kilőve. Maradt akkor három bölcsi (Bölcsöde utcai, Tihany és Tipegő téri bölcsi) ami közül választani lehet, a héten dönteni fogunk. De őszintén szólva a Tipegő tetszett a legjobban mert ott voltak a legkedvesebbek a gondozónénik, és végtére is ők fognak majd Balázzsal foglalkozni.

Játék: nálunk is sokszor előfordul hogy leülök játszani Balázzsal , aztán egy idő után otthagy, elmegy futkorászni egyet. Azt vettem észre hogy egyre kevésbé érdeklik a játékai, jobban elvan mondjuk egy teásdobozzal, mint az építőkockáival. Minden érdekli ami nem a játék, pl. mosogépbe bepakolja a ruhákat, sőt még a cipőket is beleteszi. Ja a cipőket előszerettel pottyantja a kádba is Kép Nekem is sokszor az az érzésem hogy már unalamas vagyok neki Kép
Ha van időd, tegyél fel képet a kisfiadról Kép

Macsek Kép
De jó dolgod van hogy Anyukád bölcsibe dolgozik, így én is nyugodt lennék.

Dino Kép
Nagyon szépek a gyerköcök Kép Örülök hogy jól vagytok. Hála égnek mi sem voltunk december eleje óta betegek.

Tcis Kép
Bocs, igazad van, figyelmetlenül olvastam. Az a lényeg hogy most nyugisabban alszik Elisa. Rólunk ez nem mondható el ... Kb. 2 hete többször ébred Balázs éjjel. Két napja adom fogzásra a chamomilla vulgaris bogyeszt, hátha amiatt kel fel többször sírva, de eddig még semmi hatását nem tapasztalom Kép

Éva Kép
Aranyos Máté baba a képen Kép
Ugyi te kérdezted a folyadék fogyasztást? Nálunk tuti nincs meg az 1 liter. Persze kínálgatom Balázst, de nem viszi túlzásba az iszogatást.
Balázs csak vizet iszik, próbáltam neki teát, gyümilevet adni, egy korty után nem kérte.
Nálunk már nincs szopi, 1 éves koráig fejtem Balázsnak. Reggel este tápszert kap, kb. 2 decit iszik meg ilyenkor. Reggeli után egy kis vajaskenyeret csipeget Balázs, nem számottevő mennyiségben. Ebédre főzelék kb. 2 deci, alvás után uzsonnára gyümi ez is kb. 2-2,5 deci, aztán olyan 6 óra körül még nyomunk egy kis főzeléket (max. 1 deci) vagy vajaskenyeret. (Onnan tudom hogy mennyit eszik Balázs, mert az edény amiből etetem be van rovátkázva Kép Muszáj látnom hogy mnnyit eszik, mert így vagyok nyugodt, amikor szoptattam akkor is állandóan mértem ... Kép)

Erika Kép
Nagyon helyes Zsombor baba Kép Az én kisfiam is pontosan a kiírás napján érkezett, 2004. szeptember 14-én Kép

Lau Kép
A műtéthez szorítok nagyon nagyon!!!!!

Kormi Kép
Jobbulást kívánok nektek!

Pocó Kép
Nagyon szépek a kislányaid. Végre túlvagytok a barihimlőn. Írtam korábban hogy a házunkban az egyik kislány barihimlős lett, na most meg elkapta Anyuka is, és a 20 hónapos kisfia is. Szegények nagyon kivannak.

Vera Kép
Régen jártál már erre. Minden rendben veletek? Meggyógyultatok már?

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Vera Kép
Éppen most gondoltam rátok, aztán amire megírtam az üzit, már itt volt a tiétek Kép
Kornélnak jobbulást kívánok!

Bölcsi: Szóval akkor a Mályva térre fogtok járni. Mi azt hiszem a Tipegő bölcsi mellett döntünk.
Csak ezt az egyet, a Mályva térit néztétek meg, vagy voltál még máshol is?

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

SziasztokKép

Egy kérdés jutott eszembe:
Ti most januárban már az emelt családi pótlékot kaptátok? Mert nekem sajna a szokott lóvé jött (2 gyerek után 12,400 pénz), pedig úgy beleéltem magam, hogy most kicsit gazdag leszekKépKépKép

És kaptam egy levelet a TB-től, hogy felülvizsgálják a GYED-emet is. Hát mit mondjak, egyből leizzadtam, hogy már megint mit találtak ki, csak az hiányzik, hogy még kevesebbet kapjak. Aztán amint tovább olvastam, írták, hogy januártól valamivel emelkedett a GYed, így februártól kicsit remélhetőleg többet fogok kapni. Hurrá!!!!!

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata Kép

Mi még nem, mert 5.100 pénzt utalt a MÁK január elején. (de szerintem ez az összeg december hóra vonatkozik). Talán majd februárban már az emelt összeget kapjuk.

Nekem is lenne egy kérdésem: ahogy nézem az előrejelzést jövő héten kemény minusz fokok lesznek napközben is (-5 , -6 fok) Kép Kép.
Lehet ilyenkor levegőzni menni?

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Kata Kép

Nem, mert 5.100 pénzt utalt január elején a MÁK (ez az összeg szerintem december hóra vonatkozik) Február elején már biztosan a nagyobb összeg fog jönni.

Nekem is lenne egy kérdésem: jövő héten az előrejelzések szerint nagyon hideg lesz, minusz 5 ill. 6 fok napközben.
Szerintetek lehet ilyenkor menni levegőzni?

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?