Sziasztok!
Micsoda nap, mennyi új topiclakó! Sziasztok!
Azt viszont látom, hogy a fiú/lány arány nem javult. Még szerencse, hogy Benedeknek időben lestoppoltunk egy kismenyasszonyt
Nem tudom, írtam-e már, de karácsony tájékán egy gyerekruhabolti eladótól hallottam, hogy érdekes módon mintha az utóbbi időben sokkal több fiú született volna, mint lány. Egy vevőnek magyarázta, miért is van az, hogy a bolt tele van csodaszép lányrucikkal, de fiú szinte semmi. Pedig többször is utánrendeltek, de a fiú cuccok mind nagyon gyorsan elmentek.
A múlt héten felfedeztem egy kicsit rendezettebb, darabáras turit (A volt Bástya mozi épületében), ahol a gyerekcucccok nem és kor szerint is szét voltak szedve. Ha most nekem kiscsajom születne, úgy, de úgy be tudtam volna vásárolni gyönyörszép cuccokból, de a kispasinak csak egy dzsekit vettem. De még vissza fogok járni, hátha....
Ma voltak látogatóban nálunk a párom szülei. Benedek először tartózkodó volt, kicsit félt, de hamar megbarátkozott velük, s nagyon élvezte a nagyszülőzést. Olyannyira eltolódott a napirendje, hogy a szokásos fél 8 helyett 10 körül tudtam ágyba rakni, a fürdés is kimaradt, s utána is, amikor abbahagyta a nyafizást, a párom kileste a kamerán, hogy nem alszik ám, hanem ül a kiságy közepén és a játékainak meséli el a nap eseményeit.
Szegény nagyszülők, még mindig reménykednek, hátha lányunokájuk születik, de megint ki kellett ábrándítanom őket, UH-kon mindig szépen megmutatogatta magát, tuti fiú lesz, nekik a 4. fiúunoka.
Lau,
sajnálom, hogy eltolták a műtéti időpontot, remélem, hamar túlesel rajta.
Kata,
köszi a kérdésed, valamennyire jobban vagyunk. A gyulladt fülem lassan visszaáll a normál ekcémás állapotára, már majdnem elszántam magam a hajmosásra (egyszerűen rettegtem attól, hogy víz érje a fájó fülem, de a hajam is egy katasztrófa), erre most úgy néz ki, a másik fülem fog ma begyulladni. De már rutinos vagyok, ez csak hamarabb elmúlik.
Benedek popsija valamivel szebb, de természetesen nem a dokinő által felírt cuccoktól. Pénteken felhívtam a barátnőmet, aki nagyon nagy szakértője a sebkezelésnek, meg a hámhiányok kezelésének, ő mondta, hogy borax-glicerint refrigeans krémbe (ez a normál gyógyszertári alap testápoló krém neve) keverve nagyon hatásos. No meg Bepanthen. Erre utána hívott a sógornőm, aki gyógyszerész, hogy tudja, hogy a szülei másnap jönnek hozzánk, nem kell-e valami a gyógyszertárból. Küldött boraxos popsikrémet, Bepanthent, meg a biztonság kedvéért még piros ecsetelőt is. Már egyszeri boraxos krémezés után is sokkal szebb lett a popsi, csak a sebek/hegek néznek ki még csúnyán, éjszakára Bepanthent kentem rá, kiváncsi vagyok, milyen lesz reggel.
Kormi
(alapból (baba)net függő)