Sziasztok!
Hosszú napom volt ma!El is fáradtam egy kicsit!
Voltam angolozni is,viszont az nagyon jó volt.Egyelőre rettentően élvezem,gondolom az első vizsgákig így is lesz.Na mindegy,az még messze van,de nagyon komolyan veszik.Állítólag 16 teszt lesz évközben+ a szóbelik.
Dávidra apa vigyázott,nagyon jól elvoltak,csak nem tudta megetetni,nem akart semmit sem elfogadni,le vitte anyósomhoz,de neki se evett.Pedig még csokit is próbált neki adni.
Szóval éhségsztrájkolt a csöppségem.
Én meg szoliba is beugrottam,így csak 6 fele evett szegény rendes kaját.(Reggelizett+ tízóraira evett egy banánt.)
Nem tudtok valami jó szolit a Halmy tér környékén?
Régebben volt itt is egy lány, Évi,akinek volt szolijuk,de sajnos nem tudom,hogy hol van pontosan helyileg,pedig órák után néha beugranék.
Most a Telepy uton voltam,de ez nem éppen esik útba.
Nóra!
Mi volt a dokinál?
És a kontrollon mit mondtak?
Biztos neked is jó hosszú napod volt!
És a korházi beszámolódra is irtó kiváncsi vagyok.Légyszike írd meg,milyen volt a szülőszoba?Mi a véleményed a kórházról?
Ki a barátnőd dokija?És a szülésznője?Mikorra van kiírva?
Én is ott szültem.
Jatka!
Mekkora óriási kék szemei vannak ennek a lánynak azta................
És nagyon örülök,hogy van gépetek,sok sok fényképet akrunk Doresquról.!
Végül is hívtál valami helyet alvás ügyben?
Én fogra tippelek.
Citromos-joghurtos????????Nem mondod???????Na ide azzal a fini recepttel.
Különben elkezdtem gyűjteni a honlapunkon a recepteket,majd folyamatosan frissítem,nehogy már keresgélni kelljen a sok finomságot,ha már leírtátok.
Kriszti!
Megkaptam az emilkédet,ment válasz!
Lehet,hogy Kevinnek megint előjött a tejérzékenysége és azért ment a hasa?Meg hányt!
Hogy van?Javulgat?
Mondta az István,hogy jól haladsz a leszokással,már zavar a füst.Csak így tovább!!!!!
A hullámok miatt meg ne aggódj!Most ez ilyen időszak,majd utána biztos egy kis csend következik.Fel a fejjel!
Meg ahogy téged ismerlek,hamar túljutsz a völgyön!
Anita!
Fogorvos?...............
Visszaérkezett a kazi.Nagyon sajnálom,hogy nem tudtátok megnézni,pedig én mindent megpróbáltam....
Szilvi!!!!!
Már nagyon rég nem írtál! Mi van veletek?????
Anett!Judi!
Titeket is várunk!Amikor csak tudtok,gyertek!!!!!
Jó éjt!
Ildikó