Először is remélem, hogy mindenki már tök egészséges, mert nem szeretném, hogy ennyi beteg Anyuka és baba legyen, bár ez a szar idő nem kímél senkit. Szóval MINDENKINEK JOBBULÁST!!!
Jelentem ma vagyunk 8 hósak. Lányok Beni olyan szépen ücsörög, de tojik rá, hogy neki ha hason van akkor meg is kéne fordulnia, Pedig tud, mert már megmutatta a tudományát, de nem nagyon szorgalmazza. Már hat és fél foga van, ami elé kerül könyörtelenül megeszi, vagyis egyenlőre mindenevő.
Én a vizsgákkal a vége fele járok, még egy szóbeli van hátra, aztán készen vagyok az első fél évvel. Átlag négyes, de filóból kettest kaptam, na arra marhára nem készültem bevallom, és négyesről indultam aztán kaptam két olyan kérdést amire nem is emlékszem, hogy olvastam volna, úgyhogy nekem mindegy volt csak görbüljön már. Nem vagyok büszke,de Beni mellett nem nagyon lehet tanulni, na nem azért mert nem hagy hanem mert annyira édi, hogy ha ránézek muszáj odamennem és megpuszilgatni, megölelgetni. Úgy vigyorog az emberre, hogy elolvadok. Na nehéz róla levakarni.
Kriszta!
Mégegyszer köszi a para/szoció anyagot! Flóra nagyon édi a képen, tényleg egyre jobban hasonlít rád. Gondolom szuper volt Flórának, hogy a nagyszülők ott voltak, meg hát neked is mi?
Réka!
Nagyon sajnálom, hogy így indult az újévetek. Én 4 évig voltam Patrival egyedül, de jobb, hogy ezt az utat választottam, mint hogy ajtócsapkodás legyen otthon. Marha jó tanácsokat tudok adni, mert nagyon tapasztalt vagyok, Te meg egy vagány nagyszájú csaj, úgyhogy fel a fejjel. Aztán az idő úgyis megold mindent. Mondjuk már tavaly voltak előszelei a dolognak. Azért nagyon sajnálom Csipetke hogy viseli hiányzik az apja?
Kinga!
Naaaaaagyon édi Boticica képen legyél nagyon büszke!! Na a múlt heti vizsga milyen lett?
Monazsu!
Hát nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a szigorlatod, pedig te végig marha jól tanultál ha jól emlékszem. Tök ügyi vagy! Azért most egy kicsit elvetted a kedvemet. Ja a Tóth Tiborról meg a Koltai Zoltánról mi szépet tudsz mondani, állítólag ők elég szenyák a suliban?
Viki!
Én is Boldog Szülinapot kívánok, azért pár szemközt vagyunk nyugodtan elmondhatod hányadik?
Juszti!
Az a csajozós kép állati, ez a nézés! Nagyon szép mosolya van a vacsis képen, biztos vacsi után volt úgye?
Wester!
Hogy milyen szuper csajszi LucaZsófi, azok a copfok, olyan kis törékeny lányos. Az ünnepi ruhája is nagyon csini volt.
Connie!
Nagyon bejön Babafalva már másnak is mondtam, olyan édi Ákosom okos feje az elején. Nincsenek a babaneten friss képek Ákosról, ide már nem teszel fel?
Vezso!
Mi nagyon rendetlenek voltunk Benicével és Veronak elfelejtettünk Boldog Névnapot kívánni, nem is tudom, hogy elfogadja-e még.
Vezsokám elfelejtettem írni, hogy a múltkor a férjemet megdicsérted na azóta nőtt vagy 20 centit és már nem fér be az ajtón, annyira örül magának.
Ez a lefordított szöveg nagyon tetszett, hogy a fenébe jut ilyen elmebeteg eszükbe, nem gondolják, hogy van egy-két elvetemült és képes lefordítani mi?
Látom Rozibaba beteg volt, meg Anyája is, hát nem szép dolog.
Ja láttam, hogy keresel olyan hálós játéktárolót , én még a Patri idejében vettem ezt a delfines tárolót, és tökre bevált, volt rákos, halas, meg tudom is én. Azt hiszem a Dm, vagy Rossmann nem is tudom. Természetesen tele van delfines bigyókkal.
Zsuzsa!
Nagyon édi Áron ahogy falra rá van tapadva, nagy eleven lehet a szeme sem áll jól, jó kis huncut. És mennyi foga van! Ilyen simán bealszik a játék közbe, mint Apa ölébe?
Virág!
Még mindig érdekel az a csudamasina, hol lehet kapni, biztos már irtad, de én nem tudom visszanézni.
Mit adtatok Vincének tényleg olyan mintha be lett volna csicsentve, nagyon drága. Mi ez a dudor, mert a barátnőm kislányának is valami hasonló van (Canadában) és ott is azt mondták, hogy várjanak majd lehet, hgoy felszívódik, ha nem egy kis műtét. De a kiscsajnak semmi baja, nagyon édi kiscsaj és csak a képeken látszik a dudor.
Babjag!
Andoron az a szemüveg nagyon kemény, nyolckerbe ha szembe jönne velem, tuti belennék rezelve. Annyira édin áll rajta.
Timurr!
Azért ha Majának nem jönnek be a vőlegényei akkor a férjem simán rástartolna Benicével Majára, néztük a régi képeit is és a férjem idézem „annyira szép ez a kislány” sóhajjal ácsorgott mellettem. Ja a Babafalvás képeket néztük. Mond meg Apájának, hogy az idősebb pasiknak is nagyon bejön. Szegénykém, nagyon sajnálom, hogy igy megkínozták, de biztos jobb ha most túl esett rajta, később nem is fog rá emlékezni.
Delfinke!
Marcipán haverjának Benice is megkésve, de küld egy baráti Boldog Névnapot hátbaveregetést, a sör most elmarad, marad a cici.
Tudod, amikor mi is kórházba voltunk Benivel és láttam azokat a beteg gyerekeket akiknek olyan bajuk volt, hogy azon a jó Isten sem tudott volna segíteni, akkor hálát adtam, hogy „csak” ennyi a bajunk. Az egyik soha a büdös életbe nem fog tudni járni, a másiknak a lábát már annyit húzták, mert annyira rövid a lába. Ilyenkor az ember átértékeli a saját baját, nyavalyáját és rájön, hogy pl. Marcipán csuda helyes minipasi és még milyen lesz? A gondja tized annyi amit ott láttál, és szerintem marha időbe csinál mindent.
Akiren!
Tudod a pasik már csak ilyenek, néha félrenéznek erre-arra aztán megakad a szemük, de ő még csak nézelődik!! Örülöl, hogy Gréti nem látta, van mostanában friss kép a szumósunkról, bár Benice szerintem már nem nagyon menne el a szumóbajnokságon. De azért az nem semmi, hogy milyen nyüzsi Gréti, nagyon pörög a kiscsaj. Ja a gipszet már lecseréltük egy műanyag sínre, elvileg könnyebb és szebb, de olyan béna egy találmány. Csak éjszaka kell hordani, és nappal tornáztatni, meg keddenként járunk a Klinikára és ott is tekergetik.
Angéla!
A táblázat tényleg eléggé elcsúszott, én azt sem tudom, hogy hol van az a kórház ami bejön a nevünkhöz, nem hogy ott szültem. De a technika csodája biztos-
Hüpi!
Áron nagyon eleven kis pasi mi, azok a lábak abban a harisnyában, hát csuda, és milyen ártatlanul néz, mintha csak azt mondaná, hogy most akartam neked előszedni a szűrőt.
Cerzsebet!
Bevallom, többször is megnéztem a jó súlyban született kislányt, Benice sem volt kis súlyú (csak fél kiló mínusz), de a barátnőd babája nem semmi.
Ja az lenne még a kérdésem, hogy egy ismerősöm kért tőlem olyan wiwi-es meghívót azt, hogy kell csinálni, vagy küldeni, mert én is kaptam és gőzöm sincs az egészről?
Lányok akkor most ide ne is Írjunk, mert költözés van Babafalvára????
Patri
Sikerült az éjszakai műszakba átmennem, pedig még annyi mindent akartam írni, na majd legközelebb.
Ja és ezt a művirág kompoziciót csináltam a héten tanulás helyett, egy virág boltban láttam és megtetszett.