Sziasztok!
Pitypalatty!
Ez a munkahelyi dolog tényleg nem egyszerű kérdés. Neked kell mérlegelni, hogy szerződéskötés előtt érdemes-e elmondani, hogy Neked ez milyen előnnyel, hátránnyal jár. Nekem Marcinál volt ilyen dilemmám, megmondjam-e a jutalomosztás, fizetésemelés előtt vagy sem. Végülis hallgattam, mert úgy éreztem, hogy igenis megdolgoztam a fenti dolgokért, így nem adtam meg nekik a lehetőséget, hogy a baba ürügyén kihagyjanak a dologból.
Az émelygésben remélem csak a lájtosabb változatnál maradsz.
De egy pici nem árt, megnyugtatja az ember lányát, hogy a Pocaklakó dolgozik benn rendesen
Az igazat megvallva "csak" Anyukámnak árultuk el a nagy titkot, mert Apum, mint nyugdíjas, a fél falunak körbekürtölte volna már holnap, de azért még félek, hogy nehogy valami baj legyen. Marcinál is ilyen óvatoskák voltunk. Anyukámat nem tudtam kihagyni, aki nagyon örült és azért csodálkozott egy nagyot, hogy "ilyen hamar" bevállaltuk a következő Babát.
A homeos bogyók nem drágábbak a normál gyogyiknál, sőt. Van 300-400 forintos, van 1000-es is, de a drágább hosszabb ideig elegendő a dózisa miatt. Ma pl. hurutoldó szirupot és torokgyulladásra bogyót vettem szumma 1400 forintért. Szerintem a normált sem úsztam volna meg olcsóbban és ez azért még is csak jobb.
Lanett!
Örülök, hogy jól van Manka! További kitartást a fekvéshez!
A gyogyikkal kapcsolatban sajnos nem tudok semmit, de Virág infoja alapján egyértelmű, hogy vegye be őket.
Virág!
Nagyon jó ilyen pozitív dolgokat is hallani, hogy az elején veszélyezetett Baba, már a 15. hetét tapossa
További jó pocakosodást és jó egészséget Nektek!
Pusz: Melinda