Szia Mea!
Hogy őszinte legyek, mi is unjuk egy kicsit ezt a 3-4 fajta kaját, de ez van. Szerintem ez egy ilyen időszak, amikor még mást nem nagyon lehet adni nekik.
Én mondjuk kipróbáltam a meggyet, az ízlett nagyon Gergőnek, sőt, tegnap a barackot is, az is nagyon bejött neki, pláne, hogy jó édes volt.
Én azért próbálom variálni a dolgokat, pl. holnap a fincsa, édes sütőtökbe fogok tenni neki meggyet. Legalább nem banánnal kell édesítenem,
mert úgy veszem észre, hogy nagyon megfogja Gergőt, ráadásul mindig pöttyös lesz tőle az arca
Úgyhogy a banánt visszafogtuk egy kicsit.
Egyébként van egy kis problémám,nem tudom ti hogy vagytok vele:
Szóval, mint tudjátok, Gergő már az elejétől fogva elég székrekedéses volt, volt, hogy 3 hétig nem kakilt, csak hőmérővel.
Aztán szépen kialakult a dolog, igaz, hogy 1 nap csak 1-szer! kakilt, de legalább nem szenvedett tőle, és nem volt kemény.
Most viszont, kb. 1 hete azt veszem észre, hogy nagyon-nagyon küszködik szegény megint.
Ráadásul napi 4-5 kakija is van, de mind olyan, mintha egy dió lenne a pelusban, és jó kemény.
Most azzal trükközök (olvastam valahol), hogy teszek a tápszerbe 3-4 csepp citromlevet, de csak hogy az ízén ne érződjön.
És ettől tényleg kakil egy normálisat, de a következő megint csak szenvedés, és kemény.
PEdig nem lenne szabad, mert a sok gyümi meg zöldség inkább meg kéne, hogy hajtsa. Nem?
Szerintetek mit csináljak?
kuha és Gergő (19+4)