Sziasztok!
Réka!
Nemtom mit írjak. Ha úgy érzed, hogy jobb nélküle, akkor csak nem volt egy rossz döntés.
Connie!
Babafalvát én is néztem. Tecccccik
Regelem majd magam. Persze az nem jelenti azt, hogy oda több időm lesz írni, mint ide
Vezso!
Rozinak boldog hófordulót.
Jégvirág!
Azért kínlódtam Timurr videójával egy fél órát én is, mire itt megnéztem, hogy neked sem volt hang.Meg aztán Timurr is tájékoztatott
Ma volt itt a védőnő. Mondta, hogy már adhatok Jázinak túrót, sajtot, és joghurtot is, de tejet még továbbra sem. Illetve a tojássárgájával is próbálkozhatunk, de egyelőre csak egy negyedet adjak neki. Meséltem neki az éjszakáinkról, hogy Jázi 9-1 v.2-ig tök nyugodtan alszik, onnantól viszont nincs megállás, hiába veszem magam mellé, csak forgolódik, felül, szóval nagyon nyugtalanul alszik. Azt mondta, hogy majd ki fogja nőni, és ennek ezer és egy oka lehet. De szerintem a fog miatti ébrenlét kihúzható, mert nem sír, hogy fáj vmilye, szóval nem tudom, mi lehet. A védőnő szerint ez a napi ingerek miatt van. Ha egy új dolgot meglát, már az sokat jelent neki. Mondtam neki, hogy akkor bezárom Jázit egy gumiszobába egy db játékkal, ott nem éri inger, és végre lesz egy átaludt éjszakánk
Ja, és az oltásról beszéltünk. Asszonta, hogy jelenleg 2 oltás van, az agyhártyagyulladás elleni, amit, ha egy éves kor alatt oltatsz be, akkor 70%-os támogatás jár rá, ha 1 és 2 éves kor között, akkor 50%, és van a bárányhimlő elleni védőoltás, amit mérlegelni kell, hogy egyáltalán megéri-e.
Megyünk sétálni, de olyan depi idő van, hogy nem is nagyon van kedvem kimozdulni
Pá,
Brigó