Sziasztok,
Moni: nagyon sajnálom, de megértelek. Szerintem sem jó minden nap a hőről, a külömböző "jelekről" beszélni, egészen biztos vagyok benne, hogy ez a feszültség befolyásolja a szervezet működését. Ismered az agykontrollt? Próbáld magad körülvenni olyan emberekkel,akik pozitívan gondolkoznak és örülj a gyermekeidnek!!!
Engi: fiamnak a 25-i UH felvételét akarjuk majd megmutatni. Egy-egy elszólás már van, meg tudja hogy most vigyázni kell anyu pocakjára. Egyik nap odarohant hozzám és elkezdte puszilgatni a hasam, de nem vagyok benne biztos, hogy már tudja mi vár rá
És mostanában állandóan hajtogatja, hogy Õ már nem kisbaba, nem akar a járókában ülni
Lorca: az I-es Nőin szeretnék most is szülni, ott ahol a fiamat szültem. MEgbízom az orvosomban és a körülményekkel is elégedett voltam. Nem nagyon vonzanak az alternatív szülési lehetőségek, nem akarok labdán pattogni, bordásfalon lógni stb.
Tegnap fiamnak felszakadt egy kicsit a szemöldöke, anyuéknál nekiesett az ágy támlájának. Írtó ideges voltam, mert a gyerek utólag elmesélte,hogy egy olyan játékot játszottak, amit én kifejezetten megtiltottam (ágyon ugrált). Hát egy ideig biztosan nem fogjuk lepasszolni.
Pénteken elmondtam a főnöknőmnek a hírt, a reakció: már megint? Meg hogy összeomlik az osztály, meg a kinti főnököm szélütést fog kapni. Szóval csupa megnyugtató dolog
De ki nem tojja le?
Puszi mindenkinek!