Sziasztok!
Nagyon keveset tudok mostanában jönni. Igyekszem néha beleolvasni, miről folyik a csevegés. Látom, kedden lesz tali, de mi pont 10-re megyünk gyerekorvoshoz. Csak mázsálás lesz, régen voltunk, és a sógornőmet viszem összeismertetni az orvossal. Nálunk akkor vállalja el a gyerekorvos, ha beszéltek, és az anyukának szimpi volt. Mondjuk Berend Katalin nem tudom, kinek nem szimpatikus. Volt már, hogy távoli ismerősömnek lelkendeztem róla név nélkül, erre megkérdezte, hgoy te, nem BK-nak hívják?
A jellemzésemből ráismert
Látom, volt "Baba ki mit tud"
Bernát 10 hónapos: 4 foga van, huncut mosolya, rendkívüli módon szereti a tükörképét. Mondhatnám, hogy szerelemes bele
Nyitogatja az ajtókat, ha félig nyitott ajtóhoz odaültetem. Ez nálunk családi örökség. Nem hiába akar kiesni a gyerekszoba ajtaja a tokjából
Ügyesen int pápát, és mondja is, igaz inkább tá-tá-tát mond. Tapsolni az én tenyeremmel szokott, az is tetszik neki. Érti a cumi, puszi, pápá, tapsi, pancsi, Bernát, Kristóf és Bálint szavakat. Persze lehet, hogy többet is, de ezeket biztosan.
Megismeri a helyeket, ahová rendszeresen járunk pl. óvoda, lakásajtó kívülről.
Gyönyörűen ül, szinte sosem borul fel, ha felborul, akkor általában földrengés van, vagyis járókarengés, és az sem magától, hanem Bálint kicsit besegít
Tegnap ragasztottuk össze a vadiúj méregdrága fajárókát.
Kis jóindulattal kúszik, de nem mászik. Inkább forog ezerrel. Kapaszkodva megáll, de persze nem áll fel, csak ha én felállítom. ez semmi, ez nem állás ám.
A nagykádban fürdik, néha hármasban a tesókkal. Imádja a fürdést, minden bánata elszáll, ha vízbe mehet. Hiába, halak jegyű.
Mindent eszik már kivéve tejet és tojást. Imád enni, de azért én még nem tömöm. Bármit megenne, még olyan étel nem volt, amit kiköpött volna
Éjjel velem alszik úgy hajnali egy-kettő órától, de reggel semmi szükség ébresztőórára, mert fél hét -hét között kukorékol.
Általában jókedvű, ha itthon vannak a nagyok, lekötik a figyelmét. Nagy csibész lesz!
A szeparációs félelem néha-néha előtör, vagyis az idegenekre, ha engem nem lát, akkor sírással reagál. Állandóan engem keres a tekintetével. a nagyobbak ennyire nem csinálták. Mit mondjak, jó érzés, de tudom, van és lesz ennek még böjtje.
Kétszer alszik napközben, ha nincs ovi. Mert a délutáni alvása pont arra az időre esik,mikor menni kell a fiúkért.
Este 7-kor fekszik, reggel 7-kor kel, mint már írtam is, de persze sokszor szopizik főleg hajnalban.
Napközben is szopizik minden szilárd étkezés után is és amúgy is. Sokszor csak megnyugtatásképpen vagy odabújás gyanánt.
Imádom, egy ajándékbaba!
Vége a dicsekvésnek! Puszi mindenkinek!
Dorka
Ui: Virág, lehet, hogy kedden találkozom a sebésszel, akkor megkérdezem. Mond mégegyszer, hogy hogy hívják ezt a tumort? Leírom most, hogy el ne felejtsem!