Sziasztok!
Hát, írtam egy olyan hosszút (kb. fél óra műve volt), és nem elszállt
Akkor újból.....
Áááááááááááááááááá, ilyenkor olyan rossz újra leírni mindent, ráadásul uúgy már nem is tudod megfogalmazni
Lorca!
Sárgarépára visszatérve.... Valahol olvastam (csak már nemtom hol), hogy a sárgarépa, ha olyan talajba van ültetve, felszív vmit (talán nitrát??) a talajból, ami káros lehet a babákra. Oda az volt írva tanácsnak, hogy nézzünk utána, honnan van a sárgarépa. Szerintem a Sparban hülyének néznének, ha ilyeneket kérdezgetnék.... Ezért gondoltam, hogy vki nem tudja-e, hogy milyen tünetek jelentkezhetnek.
Juszti!
Nagyon édes Boldi a képeken!
Kinga!
Részvétem a pukli miatt!
Ildi!
Szorítok, hogy apukád minél hamarabb felépüljön!!!
Vki elárulná, mi ez a "sütök egy kis pogácsát"? Ez egy mondóka?
Timurr!
És vkit nem tudnál hétvégére beszervezni, hogy vigyázzon Majára? Fél nap pihenés is sokat lendít az emberen!
Én úgy tudom, hogy a családi adókedvezmény csak annak marad meg 2006-ra, aki terhes. De csak akkor, ha már 2005-ben betöltötte a 3.hónapot, és csak a terhesség végéig kapja, onnantól az új családi pótlék jár. Illetve még az kapja, akinek 3 vagy több gyerkőce van.
Nem lehet, hogy az adójóváírásra kérdeznek rá? Ez az, ami havonta 9.000Ft, most emelkedett egy kicsit.
A bevallást a cégednek kell megcsinálnia, ha te nem szeretnéd. Akkor érdemes magadnak csinálni, ha adóvisszaigénylésed van, mert így azonnal elkészíted magadnak, és hamarabb kapod vissza a manit. Az apeh honlapjáról letölthető a bevallás, a cég pedig olyan papírt ad ki, amin fel van tüntetve, hogy melyik sorba mit kell írni. Így aztán könyvelőt sem kell fizetni
(most magam ellen játszottam...)
Vezso!
Nekünk sarokpolc van a fürdőszobában a kád fölött, és annak az alsó polcára rakom a játékokat, így ha marad is benne víz, szépen kicsöpög a kádba. Bár ezt Jázi nem tudja magának kipakolni, de ennyit még hajlandó vagyok megtenni neki este
Az alvásról annyit, hogy Jázmin napközben ringatásra, este pedig kaja közben alszik el. Egyébként tudom hol rontottuk el.... Még amikor Jázmin megszületett, megbeszéltük a férjemmel, hogy az elalvás terén nem ismerünk viccet, aludjon csak el szépen a saját kiságyában egyedül. Ez működött is egy ideig, de aztán ahogy növekedett, egyre többet volt kézben játék végett, de amikor láttuk, hogy már álmos, akkor beraktuk a kiságyba. És itt bejöttek a nagymamák, akik nem rakták le őt ilyenkor, hiába mondtuk nekik, hanem a kezükben aludt el. Persze ők mondták, hogy óóóóó, nem fog rászokni. Nem a fenét. A baba sem hülye, tudja, mi a jó neki. Így aztán Jázmin hercegnőm szépen kikövetelte magának a ringatást, aztán már ez sem volt elég, táncolni kellett vele, meg énekelni. Szerencsére erről már lemondott, de ez a ringatás akkor is gáz. Illetve nem lenne az, ha nem lehetne 1. ülve is végezni, nem csak állva, 2. Jázi könnyebb lenne pár kilóval. Persze megvan ennek is a maga szépsége, mert ilyenkor tényleg testileg is együtt vagyunk, és olyan jó érzés, amikor a kezemben szuszog
Cerzsebet!
Nem semmi súllyal született a kislány! Csak gratulálni tudok a barátnődnek, hogy kihordta.
Monazsu!
Holnapra egy kalappal
Virág!
Sajnálom a történteket, de ne idegeskedj, főleg, ha a doki szerint sincs komoly baj.
Ez egyébként tök szemétség, hogy nem tisztelik meg annyival sem a pácienst, hogy egyedül legyen a dokival, amikor a "kínjait" akarja megbeszélni. Kíváncsi vagyok mit szólna az orvos, ha pl. ő a bankban kérné le a számlatörténetét, és vagy húszan körbeállnák....Biztos reklamálna!
Az internetről annyit, hogy a barátnőmek arkulált a méhe, és valszeg emiatt volt már 2 vetélése, de semmit sem lehet erről a témáról találni.
Ja, tudom, már ezerszer volt téma, de vki nem írná le, hogy a kötelezőn kívül milyen oltások vannak? Csak az érdekelne, ami 10 hós kortól való, mert emlékszem volt olyan oltás is, amit több részletben adnak be, és az első adagot pár hónapos korban.
Akiknek éjszaka nem alszik a baba,és nappal zombik, nem türelmetlenebbek a babával? Sajna rám jellemző
Na, biztos nem írtam le mindent, amit az előző levélben, de egyelőre szerintem ennyi is elég.
Pááá
Brigó