Sziasztok!
Suliztam két napig és mennyi sokminden történt
Olyan jó újra "látni" titeket!!!
Marcsi: Nagyon szép a kis Márk, nem baj az, ha rosszaság, addig örüljetek, amíg van benne érdeklődés minden iránt
Örülök, hogy jól telt otthon, nem is tudom másként elképzelni...mi is nagyon kívánkozunk már, de tavasszal remélem sikerül haza jutnunk!Most jön viszont édesanyám és ennek nagyon örülünk, férjem is már várja nagyon. Legalább egy kicsit kettesben is el tudunk menni vacsorázni meg sétálni, ha este lefektettük a Tamást!Még két vizsgám van, a többi tárgyam ebben a félévben dolgozatokkal és különböző feladatok teljesítésével kiváltható volt félév közben. Örülök, hogy sok elméleti anyag nem maradt, mert napközben nem sokat tudok tanulni. Remélem ezekkel is fogok haladni, mert érdekel a téma nagyon és amikor időm van, akkor olvasgatom a könyveket.
A fejlődéslélektan a kedvencem, főleg most, hogy születéstől kezdve vettük
A bürokrácia útvesztőit mi is ismerjük, Tamással 4 hetesen haza kellett mennünk útlevelet csináltatni, mert a nagykövetségen nem csinálták meg
De jól bírta a kis szívünk, azóta is nagyon türelmes, ha hivatalban vagyunk!Mindenki csodálja, hogy milyen jól elvan...
Sok sikert neked is a további vizsgákhoz és gratulálok ahhoz, amin már túl vagy!
Anita:melyik sárgában laktok ti? Ami most készült el, vagy az U alakúban? Én annyira nem tudom melyik hány lakásos...
Egyik nap , ha napos lesz az idő sétálhatunk együtt is
Zita: Amikor olvastam, hogy február 6,gondoltam, hogy neked nem a legjobb...De ha majd be tudsz kapcsolódni, akkor jó lenne
Gondolunk rád, majd jelezzél azért, ha közeleg a szülés....Várjuk a fejleményeket!
Most csak erre volt időm, de jövök azért még.
Szép hetet mindenkinek:
Brigi