Szia!
Viki is tapsol, általában az én tenyerembe csapkodja a kezét, most kezdi felfedezni, hogy az ő két keze is alkalmas erre
Én már nem fejek, biztos tudnám még szaporítani a tejem, de nem szeretném már. Az összes tejet elvitték, de akkor épp nem volt fejnivalóm (Viki épp növekedési ugrott és mindent megevett), aztán nem kezdtem újra.
Csodálom a kiatartásod, hogy most megint fejsz, én már nagyon nyűgnek éreztem.
Viki baba nagyon jól van, elkezdte felhúzni magát állásba, most evvel van elfoglalva, már nem sok hiányzik. Ilyenkor napokig semmi más nem érdekli, csak az új "produkció". Szerintem jövő hétre megoldja, bár ebben nem segítek neki semmit.
Igen, szombaton randim van
Darhayet esküvőjére megyünk Pestre. Nem hiszem, hoyg ismered, bár ti nem olyan messze laktok egymástól, ő most a Bosnyák környékén lakik. De szerintem ezt ti beszéljétek meg, hátha.
Fóttal most épp megint sehogy sem állok, itt fent a hegyen nagyon nagy a sár, ha egyszer elindulok, akkor meg a pesti barátnőimhez megyek inkább pletyizni, mert itt nem ismerek senkit. Meg errefelé nem is nagyon lakik senki, csak nyáron. Így viszotn mindent Pesten intézek, de majd tavasszal, amikor Vikibaba már egy kicsit mobilisabb lesz, és nem kell feél óráig öltözni egy 10 perces levegőzéshez, hanem el tudunk menni messzebbre, meg kisebb babakocsi lesz, meg ilyenek, akkor majd megint ismerkedem.
Mi van a Te csodaszép gyermekeiddel? Zsolti ugye azóta nem volt kruppos? Anna hogy áll a kajákkal? Zsolti nem féltékeny a húgára?
Oxi