Sziasztok!
Manda!
köszi, hogy ajánlottad ezt az oldalt, valóban "testhezállób" témák forognak itt.Sajnálom, hogy elmarad a januári transzfered, bíztam benne, hogy esetleg találkozunk.Legjobban punkciókor és transzferkor lehet ismerkedni szerintem.
Tegnap este elkezdtem írogatni a visszaolvasás után és egy képet is fel akartam tölteni, de túl nagyra sikerült és mikor vissza akartam lépni törkődött az egész levél, pedig olyan szép hosszúra sikeredett, ezen kicsit felbosszantottam magam és úgy döntöttem majd ma visszajövök, de úgy látom tegnap egyébként is én voltam az utolsó látogató.
Szóval BMC.
Mi egy picivel több mint egy éve járunk oda, még nem voltunk házasok mikor hozzáláttunk a babagyártáshoz, de nem akart összejönni. Mikor az esküvőnk volt, már 8 hónap próbálkozás volt mögöttünk eredménytelenül.Az utána következő három hónapon belül 3 párról derült ki a férjem családján belül( mellesleg egyikük sem házas, de ez mindegy is), hogy hopp, becsúszott babát várnak , ebből az egyik pár az esküvőnkön jött össze és azóta már nincsenek is együtt de a baba már megszületett. Szóval ez volt az utolsó csepp a pohárban amikor azt mondtam, irány egy mc. A BMC- ről egy újságban olvastam, így kerültünk oda, eddig nem bántam meg, nagyon korrekt intézetnek tartom és a dokim is (drága szőrösfülű Wiegandt doktor) nagyon rendes.
Rögtön a vizsgálatok után kiderült, hogy csak a lombik jöhet szóba, mert a férjemnek kevesen vannak a srácai és nincs sok értelme inszemmel próbálkozni, bevallom örültem neki, már a körülményekhez képest.
A stimuláció jól ment, azt mondta a doki, úgy reagálok ahogy a nagykönyvben le van írva, előírás szerint működik a dolog. A punkciókor 8 tüszőből 7 petesejtet sikerült levenni, azt mondták általában 4-5 használható belőlük, ehhez képest másnap Kanyó doktornő örömmel újságolta, hogy mind a hét megtermékenyült.3 nap múlva is megvolt mind, 3-at visszakaptam a többit lefagyasztották. Az első nem sikerült, a másodikból egy hónap múlva egy megmaradt, de nem fejlődött és a 9. héten elvették. Az szörnyű volt.Fél évet pihentem, szerencsére a főnököm rugalmas és megértő volt, előre megbeszéltük, hogy januárig maradok. Amikor utoljára találkoztunk azt mondta,: Érzem, hogy most sikerülni fog. Nő.
Úgyhogy most várom a péntek 13.-át, valószínűleg akkor lesz a beültetés. Szerencsére stimulálni nme kellet, mert szabályos 28 napos ciklusom és rendes p.é.-m is van, a doki szerint felesleges stimulálni. Remélem a golyócskák is rendesen felébrednek, bár a másodiknál sem volt gond.Alig várom már, hogy lássam őket. Annyira megható amikor a képernyőn megmutatják őket.
Na jó, nem érzelgek tovább, nem szertném senkinek a lelkivilágát megbolygatni.
Piri76
gondolom akkor születtél, én is. Majd írd meg milyen tapasztalataid vannak.
Judit
egyet kell értsek, Mary78nak igaza van, nekem is az elején elég sokat kellet várni, főleg amikor a vizsgálatok miatt sűrűn kellet visszamenni és nem volt mindegy, hogy mikor. "Mostanában már csak UH-ra járok és gyorsan végzek, mert a doki mondta, hogy csak 1, fél 2 körül menjek, akkor már alig vannak.
Jótanács "fekvős" beavatkozás előtt állóknak.
Vigyetek magatokkal enni- innivalót, de legalábbis kerüljétek a büfében kapható rántotthúsos, vagdaltas, és párizsis szendvicset.
A molnárka tűrhető.
Ha valaki jön holnap a BMC-be Wiegandt dokihoz írjon, én ott leszek 1 körül férjestől.
Pusszantás
Megpróbálok képet feltenni, hátha most sikerül
Nem ide szerettem volna, hanem a profilba de mostmár mindegy, egyébként az utóbbi öt évben ez a legjobban sikerült kép rólam.