Új privát üzeneted érkezett!

Nicika, ez úgy hangzik mint egy eskütétel. Kép
Nekünk, mivel nem Sopronban házasodtunk össze, friss házassági anyakönyvi kivonatot kellett szerezni Győrből. Katasztrófa!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nici,
gratula az Apaságihoz!! Kép Azt hittem ezt majd csak a szülés napján kell intézni a kórházban. Úgy hallottam ott íratnak alá valami papírt, de akkor ezek szerint másképp van. Hol kellett intézni? Erre is van valami formanyomtatvány?

Különben olyan nem is létezik, hogy faros babának meg tudják mondani a nemét?? Soha, semmilyen esetben? Csak mert én laikus úgy gondolom, attól, hogy a baba feje fent van, attól még lehet arccal a hasfalam felé, nem? Vagy valami hasonló pozícióban. Ennyire nem lehet látni, ha farfekvéses?

nadine81

Nicika!Ezek szerint ti sem vagytok összeházasodva.

Nadine!Nem bizto,hogy ez van neked is,de ez tényleg nem komoly.
Vendég

Nadin! Ezt az apaságit még a szülés előtt kell elintézni, egyébént nem írják az apa nevére a gyereket! Egyébként az önkormányzatnál kell intézni! Van egy formanyomtatványuk, azt kitöltik és nekünk már csak alá kell írni! De azért majd egy órát szobroztunk mire kitöltötte a nő! Kép
A faros babával kapcsolatban, amikor én Győrben voltam UH-on (24+4 hetesen) akkor az én babám is faros volt és mégis nagy nehezen "alá tudott nézni" a doktornéni! De ez persze közel nem jelent 100%-ost! Ráadásul a háta volt kifelé! Csak azért mondtam egyébként neked ezt a faros dolgot, mert barátnőm is a Berkeshez járt (már megszült) és neki is amíg faros volt a babó nem tudott semmit mondani a neméről!

KépKép
nicika

Nadine!
A Ferenczy J utca felől menj, a Várfal utcába is tudsz parkolni, például a legvégén, ha van hely, bár most a hó miatt nem tudom, lehet hogy jobb a FJ utca. Aztán besétálsz a Várfal utcába, jobbra lesz egy "lakótelep" bejárat, (behajtani tilos kivéve célforgalom vagy ilyesmi van kiírva), továbbséta és azt hiszem az utolsó előtti háztömb balra. Ki van írva a házszám is.
A Berkesnél úgy van, hogy behívja az időpontost, ha nincs ott bejöhet az aki csak úgy odament. Azért érdemes egy 10-15 perccel előbb menni, mert ha valamiért gyorsabban végez, behívatja a következő időpontost, ha nincs ott bárki bemehet. Ha sokat kellene várnod (fél óránál többet), kérj meg valakit aki bemegy hogy szóljon hogy itt vagy.
Remélem látni fogja a kis puncikáját v. fütyikéjét.
És nem lesz semmi gond!!!
Vendég

Gabó! A házasságot erre az évre terveztük, de aztán jött a baba (ráadásul tervezett baba!), így csak 2007-ben lesz!

KépKép
nicika

Nadine, akik összeházasodtak, azoknak a házassági anyakönyvi kivonat kell. Ti hol esküdtetek? Asszem csak akkor kell, ha nem Sopronban.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na itt volna a mai pocifotóm! 34+0

Kép
Múlt hét óta 1cm-t nőtt a haskörfogatom és fél kilót a súlyom! Most tartok 68kg-nál, azaz plussz 5 kilónál! Kép

KépKép
nicika

Vero,
köszi, így már tuti megtalálom!

Nici,
ha nem látja, akkor sincs baj! Kép

Erika,
nekünk a polgári (gondolom ez a fontosabb ilyenkor) Fertődön volt, akkor majd ott kérjük a házasságit. Csak nem értem minek friss.. Attól még igaz, hogy két éve volt.. Kép Aki akar, elválhat a másolat kiállítása után egy héttel is..

No, megyek haza, este jelentkezek!

Sziasztok!

nadine81

Nicika!A te pocód is szép nagy és az az 5kg semmi az én 22-höz képest.Ügyi vagy.
Mi sem vagyunk összeházasodva nálunk úgy volt a fontossági sorrend,hogy előbb a babó aztán majd ráérünk.Most úgy van,hogy a következő előtt össze kéne,de lehet,hogy majd később.Ha a 8-évet kibírtuk így akkor az a pár év már nem számít.De aztán lehet,hogy össze kell,mert venni akarunk egy lakást a városba amire fel kéne venni a szocpolt,de nem tudom,hogy az jár-e élettársaknak vagy feltétlenül össze kell házasodni.
Vendég

Nadine!

Aztán pihenni ám!

Szerintem manapság már szinte mindegy, az élettárs is ugyanolyan, csak ott meg (szocpolnál meg ilyenek) élettársi nyilatkozat kell ha jól tudom. egyik ismerősöm mondta.

Nicika!
Szép nagy poci!
A pociméret összefügg a babamérettel?
Vendég

Mi még úgy vettük a lakást, hogy nem voltunk összeházasodva. Nem kellett semmiféle nyilatkozat. Bár szocpolt sem igényeltünk még.

Nicika, szépen növöget az a pocó.
Az enyém a tiedhez képest sokkal nagyobb volt már a 34. héten. Legalábbis én így látom.
A nővéremnek, aki szintén olyan alkat mint én, az ikreivel volt akkora hasa mint nekem. Pedig 2700g körül volt mindkettő.
Úgyhogy remélem nincs szoros összefüggés a pociméret és a baba közt.
Holnap megyek nst-re, meg asszem lesz uh.-is, majd megkérdezem. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Délelőtt nem voltamKép
Nadin, épp uh-n voltam a kórházban, bennt volt a doki, de nekem sincs semmi számom ezen kívül. Ne aggódj, nekem is volt ilyen. Ott rendel ahol a lányok mondták. Van uh, kérdezd meg hátha most megmutatja magát a gyerkőcKép

Én itt lakom Sopronban a piacnál, régen laktam HegykőnKép

Nicika, te annyi adatot tudsz, a nyaki redő meddig normális méretű?

Dobok egy babót!
KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vero!
Nem bánnám ha így is megadnák a szocpolt,mert akkor hipp-hopp kéne egybekelnünk.

Amica!Édes kis pofa.Mennyi vagy pontosan?
Vendég

Gabó, szerdán töltöm be a 13.hetetKép

Kép
Kép
Kép
amica

És már milyen szépen látni!Rosszullét nincsen?
Vendég

Gabó! Mi is már 7 éve együtt vagyunk! Kép És én is úgy gondoltam hogy a babó fontosabb mint egy papírt a házasságról!

Vero! Hogy a pociméret összefügg-e a babamérettel? Fogalmam sincs! De gondolom míg egy nagyobb babának nagyobb pocak kell, egy kisebb egy kisebb pocival is megelégszik! Kép

Nercsi! A te pocakod kétség kívűl nagyobb lehetett 34 hetesen, mint az enyém, hisz a 35 hets pocifotón is hatalmas már! Nekem be kell érnem ezzel a picikével! Kép De nem is bánom!

Amica! A tartóredő vastagság a 12. héten 3mm alatt normális! Nagyon jó az UH képed! Tök jól látni rajta a babát! Kép

KépKép
nicika

Azért én majd szeretnék fehér ruhába bújni.Olyan izgi lehet készülődni rá.
Vendég

Szia Lanyok!!

Vegre van egy kis idöm ideülni a gep ele! Tegnap mar olyan kesön ertünk haza a haztol, hogy nem volt kedvem irogatni, de azert gyorsan elolvastam am a nap esemenyeit! Kép Nehogy kimaradjak valamiböl! Ma meg kesön kelltem, mert ejjel 4 oracskat aludtam, olyan mozgolodas volt odabent. Aztan most meg takaritottam, mert ma este egy bemutato lesz nalunk es arra is kellett keszülnöm.
De most mar itt vagyok! Kép

Nicika!

Elöször is köszi, hogy feltetted a kepem. Meg, hogy eltüntetted a piros nyuszi szemeket! Kép
Nagyon edes a pocakod, olyan jo kis gömbölyü formaja van!

Nadine!

Neked nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen, de szerintem ha nincs semmi fajdalom akkor minden okes lesz. Pihenjel többet!

Amica!

Milyen jol latni mar a picit, es meg milyen jol belefer a kepbe! Nalam mar csak egy fej vagy valamelyik testresz es tele a kepernyö. Kép
Azt hiszem, te kerdezted, hogy hol lakom most. De a többiek mar valaszoltak! Nemetorszagban, pontosabban Fekete-erdöben! A francia hatartol kb. 45 km-re. Soprontol 900 km!

Nercsi!

Hogy vagy ma? Mar annyira izgi ez az utolso par het! Nalad is van olyan amikor az egyik pillanatrol a masikra rad tör, hogy most milyen nagy kedved lenne a szüleshez. Nalam ez föleg nappal jelentkezik, estenkent meg azt gondolom, hogy jaj most ne, mar olyan faradt vagyok, inkabb szeretnek meg egy jot aludni es majd masnap reggel. Kép

Kép
Kép
reni76

Most lehet,hogy oltári nagy baromságot fogok kéredzni,de nem ott forgatták a Klinikát?A nevéből adódóan nagyon szép hely lehet.Voltatok a határon túl?
Nálunk itt van egy köpésre Horvát,de még nem jutottam el.Talán majd idén nyáron.
Vendég

Reni! Örülök hogy ilyen jól érzed magad! Aztán nehogy megerőltesd magad a sok takarításban meg készülődésben! Kép

KépKép
nicika

Gabo!

De igen! Mar voltunk is megnezni. Kép Egyebkent ma is klinikakent müködik, valamilyen csaladi terapias klinika! Nagyon szep környek valoban, es voltunk mar hataron tul is. Strassburg kb. 1 orara van tölünk, es a belvarosa nagyon gyönyörü. De hogy atlepsz a nemet-francia hataron, hat jelentös különbseg van! Kosz az utak mellett, meg lakokocsis ciganyok.

En is akarok valamit kerdezni, miert kell illat- es szinezöanyag mentes tusfürdö? Ez nekem teljesen uj?

Kép
Kép
reni76

Jaj,de irigyellek,hogy ilyen szép helyen laksz.
Ez a tusfürdős nekem is kicsit új.
Vendég

Reni! Tegnap éreztem olyat, amit akkor szoktam mielőtt menstruálni kezdek. De csak nagyon enyhén.
Amúgy már várom én is, jó lenne már túllenni rajta! Kép Meg már nagyon kíváncsi vagyok a pofijára, lesz-e haja, mekkora lesz.... De tudom azt is, hogy ilyen nyugis időszak nem mostanában lesz az életünkben. De annyi baj legyen. Kép

Amica, édes a babód. Kis pötty az egész.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni! Nem feltétlenül szükséges az illat és szinezőanyag mentes tusfürdő, de azért ajánlják, mert így a baba érezheti a saját tested illatát!

KépKép
nicika

Nercsi! Reni! Olyan jó nektek, mert már csak egy rövid idő és máris a karotokban tarthatjátok a lányokat! Kép

KépKép
nicika

Nercsi!!

Allitolag a fajasok hasonloak mint mensi elött, vagy amikor nagyon WC-re kell menned es görcseid vannak! Szoval akkor mar picit nalad is kezdödik!Kép

Nicika!!

Köszi az infot!

Kép
Kép
reni76

Köszi Nicika!

Talán Nadin is hamarosan megnyugszik márKép

Nercsi, Reni, mindjárt itt az a babaKép
Már nem tudom elmondani milyenek a fájások, de ha azt álmodom, hogy szülök olyan valóságosnak érzemKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nadin! Gondolok ám rád! Várom a híreket!

KépKép
nicika

Amica!

Édes baba!!!!!! Kép

Nercsi!

Az én fájásaim teljesen a menstruációs fájásra emlékeztettek, még a derekam is pont úgy fájt. Persze egy idő után menstruációs fájdalom szor X.

Reni!
Akkor ott laksz a "Swarzwaldklinik" mellett? De jó az olyan szép hely. Legalábbis a tévében, biztos életben is! Franciák is vannak arrafelé, vagy nem nagyon.

Nadine! Szorítunk!
Vendég

Lehet hogy ez most furán hangzik, de nekem még sosem voltak menstruációs fájdalmaim és görcseim! Kép Akkor én mit fogok vajon érezni? Egyre kíváncsibb vagyok!

KépKép
nicika

Aggódom Nadin miatt...

KépKép
nicika

Biztos lassan mennek mert fagyos az út!
Vendég

Remélem!

KépKép
nicika

Na de ha fél 8-ra ment, akkor is fél 9-re legkésőbb végeztek és ha még egy órát számolok az útra akkor is fél 10-kor már otthon voltak! Most nem bírok lefeküdni! Pedig holnap viszonylag korán fogok kelni!

KépKép
nicika

Vero! Ha még fent vagy a neten! Írtam sms-t Nadinnak és visszaírt hogy nincs baj, de a biztonság kedvéért pár napra bent fogták a kórházban!

Ja és a legrosszabb angol tanítványod üdvözöl! Kép

KépKép
nicika

Gondoltam hogy be kellett mennie, nekem is be kellett amikor vérezgettem. A biztonság kedvéért megfigyelik! Benézzek hozzá, megkérdezed Tőle, szerdán megyek UH-ra vissza a kórházba. Nekem nincs meg a telefonszáma!

Nem is a legrosszabb tanítványom, olyan aranyosak voltak, virágcsokrot is kaptam tőlük! A Móni ha jól tudom a a barátnőd, igaz? Õ is a csoportba járt!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este Nadine nekem is írt sms-t:

"Szia, pár napra befektettek. Infúzió, megfigyelés stb.Nincs gond, de azt mondták inkább jobb így."

Remélem tényleg nem lesz semmi komoly. Én most megyek a kórházba, NST-re meg uh-ra. Megpróbálom megkeresni, beszélek vele.

Nicika! Te vagy a világ legszerencsésebb nője, ha sose volt még görcsöd!!!! Kép Én mindig szenvedtem tőle!!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Én is gondoltam,hogy bent fogják majd megfigyelésen.De inkább maradjon bent pár napot az a biztos.

Nicika!Irigyellek,hogy nincsenek görcseid.Nekem se igen van nagyon minimális azis az első napo,de nekem azis épp elég.
Vendég

Mond meg Nadinnak,hogy gondolunk rá!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Nercsi!

En is üdvözlöm Nadine-t, mondd meg neki, hogy mindenki gondol ra, es tutira minden okes lesz!
De biztos ami biztos!

Majd ird meg mindenkeppen, hogy hogy erzi magat es mi van vele!

Este jelentkezem majd! Most megyek kicsit epitkezni! Kép Tudom, csak ovatossan!!

Kép
Kép
reni76

Vero!

A Schwarzwald klinika kb. 1 orara van tölünk kocsival es a környek tenyleg olyan mint amilyen a filmben volt! Mesebeli!

Kép
Kép
reni76

Vigyázz nehogy megemeld magad,mert most már bármikor jöhet a picur.Csak könnyedén.
Vendég

Reni!
Tök jó lehet!
Nem írtad hogy vannak-e franciák arrafelé. Azért érdekel mert francia szakos is volnék, csak kiváncsi vagyok élnek-e a hárközelben f-ák, vagy rosszba vannak a németekkel (bár a franciák mindenkivel kicsit rosszba vannak Kép )
Vendég

hárközelben=határközelben

nem tudok írni, bocs
Vendég

Sziasztok!
Most értem haza a kórházból. Nadine jól van, már tegnap este ott is fogták. Infúziót kap azóta is, szegény azzal közlekedik mindenhova. Amúgy minden rendben vele, igazából csak megfigyelésre van benn, ha minden igaz a jövő hét elejéig, de lehet előbb is hazaengedik. A dokija mindent rendben talált nála, úgyhogy nincs ok az izgalomra! Kép Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ma volt a 38. heti uh.. A doki azt mondta, ki sem nézte belőlem, hogy ekkora babám lesz. Kép Kép Azt mondta, az átlagos felső sávjába esik, a méretei alapján.
BPD: 94,7
THQ: 100
FL: 79
Megnéztem a táblába, hogy hányadik hétre jellemzőek ezek az adatok. A fejméret stimmel a 38-39. hétre, de a combcsont hossza még a 41. hétre is kevesebb mint a mienk. Hosszú lábú lesz a kisasszony. Kép
A következő NST pénteken lesz. Pedig azt hittem csak heti egy van.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Mar itt is vagyok, valahogy egesz delutan faj a hatam jobbnak lattam otthagyni az epitkezest!

Vero!

Egy francia nöt ismerek itt a varoskaban. Es epp ö is kisbabat var! Most van az 5. honapban!
De amugy nemigen elnek itt franciak vagy csak en nem tudom! De az tuti, hogy a nemetek nem nagyon szivlelik öket! Egyebkent ha valasztanom kellene, hogy melyik nyelv tetszik a legjobban en tutira a franciat mondanam elsöre, bar sajnos soha nem tanultam, de nagyon tetszik! Melyik suliban tanitasz?

Nercsi!

Örülök, hogy Nadin jol van. En majd csütörtökön megyek NST-re meg ultrahangra kivancsi vagyok nalam milyen adatokat mondanak. Ha jol tudom a vegen mar 3-4 naponta van NST!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Nercsi,
gratu a babához! Én is benézek a Violhoz, remélem hamar hazaengedik, bár a nőgyógyászok pár napja általában 5 napot jelent minimum (tapasztalat)

Reni!
Egy nyelvisiben Dialóg a neve. De ott csak angolt!
Van francia tanítványom de "csak" magándiák. Megpróbáltam feltenni egy pocakképet de nem sikertült! Mindegy majd még próbálkozom másikkal.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?