Szia Lanyok!!
Vegre van egy kis idöm ideülni a gep ele! Tegnap mar olyan kesön ertünk haza a haztol, hogy nem volt kedvem irogatni, de azert gyorsan elolvastam am a nap esemenyeit!
Nehogy kimaradjak valamiböl! Ma meg kesön kelltem, mert ejjel 4 oracskat aludtam, olyan mozgolodas volt odabent. Aztan most meg takaritottam, mert ma este egy bemutato lesz nalunk es arra is kellett keszülnöm.
De most mar itt vagyok!
Nicika!
Elöször is köszi, hogy feltetted a kepem. Meg, hogy eltüntetted a piros nyuszi szemeket!
Nagyon edes a pocakod, olyan jo kis gömbölyü formaja van!
Nadine!
Neked nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen, de szerintem ha nincs semmi fajdalom akkor minden okes lesz. Pihenjel többet!
Amica!
Milyen jol latni mar a picit, es meg milyen jol belefer a kepbe! Nalam mar csak egy fej vagy valamelyik testresz es tele a kepernyö.
Azt hiszem, te kerdezted, hogy hol lakom most. De a többiek mar valaszoltak! Nemetorszagban, pontosabban Fekete-erdöben! A francia hatartol kb. 45 km-re. Soprontol 900 km!
Nercsi!
Hogy vagy ma? Mar annyira izgi ez az utolso par het! Nalad is van olyan amikor az egyik pillanatrol a masikra rad tör, hogy most milyen nagy kedved lenne a szüleshez. Nalam ez föleg nappal jelentkezik, estenkent meg azt gondolom, hogy jaj most ne, mar olyan faradt vagyok, inkabb szeretnek meg egy jot aludni es majd masnap reggel.