Új privát üzeneted érkezett!

Reni!Édes a babó.Alvás.Nekünk itt azt mondják alváshoz 21 fürdéshez23-24fok.És egy darabig pólyában alutt a gyerek.Nálunk állandóan 20-21fok van a szobába.A Levi ehez szokott hozzá.a másik meghogy 23-24fokban mi már nem tudunk jól aludni,mert az már mekeg.szerintem a 18 baromi kevés.

Fürdés után én csak a popsikrémmel kentem be a husit,mert hál isten az apja bőrét örökölte és nem az enyémet.Az olajat én ki sem váltottam.
Vendég

Reni!

Szerintem is a hálózsák a legjobb, mert ha a baba picit nagyobb, lerúgja a takarót, és hát ki szeretné éjszaka többször ellenőrizni, hogy be van-e takarózva? Én is 21-23 fokot tudok. Az én babám szerette a takarót (mert mellettem szopizott az ágyban Kép és mindig elaludtunk) és hát 25 fokban ha betakarod, jönnek a melegpöttyök! Kép

Én olajat nem fogok használni, pont azért mert az első allergiás lett, a lehető legkevesebb kencét szeretném használni. Popsikrém nekünk ami nagyon bejött: gyógyszertári ún. boraxos popsikrém, így is kell kérni. Nagyon jó gombaellenes, ezért a pisinedvességben sem tudnak a gombák elszaporodni. A másik a Neogranormon, a kis tubusos szintén gyógyszertár, az pedig akkor ha erősebb már a pisije, és kicsípi a fencijüket. Nagyon hatásos. A Bepanten nem volt még amikor az Áron kicsi volt, tehát nem tudom.
Csupa szomorú szmájlim van ezért: Kép Kép Kép
De azt igen, hogy már akkor is mindenki másra esküdött, tehát nem szentírás hogy bejön az ajánlott krém, lehet hogy én is meg fogok lepődi egy-két dolgon ennél a babukánál.
Vendég

Levi meggyógyult, Gabó?
Vendég

Sziasztok!
Most csak végigolvastam, amit írtatok és meg kell állapítanom, hogy rengeteg!! Kép Délután jövök vissza, akkor írogatok!

Szióka!

Nadine 25+3 Kép

nadine81

Sziasztok!!

Köszi az infokat!
Megprobalom beilleszteni a halozsakrol a kepet amit vettünk! Kicsit probalkozok! KépKép

Kép
Kép
reni76

SIKERÜLT!!!

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Bar igaz ami igaz a kepet az internetröl masoltam be, es nem kellett csökkenteni a meretet! Kép

Kép
Kép
reni76

En meg semmilyen kremet vagy fürdetöt vagy pelust nem vettem a kicsinek, allitolag itt a korhazba egy börönddel mesz be es kettövel jössz haza, annyi ajandekot kapsz a különbözö cegektöl!
Es en arra gondoltam, hogy 5 napig ugyis a korhazban vagyok ott majd mindent elmagyaraznak, hogy mit hogy kell meg mivel csinalni es aztan a ferjem is meg tudja venni a hianyzo dolgokat!

RENI 38

(Meg 2 Het)

Kép
Kép
reni76

Vero!Már hál isten a végét járja.Kicsit még köhög,de múlik.

Reni!Nagyon szép a hálózsák.Kiváncsi vagyok mit fogsz kapni bent.Mi is kaptunk egy kis csomagot tele termékmintával füzetekkel.
Jaj de izgi mindjárt szülsz.
Vendég

Reni! Nekem is nagyon tetszik a hálózsák! Tök jó hogy két részből áll!
És én is kiváncsi leszek hogy milyen ajándékot fogsz kapni a kórházban! Itt Magyarországon szegényes az ajándék áradat! Egy kis csomagról tudok én is, amit adnak!

KépKép
nicika

Nicika!!!

Elküldtem a pocakos kepet, legy szives tedd mar fel!
Most megyek kicsit epitkezni, de majd este jövök!
Sziasztok!!

Kép
Kép
reni76

Na szóval itt a Reni pocakja! Gondolom 38 hetes, de ha nem javíts ki Reni! Kép Ja és a piros szemet eltűntettem! Kép
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Elmentek a vendégek! Kép Jó ám hogy itt voltak, csak kicsit lefáradtam. Pedig a Peti még a főzésbe is besegített. De hát a két kisgyerek, csinált világot. Sebaj, most már jöhet a pihi. Kép

Reni, édes az a pici lány. Hihetetlen, hogy két hónapja is már milyen fejlettnek tűnik.
Klassz a hálózsák is.

Itt a kórházba is adnak receptet babapopsikrémre, hintőporra, fürdetőre...., addig tényleg felesleges venni. Azért jó hogy van a kórházban pár nap, amíg az ember belejön kicsit a szoptatásba, a baba gondozásába. Van aki segítsen, megmutassa a dolgokat. Remélem készségesek lesznek a nővérkék.

Gabó, örülök, hogy Levi már jobban van. Kép Kép Remélem az én lányom is az apja bőrét örökli, mert az enyém hagy némi kivetnivalót maga után.
Pláne mióta nem érte napfény már hónapk óta. De nemsokára indulhat a szoliprogram. Kép

Nicika, megvan már mindenetek? Nem árt már neked is lassan összepakolni, összeszedni mindent!
Isten ments hogy szükség legyen rá előbb, de kapkodni se jó. Én is meglepődtem, mikor hirtelen be kellett feküdnöm a kórházba. Sírva pakoltam a táskámba, a férjem meg követett mint az árnyék.

Jelentem a textilpelusok, mosva és vasalva a szekrényben várják a bevetést. Kösz mindenkinek a segítséget.

Azon gondolkodtam még, a babának kell valamit a kórházba vinni? Én pár textilpelust, meg eldobhatót viszek. Ezen kívül?????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Én vettem 30 db-os popsitörlőt is a kórházba hátha szükség lesz rá! De más biztos nem kell! Meg aztán elméletileg a kórházi ajándékocsomagban mindenféle minta lesz amire szükség lehet!
Egyébként még nincs meg mindenünk! Még a hónap közepén vesszük meg a kocsit, meg a kádat állvánnyal, meg pelenkázó lapot! Még textilpelusom sincs! Már kérdeztem de akkor megtudnád mondani hogy mennyiért vettél textilpelust a Momában?
És mért kellett befeküdnöd a kórházba?

KépKép
nicika

Ja és Reni! Nem is mondtam hogy milyen nagy a pocakod! Kép Mi is csináltunk tegnap képet, de holnap is csinálunk, mivel minden hétfőn vagyok betöltött hetes és mindíg lekapjuk a pocit! De azért mindjárt megmutatom ám!

KépKép
nicika

Na itt a 33+5 hetes pocakom! A ciciket lehagytam róla! Kép
Kép

KépKép
nicika

Na itt meg látni hogy csucsos:
Kép

KépKép
nicika

Mennyi pocak.....Nagyon helyesek!!
Nici, akkor én is viszek popsitörlőt! Biztos ami biztos. Azt hallottam napi 3 pelus (eldobható) jut itt egy babóra naponta.
A Momában 1980 Ft volt a pelus. 10db.
Kórházban a vizesedés miatt voltam, pontosabban mert nagyon zsibbadtak a kezeim éjjelente. Aztán a doki kitalálta, hogy vizsgáljuk ki alaposabban, nem e toxémia kezd kialakulni. De szerencsére nem.
De látom neked nincs ilyen gondod, simán hordod még a gyűrűdet. Kép
Nekem olyanok a kezeim, mint a lapát. serintem ezért is az a +15kg.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Igen, hordom a gyűrűm! Sőt ha jól megnézed a képen láthatod hogy a középső ujjamon! Ugyanis a gyűrűsről leesik mióta terhes vagyok, mert sokat fogytam! Kép
És az a pelus Cseh tetra pelenka?

KépKép
nicika

Tetra pelenka igen.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ez olyan megható. Szeretném veletek megosztani. Még mindig kiráz a hideg mikor olvasom... Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek az RH-s dologról írtakat, most már nem vagyok olyan kuka hozzá! Kép

Írtatok a textilpelusok mosásáról is. Én is úgy gondoltam, hogy kimosom őket, mielőtt használom majd, de az a kérdésem, hogy most első alkalommal is kell nekik a 90 fok? Vagy 60? Vagy?
És az új babaruhákat is átmossátok egyszer első használat előtt?

Az illat- és színezőanyagmentes tusfürdő feltétlen fontos? Én évek óta Baba tusfürdőt és Baba sampont használok, meg nem válnék tőle. Annak nincs olyan erős parfüm illata, hanem olyan finom, természetes. Az nem jó?

Fürdetéssel kapcsolatban én is úgy tudom, hogy az első hetekben, hónapokban tényleg nem fontos a napi fürdetés, hanem a tisztálkodáspn van a hangsúly, ami nem feltétlen azonos a fürdetéssel. Lényeg, hogy a szam, nyak, hónalj, nemiszervek, popsi területe tisztán legyen tartva, és hogy ezeket forralt és lehűtött vízbe mártott vattapamaccsal vagy gézdarabbal lehet csinálni. És a köldök ápolása. Ha már leesett a köldökcsonk, akkor is kell még ápolni gyógyszertári alkohollal, és amíg be nem gyógyult a heg teljesen, fürdetésnél vigyázni kell, hogy valamennyire szárazon tudjuk tartani.

Reni,
nagyon szép és nagy a pocakod, jó lett a kép! Nemsokára kibújik a lakója! Kép
És az UH kép is jó, nagyon jól látható rajt a lányka! Kép

Nici,
hol és mennyiért vetted a hálózsákot és a pólyát, amik a képen voltak? Tök jók! Kép

nadine81

Nercsi,
nekem a könnyeim is lejöttek...

nadine81

Nadine, én is Baba tusfürdőt használok, maradok is annál. Szerintem nincs erős illata.
Én mindent kimostam. Ami új volt, amit kimosva kaptam, mindent.
A pelusokat 60 fokban.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadin! A zöld hálózsákot már mutattam, azt a kínaiban vettem az Ikvában, a pirosat örököltem, a rózsaszínt pedig szintén örököltem!
Én a pelusokat 60 fokon tervezem mosni így első körben! 90 fokon még soha semmit nem mostam! Még az is lehet hogy kipróbálom öblítő helyett a 20%-os ecetet hozzá!
Szerintem az új babaruhákat is feltétlen mosd ki! Egyrészt ki tudja ki tapogatta előtted, másrészt meg azokat sem árt fertőtleníteni, azaz mosni! És azt hallottam hogy az is nagyon fontos hogy a babának minden ruháját ugyanazzal a mosószerrel mosd az első időkban!
Az illat- éps színezőanyagmentes tusfürdő nem muszály, de a babának jobb ha érzi anyuci illatát! De ha te ragszkodsz a Babához akkor ne változtass rajta!

KépKép
nicika

Elsőre én is bőgtem... Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ez a vers tényleg csodaszép! Kép

KépKép
nicika

Akkor mosónő leszek! Kép

A Baba tusfürdőt ha használom, úgyis mindig azt fogja érezni rajtam, és mivel tényleg nem erős az illata, jó lesz. Váltogatni meg nem akarom őket! Kép

Van még egy kínai is, ott az Ikva és Fenyő mellett lent, ahol a pénzváltók szoktak ácsorogni, ott lehet bemenni. Én már voltam ott is, még terhesség előtt, de persze már akkor is nézegettem a babaruhákat és ott is vannak jók. Valahogy többnek tűnik a választék, mert egy csomó ruhácska, meg rugi meg minden külön-külön fel van lógatva fogasra és átláthatóbb. Lehet ám, hogy nincs annyi, mint fent az Ikvában, de valahogy úgy tűnik. Majd oda is benézek! Kép

nadine81

Nadin! Én már néztem ott is a rucikat! Anyu is ott vette a piros kantáros rugit a babónak! Ki lehet fogni jó dolgokat!

KépKép
nicika

Nadin!
Két ismerősöm sem járt magánrendelésre csak "szülni", minden ok volt!
A babaszappant már szülés után is lehet használni, sőt illatost nem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nicika, akkor jó, hogy vettél krémetKép. A szembe akkor ha véletlenül kicsit csipás vagy valami kis gubanc van, orrba ha kicsit beszáradt nekiKép

Jól értem, hogy Reni és Gabó laknak távol a többiek itt a környéken?
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Mi Lövőn lakunk!

KépKép
nicika

Nicika! Ha szabad megkérdezni, neked aztóta sebesedett ki a mellbimbód mióta terhes vagy? Mitől?

Amica, Reni: Németország
Gabó: Nagykanizsa
Nicika: Lövő
Nadine: Hegykő
Vero: Sopron
Én is Sopron
Te is Sopron ugye? Merre felé laktok?

Remélem nem hagytam ki senkit. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt!

Reni!szép nagy pocód van.Még mindíg semmi?
Nercsi!Hát az én könnyem is kicsordult.Nagyon szép versike.Hát én is örülök,hogy nem az én hulla fehér bőrömet örökölte.Lassan nekiállok a szolinak,mert igen hiányzik.Meg a közérzetem is jobb ha van már egy kicsi színem.

Nicika!Neked is szép nagy pocód van.

Nadine!A pelusokat én először 90fokon mostam ki.A babruhákat is mosd ki.A köldökcsonk ha leesik akkor is ápolni kell majd amíg szépen be nem gyógyul.A védőnő és a gyerekorvos el fog hozzáto menni ha kijöttetek a kórházból és el fog mondani mindent.De amikor viszitek majd haza a picit a csecsemős is elmondja mit kell tenni a köldökkel.
Vendég

Amica!Én Nagykanizsán élek Reni pedig németbe.
Vendég

Szisztok!

Amica,
van valami telefonszámod Berkes privi szakrendeléséről a 319-960-on kívül? Reggel hívtam, hogy be akarok jelentkezni, felvette egy nő, azt mondta, hogy hívjam ugyanezt a számot 5 perc múlva. Azóta hívom folyamatosan, azt mondja az automata, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható... Fantasztikus! Kép
Volt egy kicsi vérzésem és érdekel, hogy mi van. Korábban már volt egyszer, akkor közvetlen előtte volt egy kis összebújás Apával, de most ilyen dolog nem előzte meg. Most sem fáj semmi, nem görcsölök vagy hasonló, de kíváncsi vagyok, hogy mi ez.
Ha nem érem el ma, akkor bemegyek a kórházba. Igaz ma nem ő rendel, de megnézni akárki meg tud. Azt hiszem ma Tiboldi van.

nadine81

Nadine, remélem nincs semmi komoly! Mindenképp mutasd meg magad minél előbb valakinek. Ilyenkor délelőtt szerintem minden doki ott van a kórházba. Lehet pont a Berkes is ott van, és ráér.
Szorítunk!!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
köszönöm! Tényleg ezen kívül nincs gondom, mert szerencsére nem fáj semmi. Délelőtt dolgozok, egyig vagyok, utána tudok csak menni. Hívtam a kórházat, azt mondták a Berkes de. az onkológián van, utána nincs beírva sehova, ami azt jelenti, hogy elvileg bent van, de ugye nem rendel. Ettől függetlenül először őt fogom keresni, aztán ha nem akarják nekem előadni Kép, akkor bemegyek a Tiboldihoz. Õ van ma egytől háromig. Hogy mi a gond, azt ő is meg tudja mondani. De addig még próbálkozok a Berkes privijével. Az azért lett volna jó, mert ugye ő a dokim és pont ma van is magánrendelése. Legközelebb csütörtökön lenne, addig meg nem akarok várni. Bár a leghamarabb akkor derülne ki, ha a kórházi dolog jönne össze. Mindegy, majd csak lesz valami. Még valószínű jelentkezem ma, de este biztosan, hogy mi volt.

nadine81

Nadine!

Sorítok hogy ne legyen semmi! Én is véreztem a 8. héten és eddig semmi baj. Remélem megtalálod a Berkest!
Vendég

Vero,
köszönöm neked is! Kép
Sikerült bejelentkeznem hozzá, fél nyolcra kaptam időpontot, szóval annál csak később fogok jönni az eredménnyel.

nadine81

Biztos nem lesz semmi gáz!!!!
Amúgy éjszaka volt? Azóta semmi??? Mindenképp ahogy tudod írd meg mi volt!
De addig se idegeskedj ám!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

A Berkes még mindig ott rendel, ugye? Ott abban az utcában, ami a Ferenczyből nyílik, ott a piac mellett. Még nem voltam nála, de úgy tudom a Várfal u. az az.

nadine81

Erika,
reggelre volt. Akkor még véreske, most már "csak" barnás. Ideges nem vagyok Kép, reggel kenődtem el kicsit, hogy akkor most mi a franc ez, ha nem is volt előtte semmi, de most már "csak" türelmetlen vagyok.. Kép Vajon ilyenkor UH-ot is csinál? Ha már ott vagyok, talán tud valamit mondani, hogy fütyis-e vagy sem... Kép Hm... Milyen hátsó szándékaim vannak! Na, természetesen nem ez a fő indok, hogy megyek, hanem az előbbi. Csak hát a kíváncsiság nagy úr! Nálam tuti! Kép

nadine81

Várfal utca igen, és nem kell csengetni csak nyomni az ajtót!
Azon a részen van ahol egy "új" rész épült és olyan átjáró-szerű. Balra lesz majdnem az utca legvégén, át lehet látni a piacra, egy kőfal felett!

Az eredményt megvárjuk, akármilyen későn érsz haza!!!
Vendég

És addig is feküdj le, az első amit ilyenkor javasolnak: ágynyugalom!!!!!
Vendég

Te kis számító!! Kép Kép Kép
Szerintem nem lesz gond, több ilyenről hallani, és sokszor úgymond "általános" dolog. De este okosabbak leszünk!
Sajnos fogalmam sincs hol rendel a dokid.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine!Nem is kell izgulni biztos nincs semmi baj.A Berkesnek meg úgyis van uh-ája"asszem"régen még volt valószínű megfog nézni vele.Nem akarlak elkeseríteni,de nálunk ha ilyen van vagy valami panasz be kell feküdni a baba érdekébe és akkor jöhetsz ki ha 5 tünetmentes naP van.De ez otthon nem biztos,hogy így megy.Amikor én bent voltam ilyen panasszal jött be az egyik csaj este és annyi volt,hogy elpattant egy ér a méhlepénybe.Úgyhogy biztos nincs semmi baj.De mindenképp írj mi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nercsi! Nekem a 20. hét óta van előtejem és azóta volt ez a sebesedés a mellbimbómon. De mióta kenem elmúlt!

Amica! Te nem Sopronban laksz?

Nadin! Remélem nincs semmi gond és vérzésnek valami nagyon egyszerű magyarázata van! Este én is itt leszek hogy mi van veled! Kép És ha már ott vagy tényleg kérdezz rá a nemére! Biztos megmondja, kivéve ha faros!

KépKép
nicika

Ja és ismét hírem van: LETETTÜK AZ APASÁGI NYILATKOZATOT! Kép

KépKép
nicika

Vero,
köszi, remélem megtalálom! Akkor ha időpontot mondtak, akkor nagy valószínűséggel akkor is kerülök be, igaz? Nem érdemes előbb mennem. Privát eddig két alkalommal voltam régen Tiboldinál, ott nem kapott senki időpontot és órákat vártunk pár percért... Kép
A házat a Ferenczy u. felől közelítsem meg? Ott gondoltam valahol a parkolást. Ja, és ki lesz valami írva? Mert egy házszámom az van, 5.

Gabi,
hát szerintem itt nem lesz ilyen. Itt alig van hely, ahogy szoktam hallani... A méhlepény-ér elpattanása a szavaidból nem tűnik nagy gondnak, de nekem még csak egy fél se pattangasson el! Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?