Sziasztok!
Elmentek a vendégek!
Jó ám hogy itt voltak, csak kicsit lefáradtam. Pedig a Peti még a főzésbe is besegített. De hát a két kisgyerek, csinált világot. Sebaj, most már jöhet a pihi.
Reni, édes az a pici lány. Hihetetlen, hogy két hónapja is már milyen fejlettnek tűnik.
Klassz a hálózsák is.
Itt a kórházba is adnak receptet babapopsikrémre, hintőporra, fürdetőre...., addig tényleg felesleges venni. Azért jó hogy van a kórházban pár nap, amíg az ember belejön kicsit a szoptatásba, a baba gondozásába. Van aki segítsen, megmutassa a dolgokat. Remélem készségesek lesznek a nővérkék.
Gabó, örülök, hogy Levi már jobban van.
Remélem az én lányom is az apja bőrét örökli, mert az enyém hagy némi kivetnivalót maga után.
Pláne mióta nem érte napfény már hónapk óta. De nemsokára indulhat a szoliprogram.
Nicika, megvan már mindenetek? Nem árt már neked is lassan összepakolni, összeszedni mindent!
Isten ments hogy szükség legyen rá előbb, de kapkodni se jó. Én is meglepődtem, mikor hirtelen be kellett feküdnöm a kórházba. Sírva pakoltam a táskámba, a férjem meg követett mint az árnyék.
Jelentem a textilpelusok, mosva és vasalva a szekrényben várják a bevetést. Kösz mindenkinek a segítséget.
Azon gondolkodtam még, a babának kell valamit a kórházba vinni? Én pár textilpelust, meg eldobhatót viszek. Ezen kívül?????