Sziasztok!
Kuha, a VItacolan az nagyon finom
.
ALig várom, hogy Eminek is kelljen szedni, majd én is megcsapolom időnként
.
Kaki: nekünk kamillateát kell inni, a gyerekorvos javasolta, ettől kakil, kétnaponta adom, ha nincs széklete.
Ettől lesz akkora adag, hogy köldöktől keresztcsontig tele a pelus (bár újabban nem a pelusba kakil, hanem akkor szeret, ha ki van bontva és pelenkázom a pólyázón.Lehet, hogy könnyebb neki, ha megemelem a lábait.)
Sajnos cukrozni kell, mert azt mondta az orvos, hogy csak így hajtja a hasat, ezért 40-50 grammnál többet nem engedek neki inni, szerencsére ez is elég.
De tegnap sikerült neki magától
.
Havtünde, ezen nincs csodálnivaló, igazából eleinte főleg az motivált a fejésben, hogy volt 2 mellgyulladásom.
Anyós férje meg jól megbíztatott (mentős), hogy neki milyen betegei voltak, akiknek a mellgyulladás nem múlt el, és fel kellett vágni a mellét.
Tiszta depi voltam ezután vagy 3 hétig, rettegtem a mellgyulától, naponta 3-4 szer fejtem.Azt kívántam, bárcsak apadna el a tejem, mert eleinte fejni sem tudtam, nem jött.
Aztán valahogy rátanultam, már tudom kezelni a dolgot.
Most már, hogy jobban szopik Emi, csak 2-szer, de két napja meg már csak este fejek, mert a reggeli szopi jól szokott sikerülni, 80 körül, ma meg rekord 100-at evett két mellből
.
Ilyen még sosem volt.
MEg nehéz megoldani a fejést, ha nem szoptatom meg, és nem alszik vissza,akkor szívok, nem tudok fejni.
Nekem nagyon jó érzés fejés után, mikor kiürül a mellem, Emi sosem üríti ki, estefelé már szinte "éget" benne az a kis tej.
Uxi