Reni!
Ez a fürdetősdolog engem érdekelne, mert szerintem sem szabad semmilyen fürdetőt használni. Az Áron például allergiás lett, és speciális fürdetővel kellett mosdania, kb. három éves koráig. Pedig az akkori "legjobb" fürdetőket próbáltuk ki, Zwitsal, Pantevalami (már nem emlékszem, de drága volt.)
Úgyhogy én el is határoztam, hogy csak sima vizes lemosást, és sima vízbe fürdetést fogok "alkalmazni" hogy ez ne forduljon elő mégegyszer. Sőt, vigyázzatok az öblítőkkel is! Arra is lehetnek allergiásak a babukák! Vagy egyáltalán nem szabad használni, vagy csak hipoallergén típusút (Coccolinoba van a fehér pl.)
Mégegy: azt a mosóport kell végig használni, amivel eleinte mostál, mert az is zavarhatja a kis bőrüket, ha változtatjuk a mosóport. Ezek főleg az első év folyamán fontosak, amíg még kis "csírák" és mindenre érzékenyek.
Úgyhogy nekem szimpi a ritkábban fürdetés, ha tudsz róla info-t akár a babamagazinból,hogy pontosan miért is hetente, megköszönném!
Amúgy: netfüggőség felsőfokon! És éljen a mekis "szemétkaja"! Ha nem lenne olyan finom, könnyebben lemondanánk róla!
Nadine: Gratula a kisbabónak, hogy már apunak is rugdos! Nameg a kisnyuszinak!
Reni, Nercsi!
Tényleg nagyon izgi hogy már mindennaposak vagytok! Lehet hogy egynap születenek!
Áron 3750 g volt és azt hiszem 51 cm. A centi nem biztos majd megnézem, most annyi szám van a fejemben az UH óta.