Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nadine!Szupi volt mi?Az jó ha beszéltek hozzá sokat,mert most már érti amit mondassz neki"állítólag".Én sokat énekeltem neki meg rengeteg zenét hallgattam vele.Akkor is imádta és most is.Elalváskor pl. a hull a pelyhes meg a kiskarácsonyra alszik el.Az öltözési hisztinél pedig a vukkot szoktuk neki énekelni.Imádja őket.Majd kifogod tapasztalni melyik zenére mit reagál. A Levi a unicra remélem jól írtam nyugodott el mindíg.

Vero!Nem lesz semmi ennyi belefér.Ne izgulj!!!!!

Nicika!Felhívtad a dokit?

Gabó
Vendég

Gabó! Persze! Már tegnap délelőtt írtam hogy mi volt! Kép Elvállalt! Kép

KépKép
nicika

Csuklik a drágám... Kép

KépKép
nicika

Szia LAnyok!!

Oh, mar megint nagyon sokat irtatok! Kép

Nadine!
Erröl az Rh negativ dologrol en annyit talaltam, hogy az emberek 15% Rh negativ, ez akkor gond ha egy Rh negativ anya Rh pozitiv bebit hoz a vilagra. Vercsoportjuk összeferhetetlen! Az elsö gyermeknel nem gond, csak a kesöbbi terhessegeknel lehet problema. Ha az elsö gyermek tehet Rh pozitiv es az anya Rh negativ, a szüles utan anti- D-nek nevezett ellenanyagot adnak be az anyanak.

Nicika!
NAgyon örülök, hogy sikerült a dokival elrendezni a dolgokat. Remelem most mar megnyugodtal! Azon meg ne izgulj, hogy kicsit kisebb a babad. Nekem a dokinöm azt mondta, hogy + - 2 het az atlaghoz kepest teljesen normalis! Mi sem vagyunk egyformak, valaki nagyobb valaki kisebb stb. .
Az en babam tenyleg 2 hettel az un. atlagnal nagyobb, de meg ez is normails. En meg a ferjem is magasak vagyunk biztos ez is befolyasolja. A multkor azt mondta a doki, hogy a baba nagyon jol taplalt, mert a plazentam 7 cm-es. Na mondjuk, gözöm sincs mi a normalis! Kép

Nercsi!

NAgyon jok a pocis kepek. Latom te is nagyon vekony vagy es neked is csak pocakod van. De azt hiszem a te pocid nagyobb mint az enyem. Olyan kis edesen elöre gömbölyödö! Kép Hogy vagy? Azota sincs semmi elöfajasod? Nekem tegnap este meg ejjel is neha olyan furi görcseim vagy inkabb mintha valami összehuzodasaim lennenek. Na kivancsi vagyok melyikünk lesz az elsö!
Es köszi a telefonszamot!

Kép
Kép
reni76

Vero, lehet ti is egyből az oviban kezdtek. Kép
Áron mekkora volt?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Reni! Már gondoltam rád, mi lehet veled. Akkor neked ezek az előfájások rendesen beindultak.
Nekem semmi. Annyi talán, hogy tegnap egy jó fél órát nagyon fájt a szeméremcsontom. Talán a nyomástól.... Erre gyosan be is pakoltam a baba hazahozós cuccát. Ne szegény páromnak kelljen itt szerencsétlenkednie akkor.

Neked nincsenek képeid??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Teljesen NET és számítógépfüggő lettem! Segítsééééééééég!
Pedig holnapra bejelentkezett anyós, valamit kéne takarítanom is. Még jó hogy tegnapról maradt kaja. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Reni! Nagyon izgi hogy már méhösszehúzódásaid vannak! Kiváncsi leszek a babádra! Én is szivesen nézegetnék képeket! Kép

KépKép
nicika

Az új textilpelusokat ki kell mosni mielőtt használnánk?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Mindenféleképpen! Hisz ez közvetlenül érintkezik a baba bőrével, szájával! Én pont ma vettem Arielt! Kép

KépKép
nicika

Nercsi! Te hol vettél textilpelenkát? Én ma készülök Sopronba!

KépKép
nicika

Sőt Nercsi a textilpelusokat vasald is ki, hisz ezzel is tudod fertőtleníteni!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Mar probaltam feltenni kepeket, de sajnos nem tudom csökkenteni a kep meretet es igy eddig meg nem sikerült! Majd probalkozom!

Azt hiszem a net függöseg mar nalam is fennall, de mit csinaljak, most meg van idöm es olyan jo olvasni az irasaitokat! Kép

Kép
Kép
reni76

Köszi Nici. Akkor teszem is a gépbe. Én a Momában vettem.

Reni, pár nap és tényleg nem leszünk ennyire időmilliomosok. Nektek lesz légzésfigyelőtök???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Meg tudod mondani hogy a Momában mennyibe kerül a pelus?

Reni! Ha gondolod a mailomra küldhetsz képet aztán lecsökkentem a méretét és feldobom ide!

KépKép
nicika

Ha már netfüggőség, akkor nézzétek meg hogy eddig mennyi hozzászólásom volt! Kép Szóval itt én vagyok a legnetfüggőbb! Kép

KépKép
nicika

Nercsi! És a pelusokat minimum 60 fokon mosd! De elméletileg akár 90 fokon is lehet!

KépKép
nicika

Reni!Már nagyon a végét húzod.Talán jövő héten meglesz a babó?!
A net függőség azt hiszem nálam is meg van.De most ugye mit csináljak itthon a babón kívül.Ez van.

Na most megyek ebédelni a kis családom már túl van rajta.
Vendég

Én ma rossz kislány leszek és a McDonaldsban fogok valamit harapni! Kép Tudom hogy nem a legjobb választás, de hát ezt kívánom!

KépKép
nicika

Reni! Te most egészen pontosan mennyi idős terhes is vagy?

KépKép
nicika

Szia Nercsi!!

Nem, en nem vettem! Egyenlöre a pici ott fog aludni mellettünk a bölcsöben es ugy gondoltam, hogy akkor meg minek. En nem vagyok hive ezeknek az elektromos cuccoknak!
A textil pelusokat en is mostam, söt minden babaruhat.
En eddig egy sterilizalot, cumis üveg melegitöt vettem ! A tejpumpat sem vettem meg, mert mi lesz ha nem tudok szoptatni. Aztan ha kell majd a ferjek is be tudjak am szerezni a dolgokat.

Otthon mit mondanak a fürdetesröl? Hetente egyszer? Itt ez a trendy! Es naponta, csak vizes törülközövel attörölni az arcocskajat, hajlatokat kezet, labat. Ja, es persze a popsit. Na persze ha nagy "baleset" törtenne es a kicsi a nyakaig kakis lenne, akkor csap alatt lemosdatni. Es a fürdövizbe se tegyünk semmit. Se habfürdö se semmi.

Kép
Kép
reni76

Reni! Hetente egyszeri fürdetés? Azt hiszem a védőnő frászt is kapna! Itthon manapság naponta, esetleg két naponta fürdetnek!

KépKép
nicika

Nicika!

Küldöm a kepeket! Meg majd csinalok meg igazi pocakos kepeket!
Ma vagyok 37+6 napos!!!
Jan. 22-en van az idöpontom!!

Kép
Kép
reni76

Reni! Akkor teljesen egy idős terhesek vagytok a Nercsivel!

KépKép
nicika

Nicika! 1989 Ft volt.
Én is akarok a Mekibe menni. Imádom.... Sajnos ritkán jutok el, mert a párom szerint annyi pénzért már inkább étteremben, normális kaját együnk. Pedig szerintem a hamburger is tök normális. Kép Kép Kép

Ha már ennyi függő van itt, kérdeznék, mint laikus. Hogyan kell DVD filmet rámenteni a gépre??? A férjem csinál mindig ilyeneket, de most dolgozik, én meg most szeretném csinálni.
Azt hiszem kupálódnom kell... Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na én indulok Sopronba! Ha visszajöttem feldobom a képeidet Reni! Addig is sziasztok!

KépKép
nicika

Reni!Ott kint egyszer egy héten!!!!!!!
Mi amikor csecsemő volt minden nap fürdettük.Van amikor egy-egy napot ki szoktunk hagyni.Azt tartják,hogy azért nem kell a csecsemőt fürdetni sokszor,mert akkor leázik róla egyfajta védőburok.Valami ilyesmi van a kis bőrén.
A képeket hol tudom megnézni?
Vendég

Heti egyszeri fürdés??? Nagyon furcsa. Igaz ők nem mozognak, nem izzadnak annyit mint mi, de azért minimum másnaponta jólesik nekik is. Vagy? Főleg ha már szeretnek pancsizni.
Mondjuk hallottam én is hogy a sok fürdetés szárítja a bőrüket.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Egy kepet elküldtem a kislanyomrol a Nicikanak, majd ö felteszi! Meg Sopronban keszült a 3 d. -os gepen, ekkor voltam 29+2 heten!
A pocakos kepek pedig keszülni fognak a hetvegen! Aztan küldöm azokat is!

Na, en is meglepödtem ezen a heti egy alkalmas fürdetesen, de nem csak a vedönö meselte, hanem epp a heten olvastam egy babamagazinban is!

Kép
Kép
reni76

A Levi pl.pici kora óta imád fürdeni pláne,hogy 2-hónapos kora óta nagykádba nagyvízben fürdik apával.Most fosszam meg ettől az élménytől.Nem lesz semmi baja ha naponta van fürdetve.Az elején meg még úgysem kell annyit pancsikolni vele.
Vendég

Gabó! Minden este apával fürdik Levi? Biztosan nagyon élvezi. Kép
Végeztem végre a lakással. Jöhet a pihi. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni!
Ez a fürdetősdolog engem érdekelne, mert szerintem sem szabad semmilyen fürdetőt használni. Az Áron például allergiás lett, és speciális fürdetővel kellett mosdania, kb. három éves koráig. Pedig az akkori "legjobb" fürdetőket próbáltuk ki, Zwitsal, Pantevalami (már nem emlékszem, de drága volt.)
Úgyhogy én el is határoztam, hogy csak sima vizes lemosást, és sima vízbe fürdetést fogok "alkalmazni" hogy ez ne forduljon elő mégegyszer. Sőt, vigyázzatok az öblítőkkel is! Arra is lehetnek allergiásak a babukák! Vagy egyáltalán nem szabad használni, vagy csak hipoallergén típusút (Coccolinoba van a fehér pl.)
Mégegy: azt a mosóport kell végig használni, amivel eleinte mostál, mert az is zavarhatja a kis bőrüket, ha változtatjuk a mosóport. Ezek főleg az első év folyamán fontosak, amíg még kis "csírák" és mindenre érzékenyek.

Úgyhogy nekem szimpi a ritkábban fürdetés, ha tudsz róla info-t akár a babamagazinból,hogy pontosan miért is hetente, megköszönném!

Amúgy: netfüggőség felsőfokon! És éljen a mekis "szemétkaja"! Ha nem lenne olyan finom, könnyebben lemondanánk róla!

Nadine: Gratula a kisbabónak, hogy már apunak is rugdos! Nameg a kisnyuszinak!

Reni, Nercsi!
Tényleg nagyon izgi hogy már mindennaposak vagytok! Lehet hogy egynap születenek! Kép Kép

Áron 3750 g volt és azt hiszem 51 cm. A centi nem biztos majd megnézem, most annyi szám van a fejemben az UH óta.
Vendég

Nekem gyógyszertári fürdetőt mondta a védőnő, teljesen krém állagú, nehezen is oldódik a vízben, de érzékeny bőrűeknek ajánlott. Remélem jó lesz.
Tényleg fura, hogy bármikor jöhet már. A jövő héten már ki is egyeznék vele. Kép

Ha Áronnál is nagyobb babád lesz Vero, akkor az már a 4kg-ot fogja súrolni. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Igen és tényleg oviban kezd! Kép Kép
De lehet hogy az Áron pár nappal, vagy egy héttel is akár fiatalabb volt. Sajnos nincs meg a kiskönyvem, de annyira akkor sem pontosítható Kép
Vendég

Nercsi!Egy -két alkalmat leszámítva igen.Pici kora óta vele fürdik,mert nagyon hamar kinőtte a kiskádját.Nagyon élvezi a fürdést igazi vizipocok.Mi kb.5-hónapos koráig nem használtunk semmit a vízbe.Aztán a Johnsonst kezdük el és nagyon jó.Mondjuk a Levit soha semmi nem ütöttek ki kivéve az a nagy meleg a kis arcát.Adnak valami fürdető,de nekem mondták,hogy ne váltsam ki,mert nem sokan használják.Most már csak kíméletesen azzal a takarítással!!!!!!!

Vero!Jó nagy babád lesz!
Vendég

Na itt volnék! És már rakom Reni kislányának fotóját is! Ez a kép 2005.nov.2-én készült Sopronban a 4D UH-on!
Kép

KépKép
nicika

Fürdetés: nekem azt mondta a védőnő hogy tökéletesen megfelel a kezdeti időkben a sima vízben való fürdetés! Esetleg a gyermekorvos által felírt fürdető krémet lehet használni, de azt sem muszály! Viszont a fürdetés után nem árt olajjal bekenni a babát! A parafin olaj az nem a legjobb, inkább sima napraforgó olajat javasolnak, ami lényegében tök ugyanaz mint az étolaj! De azért patikában simán beszerezhető ám! Én még nem vettem, előtte majd megkérdezem a gyerekorvost!

Gabó! Tényleg tök jó hogy a kisfiad így élvezi a fürdést! A Johnsonnal kapcsolatban pedig azt hallottam hogy szárít! De igazából ha nagyon utána jársz a dolgoknak minden márkának van negatív és pozitív reklámja! Nekem a Neogranormonos fürdetőket dícsérték, meg a Níveásról sem hallottam rosszakat, és volt aki a Gabi termékeit dícsérte nagyon! Meg aztán a Babylove-s termékek is jók állítólag! Szóval a lényeg hogy mindenkinek magának kell kitapasztalni! Kép

KépKép
nicika

Ja és végre megcsináltuk a nagybevásárlást a DM-ben! Vettünk babónak pelust, popsitörlőt, pelenkázó alátétet (ezek mind Babylove márkájúak).... Ami új termék és nekem nagyon tetszett az a Babylove Mam bimbóvédő krém! Nincs 900ft és teljesen ugyanolyannak tűnik nekem mint az Avent 2400ft-os krémje! Úgyhogy én vettem és ki is fogom próbálni! Ezt sem kell lemosni szoptatás előtt!
Ja és végre sikerült olyan tusfürdőt vennem ami illat- és színezőanyagmentes! Nem is volt olyan vészesen drága! Kép

KépKép
nicika

Reni! Azt meg még elfelejtettem írni hogy nagyon jó ez az UH kép! Nagyon szép kisbabád lesz! Kép Olyan jól látni a kis arcát!

KépKép
nicika

Reni!
Gyönyörű kisbaba, gratulálok!
Itt csinálták ezt Sopronban?
Vendég

Nici!

Az illat és színezőmentes tusfürdő neked lett, vagy a babának?
Vendég

Amúgy ma én is voltam a dm-ben és vettem egy dm-es márkájú pocikrémet. régen csak sima testápolót használtam, mert akkor még csak valami hihetetlen pénzért lehetett pocicsíkosodásgátlót venni.
Vendég

Sziasztok!
Rengeteget írtatok!

Nadin, majd válaszolok mindenre, de a megfogadás ennyi, és tényleg jön ha szólnak nekiKép
Ha valami részletesen érdekel priviben szívesen megírom.

Én a pelenkát 60fokon mostam és vasaltamKép
Nicika, nagyon jó a fájós mellbimbók kicsit rajtahagyni az anyatejet úgy "nyálasan", de tényleg, sőt a gyerek szemébe, orrába és mindenére gyógyszerKép ha gond van.
Most mennnem kell, de majd jövök!

Tényleg nagyon helyes az a baba!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!!

Nicika!!
Elöször is köszi, hogy feltetted a kepet a kislanyomrol!! Kép Majd holnap küldök pocakosat is!

A kepet a Szilveszter Peter csinalta, mikor utoljara otthon voltam, mar szerintem irtam, hogy csinaltattam 4 D -os video felvetelt, es mellette csinalt 7-8 kepet is!

Vero!!

Majd ha a vedönö jön hozzam a szüles utan, mindenkeppen rakerdezek erre a fürdetesre megegyszer, es akkor majd leirom nektek, hogy miert is ez a trendy itt. Biztos mond valami erdekeset! Persze azt nem tudom, hogy mennyi ideig kellene tartani ezt a heti egy fürdetest.

Na, akkor meg egy kerdesem is van! Mi ujsag az alvassal? Itt 16-18 fokos szobat ajanlanak. Es nem takaroval takargatni a gyereket, hanem kis halozsakba bujtatni! Irjatok mar meg, hogy mi a helyzet otthon ezzel kapcsolatban !
Bocsi, remelem nem idegesitek senkit a kerdeseimmel, es azzal, hogy leirom, hogy itt mondanak ill. ajanlanak! Csak hat kivancsi vagyok az otthoni dolgokra is!
Köszi
RENI

Kép
Kép
reni76

Vero! A tusfürdő nekem lett véve!

KépKép
nicika

Amica! Nekem azért kell a bimbókrém, mert sajnos már néhányszor kirepedt és sebesedett a mellbimbóm! Aventes mintám volt, azzal kentem, az 2-3 nap alatt helyrehozza! Szóval ezért vettem! Amúgy erről a tejes kenegetésről én is hallottam! Bár az furán hangzik hogy a baba szemébe is jó!

KépKép
nicika

Reni! Akkor várom a pocakos képet is! Kép Küldd csak nyugodtan!
Itt Magyarországon 23 fokos hőmérsékletet ajánlanak. Az pedig hogy ki altatja rugiban takaróval és ki hálózsákban az eltérő! Én vettem hálózsákot is, aztán majd meglátjuk!

KépKép
nicika

Hupsz! Nem rossz kedvű ikonkát akartam beszúrni! Hanem ilyet: Kép

KépKép
nicika

Meg szerencse, hogy ebben sem egyeznek a velemenyek! Kép
Mondjuk, en sem fogok 16-18 fokos szobahömersekletet tartani, szerintem az eleg hideg! Itt rugdalozot ajanlanak alvashoz, es nekem olyan halozsakom van, ami 2 reszböl all, vagyis nyaron es telen is lehet hasznalni es a belsö halozsak 2 meretben van hozza.

Kép
Kép
reni76

Reni! Ilyen hálózsákról még nem is hallottam! De praktikus lehet!
Nekem ilyen sima plüss cipzáros van:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=708837&index=38

Meg van egy ilyen is:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=660372&index=2

Meg van angol pólyám, ami szerintem nagyon-nagyon praktikus:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=660372&index=3

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?