Sziasztok Lányok!
Újra itthon!
Nem is tudom, hol kezdjem. Nagyon jó volt ez a 2 hét, Zsófi egyre értelmesebb, úgy veszem észre, hogy hallgat már a nevére, de lehet, hogy ezt csak beképzelem
Sajnos újra ébred éjszaka többször is, így meglehetősen fáradtak vagyunk. A nyaralóban nappal sem akart aludni, most viszont már egy órája szundizik, szerintetek tudja, hogy itthon van???
Egyelőre almát, banánt, narancsot és mandarint eszik- pépesen illetve frissen facsartan. Már nem fintorog, de a szájnyitás még nem tökéletes
Holnap megyünk a védőnénihez és megbeszéljük a főzelékeket.
Forgás (Mariann, üdv köreinkben!!!): Én is nagyon vártam már, hogy a hátról hasra forgás után végre vissza is tudjon fordulni az én Zsófikám
A védőnő azt mondta, ezt nem lehet erőltetni, meg fogom látni, hogy ügyesen rájön majd a trükkre a kiscsaj
És így is lett!!! Tehát nem edzettem, de szerintem az, hogy kikerült a járókából a habtapira, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megtörtént a változás. Most is, ha a járókájában van, alig forog, esetleg kicsit oldalra fordul, hogy újabb és újabb játékokat vegyen a keze ügyébe, nincs már ott tér számára. A habtapin ide-oda forog ( a tengelye körül is), ügyesen eljátszik a játékaival akár egy órán keresztül is.
Ti hogy vagytok?
Kata, hát tényleg volt hóhelyzet
, múlt pénteken akkora hó esett, hogy a férjem nem tudott egy darabig autóval közlekedni, mert egyszerűen nem volt út, csak egy vastag hóréteg, így gyalog mentek át a fiúk reggel a hófúvásban a szomszéd faluba reggelit venni. Mondtuk is a férjeknek, hogy na, családfenntartók, most azután rajtatok a világ szeme, sorsunk alakulása
Szóval adventure-ben nem volt hiány.
Ami nagyon klassz volt, hogy amikor a gyerekek (egy baráti párral töltöttük az utolsó napokat, akiknek ugyanannyi idős a kislányuk, mint Zsófi) lefeküdtek, élveztük a házban található jacuzzi és szauna előnyeit
Nem is tudom, mikor volt rajtam ezelőtt utoljára fürdőruha
A bátrabbak szaunázás után a kert hóbuckáiban mártóztak meg- mondanom sem kell, csak 1 vki nem volt olyan bátor
Hát, ez van/volt velünk.
A vitamint mi sem szedünk, csak D-t, naponta 1 cseppet, Konakiont már nem kell, amióta eszegetjük a gyümiket.
Vanda, Rita,
gratula a fogacskákhoz, nálunk innentől néhány nap alatt kint voltak
Most pedig már lehet, hogy a felsők jönnek, más okát nem tudom elképzelni a jelenlegi nyűgösségnek, éjszakai felsírásoknak.
No remélem újra beindulunk
Puszi
Erka