Új privát üzeneted érkezett!

Értem. És mikor lesz a 36 hetes uh? Remélem megfordult az a gyerkőc! Kép
Nekem végig koponyafekvésű volt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine! Ha 23-án jössz a kórházba, lehet mi már ott leszünk. Majd benézel?

Erről jut eszembe egy vicc:

Hogy köszön a nőgyógyász?
-Majd benézek!

Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi,
benézek! Addig valahogyan úgyis kiderül, hogy ott vagytok-e már vagy sem! Kép

Most megint bemásolok valamit egy másik topikból, nézzétek el nekem. De megéri! Remélem sikerül, képeket még nem másoltam...

Jujj, én tök lüke vagyok! A 19. heti UH-ról csak videófelvételem van. Egyszer megpróbáltam lefotózni egy jobb pillanatot, de nagyon visszaverte a fényt a TV képernyője. Fel is adtam a további próbálkozást! És most én okos lekapcsoltam a fényképezőgépről a vakut!! Csináltam 20 képet, ha megengeditek, most mindjárt feldobom a 6 legjobbat, hogy én is dicsekedhessek a Pöttömmel! Mindjárt teszem! Bocsi, ha nem mind éles, de TV-ről van és hát én sem vagyok egy fotoművész!

nadine81

No, a képek másolása valamiért nem megy, így feltöltögetem. Mindjárt.

nadine81

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek 5 héttel ezelőtti képek! Kép

nadine81

Nagyon édes!! Kép
Ahogy látom, ő is oldalt fekszik, ezért nem látta talán a doki.
Olyan jók ezek a felvételek. Itt még egyben látszik a baba. Talán nemsokára kiderül mi van a lába közt. Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Holnap már okosabb leszek hogy mikor milyen vizsgálat várható! Majd hozom az infót! Holnap akarom felkérni a Farsidot a szülésre is! Remélem elvállal! De hát korábban nem tudtam megkérni mert 20 hetes terhes korom óta nem találkoztunk, mert mindig helyettesítették! Egyébként én egészen biztos vagyok benne hogy megfordult! A védőnő szerint is! (A szívhang alapján mondta!) Majd én is meglátogathatlak a kórházban?

Nadin! Ezek a te babádról készült képek?

KépKép
nicika

Nici,
igen, ez a mi Pöttömünk! A másolást úgy értettem, hogy a tavaszi topikból másoltam át ide, nem valaki más képeit! Más tollával nem ékeskednék, csak a mi fészkünkből való tojással!! Kép Kép

nadine81

Azt hiszem lelépek, megyek pancsizni. És még olvasni is akarok. Van egy újság, ami havonta jön, de úgy le vagyok maradva, hogy itt hever két egész példány kiolvasatlanul, plusz még egy fél! Még november elején kaptam meg. Hozzáteszem azóta van kb. itthon internet... Kép Állandóan itt lógok! Segítség! Kép

nadine81

Sziasztok!
Hát mindíg jól lemaradok.Pörögtök ezerrel.
Csak egy kis villámnézet,mert a picur nagyon köhög és mindíg felébred.Ma hál isten nem volt még hőemelkedése sem,de most este nagyon csúnyán elkezdett köhögni.Gyorsan csak pár sor,mert annyira köhög,hogy mindíg felébred.

Nadine!Ha jól emlékszem én sem így voltam uh-kon.Jaj de jók ezek a képek!Hogy látni már a babót.Én a sört kb. a 4-hónap után kezdtem el megszeretni és azóta is szeretem.Lehet,hogy te is így lezsel majd.Én elsősorban azért kezdtem el inni,mert elősegíti a tejtermelést.

Reni!Jó ha beszélsz a babával magyarul is,mert így nem lesz gond majd komunikálása a rokonokkal.Még mindíg semmi jel?

Nicika!Az sose baj ha nem hízol annyit mint az a nagykönyvben elő van írva.Az egyik ismerősöm 6kg hízott összesen.Nem marad rajtad plussz.Ez is egy előny.
Hát mennem kell,mert a picur megint megébredt.Ebbe a rohangálásba fáradok el.Holnap elmegyek egyet kikapcsolódni kozmetikába,vásárolgatni egyedül.Most először marad itthon egyedül apa a picurral.Kell egy kis egyedüllét kihasználom amíg még itthon van.

Jóéjt mindenkinek!!

Gabó
Vendég

Gabó! Jobbulást a picinek! Szegényke...

Nadin! Nagyon aranyosak a képek! Tök jól látni pl a lábacskáit! Csak azt nem értem hogy mért más centiméterei vannak feltüntetve a képen!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Nicika. Ma mész a terhesgondozóba? Én is utáltam, amikor nem az én orvosom volt ott. De most biztos elvállal, jó fej az a doki.
Nagyon örülnék majd ha te is meglátogatnál minket.
Ha meg meglesznek a picurok, tartunk egy jó kis babatalit. Kép Kép

Most megyek, be kell mennem a városba egy két hivatalos ügyet elintézni, bár ilyen időbe semmi kedvem. De muszáj.
Délután jövök!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Féltem hogy tolakodásnak fogod venni a látogatási ajánlatomat, de igazán örülök hogy nem így történt! Kép Olyan jó érzés hogy olyan kismamikat ismerhetek meg akik helyileg is közel vannak hozzám, ráadásul nagyon szimpatikusak és még a babáink között sem nagy a korkülömbség! Kép
Egyébként igen, ma megyek a terhesgondozóba! Na ha végre a Farsid lesz ott akkor egy darabig biztos nem szabadul meg tőlem! Kép Egy csomó mindent meg kell vele beszélnem! Nagyon remélem hogy elvállaja a szülésemet! Én is úgy gondolom hogy nagyon rendes doki, ezért is járok pont hozzá! Meg hát még új, és az új dokik jobban odafigyelnek a betegeikre! Egyébként a neved egyenlő az email címeddel? Csak hogy majd tudjam kit kell keresnem a kórházban! Kép Nem tudnál esetleg egy képet küldeni magadról hogy megismerjelek?
A babataliban is simán benne vagyok! Tök szuper lesz! Egyébként ha szabad kérdezni te mennyi idős vagy? Én 23 éves! Júniusban leszek 24!
Majd ha délután hazaértem beszámolok hogy mi volt a dokinál!

KépKép
nicika

Sziasztok!!

Ma ejjel mar azt gondoltam, hogy egy darabig eltünök innen es irany a korhaz! Masfel oran keresztül fajasaim voltak, aztan egyszer csak semmi! Azt hiszem a ferjem meg kikeszül ebben a par hetben. Kép Azt mondja, olyan rossz latni, hogy szenvedek es Ö nem tud segiteni.
Ma voltam NST-en meseltem a dokinönek az ejszakarol, es azt mondta, hogy ne izguljak ezek mar elöfajasok. Es a baba keszül mar a vilagrajövetelre! Egyebkent mar teljesen erett ugyhogy ha jönnie kell,nem lesz semmi baj!
Nalunk minden honapban vegeznek Uh vizsgalatot, es most a vegen minden 2. heten es minden alkalommal persze komplett vizsgalat (vizelet, vernyomas, suly, nögyogyaszati vizsg. )

Nadine!

A kepek fantasztikusak!!

Ez a babatalalkozo nagyon jo ötlet, en majd valamikor tavasszal tervezem, hogy hazamegyünk jo lenne mar összefutni veletek!!

Nicika!
Mi volt a terhesgondozoban?

Kép
Kép
reni76

Sziasztok soproniak!
Már hónapok óta nem néztem be ide, mert csak azokat ismertem a topikban akik 2002-ben írogattakKép
Én is itt lakom, a harmadik gyerekünket várjuk.
Nicikával emailen keresztül ismerjük is egymástKép
Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica!!

Üdv ujra itt a topicban!
Nagyon jo, naprol-napra többen leszünk!Kép
Mennyi idösek a gyerekeid es hanyadik hetben vagy?
ÜDV:
Reni

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!
4volt októberben a fiunk és 2ésfél most a kislányunk.
Tegnap töltöttem be a 12.hetet.
Ha sikerül ma megyek épp dokihoz.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Nicika, én 28 éves leszek márciusban. A nevem Kőhalminé Nagy Erika. Kicsit hosszú, így rövidíteni szoktam. Képet majd teszek fel.
Leírnád nekem a babád 20. ill. a 30. heti uh. méreteit? Kíváncsi vagyok mekkora különbségek vannak a kiscsajok közt. Persze ha publikus.

Reni! Ez már nagyon izgi. Biztos előbb jön az a lány, mint 22-e. Hihetetlen hogy már csak napokig tart ez az állapot. Pedig az elején olyan végtelennek tűnt.

Amica, üdv az új csapatban. Mire várjátok a babát?
Mekkorák a nagyobbak?

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Amica, ez nem semmi. Mármint ennyi pici baba! Gratulálok hozzájuk. Melyik dokihoz jársz?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!

Nalad meg semmi elöfajas?
Megkerdezhetem, hogy a te piciked mekkora?
Nalam:
BPD 79 ATD 82 29+2 Heten
BPD 87 ATD 95 34+2 Heten
BPD 92,3 ATD 100 36+4 Heten
A következö eredmenyröl a jövö heten csütörtökön tudok beszamolni akkor megyek ujra dokihoz! Ha csak ............... Kép

Ja, remelem otthon ugyanezek a röviditesek van!
De azert Bpd= Fej
Atd= Has

Üdv

Kép
Kép
reni76

Reni, nekem még semmi.
Nekem eddig csak a 20. és a 30. héten volt uh., amikor mérték a babát.

20.hét:
Bpd: 45 Fej
THQ: 44
FL: 32 combcsont hossza
TAD: 44,6

30.hét:
BPD: 79
THQ: 80
FL: 60

A ThQ asszem a mellkas átmérője.

A buksijuk mérete egyezik a 30. héten. Kép
Nekem is a jövő héten lesz a 38 hetes. Kedden megyek NST-re, és utána.
Ezeket a hülye rövidítéseket mindig elfelejtem mi micsoda.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Helloka!

Most vsak egy rövid bekukk, aztán jövök még!

gabi,
annak ellenére, hogy csak hőemelkedés, jobbulást pici fiadnak! Kép Neked pedig jó kényeztetést, vásárlást! Kép A sör tőlem akkor is nagyon távol áll, ha tudom, hogy elősegíti a tejtermelést! Biztos van más is ami jó, nem csak a sör! Kép

Nici,
én is kíváncsi vagyok mi volt a doiknál, mesélj majd elvállalt-e. Bár szerintem el, hisz miért ne? Nemtom miért más cm-rek vannak a képen, bár nem emlékszem mekkorák, szerintem ezek nem is arányosak. Azt hiszem. De hogy az én kölköm van rajt, az tuti!! Kép Kép

Amica,
üdv itt újra, szuper, hogy többen vagyunk, és most már még nagyobb a változatosság a hetekben is!

nadine81

Reni,
ez egyre izgalmasabb. Tud majd minket valaki értesíteni, ha bemész?

nadine81

Erika,
akkor én is megjegyzem a nevedet, ha 23-án megyek UH-ra és ti már esetleg ott vagytok, akkor tudjam kit kell keresni. Lehet, hogy a Nercsire csak pislognának a nővérkék, hogy miről is beszélek nekik... Kép Amúgy jól emlékszem, hogy 24-re vagy kiírva?

nadine81

Jujj, és a számodat nekem is elküldöd?
ggviol@easymail.hu
Én is küldhetem az enyémet a te címedre?

nadine81

Ha valaki megadja a telefonszamat szivesen üzizek!
galavicsreni@freemail.hu - ra el tudjatok küldeni!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Reni!Ez izgi.Nemsokára kibujik a picur.Hány perces fájások voltak?Azóta nem volt?Valaki tud majd írni ha bemész?Az sem baj ha férjed persze ha tudja hova kell!Jó lenne tudni ha mész szülni.

Nicika!Köszi,de Levi egyemlőre még akar javulni a fél éjszakát végig köhögte nem sokat aludtam.Ennek ellenére nagyon jó kedve van.Talán hamar túlleszünk rajta.Nálad minden oké?

Nercsi!Jóslófájások?Nem érzel még semmit?Értesíts ám minket ha van valami.

Nadine!Elvoltam egy pár órát a városba kozmetikusnál már úgy kiszőkült a szemöldököm,hogy alig lehetett látni.beugrottam a boltba is a lányokhoz.Jó volt egy kicsit elmenni egyedül gyerek nélkül.Ez volt az első alkalom,hogy a két fiú egyedül maradt otthon.Kicsit aggódtam is,hogy hogy fogja elaltatni,de aztán hívott,hogy kajálás közben elaludt.De azért úgy hiányzott amíg nem értem haza végig az eszembe volt.Úgy örült amikor hazaértem.Ez olyan jó dolog amikor már látványosan tud örülni.Imádom mégha néha ki is akaszt.De ez vele jár.Mikor mész dokihoz?

Amica!Üdv körünkben!Jó,hogy egyre többen vagyunk.Tudsz a gyerekekről majd képet feltenni?

Majd talán még jövök ha apa nem trónol megint le.

Gabó
Vendég

Lányok! Most ordibált velem a párom hogy én mért ezt a hülye dokit választottam... teljesen kivagyok...

KépKép
nicika

Nici,
mi történt???

nadine81

KépKép
nicika

A Farsid azt mondta hogy még nem tudja hogy el fog-e tudni vállalni! Azt mondta majd NST-n megbeszéljük! És ha akkor jelenti be hogy nem tud elvállalni akkor mit csinálok?

KépKép
nicika

Nici,
sajnálom. Kép Arról még nem is tudtam, hogy ti Apával tervezitek-e a szülést vagy sem.. Mi eddig úgy néz ki nem. Amit sajnálok, de rábíztam. De ő lelkes más babás ügyben. Pl vásárlás, stb. Na de a doki miért nem tudja még??!! Mit kell még ehhez várni???

nadine81

Nadin! Nem tudom! Patrikkal meg összevesztünk, azt monta menjek a francba!

KépKép
nicika

Mért van az hogy nekem semmi nem megy simán? Kép

KépKép
nicika

Hello!

Nicika!Ne legyél szomorú az a babának sem jó.Valószínű,hogy be van pánikolva.Mennyi idős terhes is vagy pontosan?Szerintem ez el fog nála múlni minnél közelebb kerül az idő,hogy jön a baba.Mond meg neki ha nem viselkedik vele rendesen el lesz verve.Abba ne szóljon bele,hogy te melyik orvost választottad elvégre te fogod megszülni a gyereket és az a lényeg,hogy te megbízz benne.Egy kicsit oszd ki.Nem fog ártani neki.Nálunk már a terhesség 3-hónapjáig jelezni kell,hogy kinél akarok szülni.Talán még nem csúsztál le róla.
Fel a fejjel!!!!!!!!!!

Gabó
Vendég

Sziasztok!!

Nadine!
Elküldtem az e-maliedre a telefonszamomat. Varom a tiedet is, es ha van valami egyböl jelentkezem!

Gabo!
A ferjem nem nagyon tud magyarul, es hat nem is tudja igazan, hogy hova kellene irnia, inkabb küldök valakinek egy SMS-et!
Hat nem tudom, hogy hany percesek voltak, nekem olyan összeolvadt az a masfel ora! De eleg gyakoriak az biztos, szinte szünet nelkül. Ezert is gondoltam, hogy hat ez nem igazi fajasok, mert hat hol vannak a szünetek! Kép
Azota nem voltak fajasok, csak neha-neha jön egy ket görcs, de ez nem tudom igazan, hogy micsoda!

Kép
Kép
reni76

És ha nem lesz orvosom meg szülésznőm sem akkor mit fogok csinálni? Én csak ebben az egy orvosban bízok meg! És mi az hogy nem tudja megmondani hogy el tud-e vállalni?

KépKép
nicika

Nikica!!

Ne szomorkodj, biztos nem gondolta komolyan!
Mi volt egyebkent a vizsgalaton?
Mikor mesz legközelebb NST-re?

Kép
Kép
reni76

Reni! Irigyellek! Úgy látszik a magyar orvosok rendkívűl felelőtlenek és szétszórtak? UH egy terhesség alatt elméletileg csak 4-szer van. Nőgyógyászati vizsgálatot meg csak akkor csinálnak ha van valami panaszod!
Szülésznőt is szeretnék fogadni de lehet hogy már arról is lekéstem! Azt sem tudom milyen szülésznők vannak és hogy lehetne velük beszélni! Teljesen tanácstalan vagyok...

KépKép
nicika

Reni! Vizsgálat? Na az nem volt, de ez nem újdonság mert sosem szokott lenni! Még normálisan a kérdéseimet sem tehettem fel. Folyton olyan érzésem volt hogy már az ajtón kívűl akarnak látni!
Ja amúgy az első NST január 23-án lesz!

KépKép
nicika

Nadin! Remélem már megfogadtad a Berkest! Ha még nem akkor gyorsan tedd meg!

KépKép
nicika

Nercsi! Te fogadtál szülésznőt?

KépKép
nicika

Nicika!

Nyugi! Minden okes lesz!!
Van egy lövöi szülesznö ( EVI ) öt nagyon dicserik! Nem ismered?
Meg van idöd! Itt nalunk nincs is olyan hogy megfogadok egy orvost vagy egy szülesznöt! Majd lesz ahogy lesz! en nem izgulok rajt! Meg senkinel sem maradt a picurka a pociban, persze tudom, hogy nem mindegy hogy allnak hozzad!

Kép
Kép
reni76

Erika,
nekem még előre kell tekerni a címed miatt (valahol írtad Nicinek..), de ha szépen kérem Kép leírod nekem ide? Köszike

Nici,
egy kismama nem mehet a francba... Kép Ha valaki, akkor Apa. Bocsi. De majd csak lenyugszik. Berkest én már megfogadtam, majd leírom, hogyan, most nem akarom, mert főnök is itt bóklászik valahol... Nekem különben t.gondozóban mindig olyan érzésem van, hogy ki akarnak szórni... Vár az ember 1-2 órát és bent van 5 percig..
Szülésznőt szerintem felesleges megfogadni, úgy hallottam aranyosak.

nadine81

Reni! Én is így gondoltam amíg haza nem értem! Mármint hogy ugyis lesz ott egy orvos, meg lesz ott szülésznő is! És nyilván nekik sem az az érdekük hogy bennem maradjon a gyerek, vagy hogy valami probléma legyen! De hát ezt magyarázd meg a Patriknak! Az ő szemében én vagyok a hibás mindenért, mert én gyerek vagyok és nem tudok semmit elintézni... Én megkérdeztem az orvost, aztán hogy milyen választ kap az ember azt már nem én döntöm el...

KépKép
nicika

És engem sem vizsgáltak egyszer sem a t.gondozóban, pedig 4szer voltam. Most Berkes csinált volna egy UH-ot, de az asszisztens lebeszélte, mert hogy nem is olyan jó az a gép... A kis pi..a...

nadine81

Nadin! Én is úgy gondolom hogy a szülésznők mind rendesek! Mikor bent feküdtem volt szerencsém párhoz és mindegyik nagyon aranyos volt! De hát Patrik szerint ez nem így működik! Sajnos nem egyezik a véleményünk! Kép

KépKép
nicika

Nicika!

Akkor mi volt a terhesgondozason? Minek kell menni egyaltalan?
Erröl mar en is hallottam, hogy ugy kezelnek mintha mindent tudnal es jobb ha nem kerdezel semmit!
HAt eleg szomoru! Szerencsere eddig nekem nem volt itt negativ tapasztalatom! Amikor a magzatviz vizsgalatot csinaltak, olyan reszletesen elmondtak, hogy mit fognak csinalni, hogy utanna mar akar en is megcsinaltam volna egyet! Kép
Persze a halapenzt mindenki szivesen veszi! Kép

Na jo, nem szidom tovabb a magyar egeszsegügyet!
Nicika!!
Tenyleg csak nyugi, minden okes lesz!

Kép
Kép
reni76

Nadin! Nekem az asszisztensnők iszonyú unszimopatikusak a terehesgondozóban! Olyan okosnak gondolják magukat!

KépKép
nicika

Reni! Itt annyi történik a terhesgondozáson hogy bemész, leülsz! Megkérdik hogy hány hetes terhes vagy, hogy nincs e görcs vagy vérzés. Aztán megkérdezik hogy mozog-e a baba! Ennyi! Ágyő!

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?