Új privát üzeneted érkezett!

Miért Reni, mi van, ha mindkettőt elolvassuk?? Kép Kép Hűha... Kép Kép Nagy baj? Majd vigyázok!
Különben hogy vagy? Már a rúgásokon kívül. Készülsz?
2005. 08. 26.? Én csak 14-én tudtam meg, hogy terhes vagyok, neked meg már akkor bentről dörömböltek! Kép Furi! Kép

nadine81

Üdv Nikica!

Nagyon jo, hogy meg valaki jön ebbe a topicba, igy több erdekes temarol tudunk dumcsizni!!

En most vagyok a 38. hetben es meg 19 napom van a szülesig! Kép
En csak exsoproni vagyok, mar masfel eve kint elek Ne-ba! De olyan jo, hogy kicsit magyarul is beszelgethetek a terhessegröl meg a babakrol!

Kép
Kép
reni76

Nadine!

Nem nagy baj, de azt hiszem az elsöben meg akadt egy ket helyesirasi hiba! De mindegy! Kép
Jol vagyok, bar par napja neha zsibbad a jobb labam es olyan hamar kipurcanok mar keves munkatol is! De a doki azt mondta, hogy hat ez sajnos teljesen normails igy a finisben.
De talan a legfuribb, hogy most mar minden nap jöhet a nagy nap, es azert ez egy kicsit idegörlö! Annyira varom mar!! Nagyon szeretnek mar tul lenni a szülesen es vegre a karomban tartani!! Kép
De azert meg birom am a strapat! Kép

Kép
Kép
reni76

Lanyok!!

Meg egy kerdes, ti milyen vitamint szedtek a terhesseg alatt?

Kép
Kép
reni76

Reni,
én az Elevitet szedtem kb. a 7 héttől a 16. hétig. Sajnos. Tudom, hogy fontos lenne, de én iszonyatosan rossz gyógyszerevő vagyok. Szóval most már csak hébe-hóba kapkodok be belőle. Magne B6-om is van, de őt sem eszem, mert nincs semmi panaszom. Egyelőre ennyi. Mást még nem kaptam. Tanácsként se. Bár nekem mindegy, útálom őket. Olyan nagyok. Nekem egy sima Algopyrint és négyfelé kell törnöm, hogy nagy nehezen lenyeljem. Sajna ez van. Mint egy gyerek! Kép

Így a vége felé tényleg normálisnak mondható, hogy hamar purcansz ki. Amennyire lehet, próbáld magad kímélni. A kevés munkát a házimunkára értetted? Talán párod is be tud segíteni. Vagy ő is nagyon kipurcanva ér haza? Mivel foglalkozik? Lehet, hogy írtad már, bocsi ha így van.

nadine81

Reni! De jó neked hogy már hamarosan megszületik a babád! Fiú lesz vagy kislány?

Mi úgy néz ki hogy kislányt várunk, de nem 100%, mert a fekvése alapján nem volt egyértelmű! Mindenesetre kislányra készülünk és Szintiának fogjuk hívni!

KépKép
nicika

Reni! Én sem szedek már vitamint, kivéve a vasat és a magne B6-ot, de sajnos újabban ezeket is sokszor elfelejtem bevenni! Pedig a magnézium fontos lenne, mert a 20. hét óta nyitva vagyok. Pedig első babánk lesz!

KépKép
nicika

Nadine!!

En a terhesseg elejen, ha jol tudom a 3 honapig szedtem folsavat. Aztan utanna Centrum Maternat es most az utolso 3 honapban pedig Femibion+DHA vitamint. Ez ket tablettabol all, az egyik un. multivitamin a masik meg halolaj kapszula. Allitolag inteligensebbek lesznek azok a gyerekek, akik a terhesseg es a szoptatas alatt kapjak ezt a vitamint. Kivancsi leszek!

A hazimunkara gondoltam, de azert az epitkezesen is meg kicsit dolgozgatok. A ferjem rendör, ami nagyon jo, mert többet vagyunk együtt mintha valahol mondjuk 8-tol 17 oraig dolgozna, de mellette ott az epitkezes ami minden szabadidejet lefoglalja. Persze ha mondom neki, hogy ezt vagy azt csinalja meg semmi gond mindent megcsinal. Egyebkent nagyon hazias föz, mos, takarit. Igazi alomferj! Kép Meg jo hogy nem erti amit irok, lehet elbizna magat!Kép

Kép
Kép
reni76

Reni!

Ez a Femibion+DHA vitamin ez vény nélkül beszerezhető gyógyszer? Vagy valamilyen bio készítmény?

KépKép
nicika

Nikica!

Kislany lesz!!
LARA!!!!!!!
En mar a 13. hetben tudtam, hogy kislanyt varok, mondjuk akkor meg nekem is csak 80 %-os biztonsaggal mertek mondani. De aztan volt egy magzatviz vetelem, ahol 100%-os lett az eredmeny: KISLANY!64 XX egeszseges kromoszoma!
Es tulajdonkeppen a nev is mar regota megvan! Mindenkeppen olyan nevet szerettem volna, ami a nemet es a magyar nyelvben is van.
Vigyaznod kell jobban mivel, hogy nyitva vagy?

Kép
Kép
reni76

NikicA!!!

Itt Ne-orszagban veny nelkül beszerezhetö, nem biokeszitmeny! En is akartam otthon venni, de csak hasonlo alapanyagu keszitmenyt tudtak ajanlani. Azt meg nem vettem! Ha jol emlekszem 25 Euro körül van egy honapra! Egyebkent a tesztelest a babakon viszonyt Mo-on vegeztek!
De talan Au.-ban kaphato!

Kép
Kép
reni76

Reni,
így már emlékszem, hogy említetted, hogy párod rendőr. Akkor, amikor az ottani juttatásokról kérdeztünk. Szóval álomférj, mi? Kép Ilyet tényleg nem szabad meghallani a férjeknek! Kép
A házimunka még rendben van részedről, na de mit csinálsz te két héttel szülés előtt egy építkezésen? Te max. álmodozzál arról, hogy majd mi hova fog kerülni, de ne építkezz! Kép
Különben a lányotokhoz milyen nyelven fogtok szólni? Férjed abszolút nem tud magyarul? Te gondolom akarod, hogy magyarul is beszéljen majd Lara.

nadine81

Reni! Nagyon szép neve lesz a babának! És igen, jobban kell kímélnem magam, nem emelhetek meg ilyesmi! Az a vitamin meg jó drága! Nekem legalábbis!

KépKép
nicika

Nici,
azt hiszem tőled még nem is kérdeztem (pedig már régóta társalgunk), mivel foglalkoztál te előtte? Abba kellet hagynod a melót a méhszáj miatt? Mennyire volt megterhelő, amit csináltál?

nadine81

Sziasztok!

Nercsi!Az idő majd begyógyítja a sebeket,de remélem hamar.Hát amióta a picur megszületett nem is voltunk kettesben pedig azért néha jó lenne.De a Levi még kicsi ahoz,hogy hosszabb időre otthaggyam az anyósnál.Amikor megyek kozmetikába vagy szoliba nála szoktam hagyni,de nagyon szokott hiányozni.De ez majd idővel múlik.A vörösbort én is nagyon szeretem pia közül csak ezt iszom meg.A Levi előtt néha több pohár is lecsúszott főleg a barátnőm férjével,de amióta Levi van talán két pohárral ittam.Viszont a terhességem óta szeretem a sört.Előtte még a szagától is rosszul voltam.Ez az idő mindenkit megvisel ráadásul kettős front van.Én is egész nap nyomott vagyok.Utálom ezt a hangulatot.Az jó ha minden oké.Még!!!És meddig?
Már várom az üzit,hogy bent vagy a kórházba a babával.

Nadine!Az ember saját magával mindíg kritikus.Én utálom ha fényképeznek nem is vagyok fotogén.Az adókedvezményről a dokid fog igazolást adni,de ő vagy a védőnő úgyis fogja mondani.A kaják biztos finomak voltak.Ezekkel tényleg nincs semmi cicó.

Reni!Hát én ezt az ételt nem ismerem,de ahogy írtad nagyon finom lehet.Akkor a te anyukád is szomorú lesz ha majd el kell jönnie és ott kell hagyni az unokát.tényleg ő az első?Basszus most ülök le harmadszor a gép elé.Először fürdeni mentem a picurral aztán elaltattam majd felébredt aztán megint felébredt.Ezért rossz,hogy csak velem alszik el és vissza.Õszintén már egy kicsit kezdem unni remélem már nem tart ez sokáig.Na vissza a témához!Szóval anyudnak nagyon rossz lesz csak az én anyumat nézve pedig én csak 170km-vagyok.a tiédnek még rosszabb lesz.Főleg az elején fogja megviselni.Legalábbis az enyémnél így volt.Igen az rossz,hogy nem tud németül,de biztos megértetné magát.De gondolom nem szívesen megy ki,hogy nem érti a nyelvet.

Nicika!Üdv közöttünk.Azért gyarapodunk.Akkor ha azt vesszük már te is a végefelé tartassz.Nem kellett befeküdnöd,hogy nyitva vagy?Ilyenkor olyan ágyat szoktak adni ami dönthető.Nálunk befektetik aki nyitva van és ilyen ágyat kap.Nem parázol mióta megtudtad,hogy nyitva vagy nehogy legyen valami gáz?Én biztos beparáztam volna.Így is végig izgultam nehogy legyen valami baj,mert nehezen is jött össze és nem is volt probléma mentes a 9-hónapom.A készülődéssel hogy álltok?

Most megyek,mert még két helyre be kell néznem és már fáradt vagyok.Kikészített ez a kettős front.

Mindenkinek jóéjt!!!!!!!!!

Gabó
Vendég

Sziasztok! Micsoda pörgés volt itt tegnap délután. Én meg végigpunnyadtam az egészet. Nekiláttam a takarításnak, és teljesen kiütöttem magam. Kép Nem magy már annyira.

Nicika! Üdv itt nálunk. Tök jó hogy gyarapodunk.
Már akkor te is visszafele számolsz.
Mennyire voltál nyitva a 20.héten?
Én jan 24-re várom a babót. Nekünk is kislányunk lesz, a 30. heti uh-n mondta a doki. Remélem nem téved, már nagyon beleéltük magunkat. Pedig az elején fiús voltam.

Reni! Azért nem te falazol ugye? Mire készül el a házikó?
Én csak vasat szedek. Maltofer fol a neve.

Van egy baráti házaspár, ahol a csaj német, apuka magyar. Kint élnek ők is, van két kislányuk. Anyuka csak németül tud, ő úgy kommunikál velük, de a srác csak magyarul beszél a gyerekekkel. A lányok németül mindent értenek, mondanak, magyarul mindent értenek, de kicsit nehezen beszélnek. Szerintem ez tök jó, hogy alapból 2 nyelvet tanul meg.
Szerintem nálatok is beválna, de nem akarok tanácsot osztogatni, csak Nadine kérdezte, hogy akarod e hogy magyarul is tudjon a gyermek.

Gabó! Már én is várom hogy meglegyen a baba, de egyenlőre még semmi jele a dolognak. Még egy kicsi keményedésem sincs. Remélem nem húzunk rá.

Nadine! REmélem minden oké lesz a mai vizsgálatkor.
Tanítottad a nyuszit ugrani??

Tegnap az NST-n volt egy jó hír is. FOGYTAM!!! Kép
Igaz csak 30dkg-ot, de én annak örülök, hogy nem híztam! Talán itt 70 körül megállapodunk.

Szép napot! Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine! Én előtte a T-com ügyfélszolgálatán dolgoztam Sopronban. Aztán mikor terhes lettem betegállományba mentem. Persze nem önszántamból, hanem azért mert 6-7 hetesen véreztem és kórházban is voltak kétszer 5 napot. Úgy volt hogy nem marad meg a baba! De szerencsére nem így történt! Szóval már mint veszélyeztetett terhes nem dolgozhattam tovább! És hogy mennyire volt megterhelő? Viharos családi viszályok után idegileg kicsit kimerített a dolog! A vérzés is valószínűleg azért volt, mert előző nap az egyik bolond előfizető piszokul felidegesített, én meg begörcsöltem. Szóval én akkor ott kijelentettem hogy egy napot sem vagyok hajlandó tovább ott dolgozni! És szerintem jól döntöttem!

KépKép
nicika

Gabó! Szerencsére nem kellett befeküdnöm a nyitott méhszáj miatt! Meg aztán csak 1cm-re van nyitva a külső! Ez volt a 20. héten! Az óta senki nem nézett rá! Na majd holnap ha megyek a terhesgondozóba, akkor megkérdem a dokit! Egyébként nem aggódok miatta, bár most már azért aggaszt hogy nem e nyílt tovább! Holnap tuti rákérdezek!
Ami azt illeti, már majdnem mindent beszereztünk a babónak! Már a szobája is készül! Párom falfestéssel is foglalkozik és most festi ki a szobát Oroszlánkirályosra! Nagyon tuti lesz ha kész lesz. Ha a festés megvan, akkor már csak le kell parkettázni és be kell rakni a butorokat! Már alig várom hogy végre kész legyen!

KépKép
nicika

Nercsi! Láttam a pocifotód és szép nagy a pocid! A kocsi pedig ugyanolyan, mint amilyet én is kinéztem magamnak. Csak mi Szombathelyen fogjuk megvenni, mert ott csak 50000ft. Színben még nem döntöttem, majd a helyszínen!
A 20. héten 3100-as volt az érték, tehát a külső méhszáj 1cm-re volt nyitott!
Én február 24-re várom Szintiát, tehát pont egy hónappal későbbre mint te! A neme a 24. héten derült ki, de nem 100%, mert farfekvéses volt. A 30. heti UH-on én is rákérdeztem, a Nagy Bálint csinálta az UH-ot, és ezt mondta: "Még korai a nemével foglalkozni!" Hát mondhatom, majdnem leesett az állam! Mért nem mondta azt hogy nem tudja megmondani, vagy valami más normális dolgot? A fene sem érti az orvosokat! Én a terhességem elején egyébként kislányt éreztem, aztán elhatalmasodott rajtam a kisfiú utáni vágy! Még sírtam is mikor mondta a doktornő hogy kislány. Most viszont már én is el lennék keseredve ha kiderülne hogy mégis kisfiú!
Én vasból a Ferro-Folgammát szedem!
Keményedésem nekem sincs. Az alsó csontokon kívűl semmim sem fáj. Annyi hogy estére elfárad a pocim és húz!
Hány kilót híztál eddig?

KépKép
nicika

Nicika!
Eddig 15 kg-ot híztam. 55,5-ről, 70,5-re. De én már nagyon vizesedek. Eleinte az ujjaim, emiatt én is voltam kórházban, de szerencsére nem találtak toxémiára utaló jelet mást, így 2 nap után jöttem is haza. Most már a lábaim is vizesek, az arcomon is látszik.

Nekem a 32. héten volt a méhszájam 2100-ás. Azóta nem tudom. De már mindegy.

Ez a Nagy Bálint nem semmi! Õt lehet hidegen hagyja, de azért a modorán csiszolhatna kicsikét.

A csontomat én is érzem, mikor megyek. Biztos nagy rajta a nyomás.

Örülök, hogy egyezik az ízlésünk, babakocsi téren.
Neked nagyon ügyes férjed van, ha ilyet tud festeni. Kép
Szintia pedig nagyon akart már jönni,ha olyan előzményekkel mint írtad, megmaradt. Biztos erős csajszi lesz.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nercsi!Most már hízni nem fogsz csak fogyni.A szüléssel egy csomó úgy is le fpg menni.Magzat,magzatvíz a sima vizesedés.Az szerintem is jó ha a gyerekeket a másik nyelvre is tanítják még sokkal fogékonyabbak és könnyen tanulnak.Az unokatestvéreim auszriába élnek és az unokahugomnál a kislány beszél magyarul is.Ez jó dolog.

Nicika!Akkor megúsztad a befekvést.De az érdekes,hogy senki nem nézte utánna mi újság.Kiváncsi vagyok most mennyire vagy nyitva.Ha mész dokihoz írj mi volt.

Majd még jövök csak most bemegyünk a városba csavarogni.A picurkám megint megfázott pont a temetésen.Éjjel fél 3-kor keltem fel megmérni a lázát,mert nagyon melegnek éreztem,de aztán csak hőemelkedése volt.Hál isten.Mondjuk nem fogékony a lázra,mert egyik oltásnál sem lázasodott be.

Majd még jövök!

Gabó
Vendég

Nercsi! Szerintem is erős baba lesz, bár méretei alapján picike! De ugye kicsi a bors de erős! Neked is annyit kell pisilned? Az alvással hogy állsz?

KépKép
nicika

Nercsi! Nézd meg párom (még nem férjem) képeit ha gondolod! Meg az én holnapomat is megkukkanthatod ha van kedved:
bpatric.gportal.hu
nicika.gportal.hu

KépKép
nicika

Ja és még azon csodálkozom hogy a súlygyarapodásomba nem kötöttek eddig bele, ugyanis csak 4.5 kg-ot híztam eddig! 63-ról 67.5kg-ra!

KépKép
nicika

Szia Csajok!

Latom nagy pörges van ma delelött is itt!
Szoval nyugi nem en falazom a hazat, az ugyanis mar kesz van. Egy kicsit takaritgatok, segitek szigetelni, meg egy - ket aprosagot! De nagyon vigyazok am! Ha minden jol alakul akkor talan aprilisban sikerül beköltöznünk.
A kicsihez en magyarul fogok beszelni, a ferjem meg nemetül. Persze, meg nem nagyon tudom elkepzelni, hogy fog müködni, mert ha együtt lesz a csalad es mi magyarul beszelgetünk majd ( kesöbbiekben ) akkor a ferjem nem fog erteni sok mindent. Egy kicsit egyebkent beszel magyarul, meg annak idejen amikor megismerkedtünk nagyon lelkesen nekilendült a magyarnak, egy csomo könyvet is vasarolt meg szotarakat. Na karomkodni azt remekül tud! Kép Azt sajnos megtanulta tölem, mert hat csak kicsuszik neha az ember szajan es azt egyböl megjegyzi! Ha ketten vagyunk nemetet es a magyart keverjük, ha tudom, hogy valamelyik szot erti a mondatban akkor azt magyarul mondom neki, es ö is megprobalkozik betenni a magyar szavakat a mondataiba.
Nercsi!
Mit jelent az, hogy a mehszajad 2100-as?

Kép
Kép
reni76

Reni! Te most mennyi idős terhes is vagy?
2100 azt jelenti hogy 3cm-ről 2cm-re rövidült a méhszáj és a külső méhszáj megnyílt 1cm-re!

KépKép
nicika

Szia Nikica!!

En ismerem a parodat!
En is lövöi vagyok! Kép

Kép
Kép
reni76

NIKICA!

Egyebkent most vagyok a 38. hetben, meg 18 nap a szülesig!
Nekem 4,1 cm volt a mehszajam ket hettel ezelött es a dokinöm nagyon elegedett volt, mert azt hiszem 2,4 cm körüli eredmeny meg jonak szamit!
Epp a heten meselte anyu, hogy Patriknak is nemsokara születik a kisbabaja.
Az öcsemmel együtt jartak alt.suliba!
Hat kicsi a vilag!!!

Kép
Kép
reni76

Reni! Én most nem tudom hogy te ki is vagy! De akkor csak lövői voltál, vagy nem? Most Sopronban laksz? Ki az öcséd?

KépKép
nicika

Reni! Ja No-ban laksz! Már keverem a szezont a fazonnal! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Gabó! Remélem hamar rendbejön a kisfiú. Ebben az időben nem csodálom ha megbetegszik szegényke. Jó csavargást!
Remélem igazad lesz, és tényleg fogyok.

Reni! Én úgy tudom, hogy az első két szám a külső, a második két szám a belső méhszáj állapotát jelzi. A 3000 -ás a teljesen zárt, a 2100-ás szerint, a külső méhszájam már ujjnyira nyitva van. Ha jól tudom...
Tiszta bábeli zűrzavar lehet nálatok. Szerintem a kicsihez vagy csak magyarul, vagy csak németül beszéljetek. Ha keveritek egy mondaton belül, nem fogja tudni, hogy melyik milyen szó.

Nicika! Szerintem nem gond ha csak ennyit híztál. A baba úgyis elveszi azt, ami neki kell. A doki mondta hogy picike?
Én is sokat járok pisilni, a legrosszabb az éjszaka, alig tudok lekászálódni az ágyról. Aludni tudok még, de csak az oldalamon, és az átfordulás az katasztrófa. A múltkor fájt a bal vállam, az egész éjszakát a jobb oldalamon feküdtem. Az borzalmas volt.

Megnézem a képeiteket. Bocs, azt hittem a férjed. Valamit féreolvastam.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szoval a szüleim Lövön laknak, az öcsem Galavics Tamas.
De en mar 98 ota Sopronban laktam. Es masfel eve Ne-ban!

Kép
Kép
reni76

Reni már tudom ki vagy azt hiszem! A Tomek nővére! Kép Lehet hogy már kérdeztem de fiú lesz a baba vagy lány?

KépKép
nicika

Reni! Tényleg kicsi a világ! Patrik is üdvözöl! Kép

KépKép
nicika

Nikica!

Kislany lesz! LARA!!

En is üdv a Patriknak!

Kép
Kép
reni76

Reni! Tényleg akkor jól emlékeztem hogy már mondtad! Bocsi! Kép Akkor csupa lányos kismamik gyűltünk itt össze!

KépKép
nicika

Milyen jó hogy ismeritek egymást!
Kicsi a világ, tényleg. No meg a város.

Arra gondoltam, valamelyikőtök megadhatná a tel. számát, ha a szülésre kerülne a sor, tudnék értesíteni valakit, hogy mi újság. Mit szóltok?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Én szivesen megadom ha gondolod! Milyen mail címre küldhetem?

KépKép
nicika

Nicika. a címem: kohalmierika@freemail.hu
köszi szépen

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Küldtem a mailt a telcsiszámmal! Kép

KépKép
nicika

Helloka!

Megjöttem! Kép Leírtam egy másik topikba is, hogy mi volt ma, így most ezt ide be fogom másolni. Bocsi, de nem akarok annyit pötyörészni.
Szóval voltunk védőnőnél, vérnyomi, pipi jó, súly 68 kg, de nekem itthon mindig kevesebb (Kép), de komolyan! Szóval nekem itthon csak 65. Valahol totál mindegy, úgyis az van bent a könyvben, amit ő ír. Ez van. A vérképem kicsit romlott, de nem nagyon, mert azt mondta a védőnő, hogy lehet meg sem fogja említeni a doki. Ha igen, akkor ír majd fel valami bogyót rá.
Terhesgondozóban is voltam, kaptam igazolást a 91. napról, de a papíron csak az van, hogy igazolják, hogy elmúltam 91 napos terhes és a szülés várható időpontja ápr. 21. Ez így elég? Ha így adom oda a munkáltatónak, akkor majd ők kiszámolgatják, hogy mikor is lehetett kb. az a 91. nap?
És igen, kaptam bogyót a vérkép miatt, valami vérképzőt. Most meg nem mondom mi a neve, mert számomra olvashatatlan az írás, majd a gyógyszertáros kibogozza.
Január 23-án megyek UH-ra!! No, kíváncsi vagyok, hogyan fekszik odabenn az a Csöpp, remélem megmutatja mit adott neki a természet a két virgácsa közé! Ha nem, hát marad minden a régiben. Mondjuk annak örülök, hogy most megyek, mert a védőnő szerint a 29-30. hét körül esedékes a köv. UH, de én 23-án leszek 27+4 hetes, szóval minél előbb, nekem annál jobb. Már marha kíváncsi vagyok. Nem is feltétlen a kis fütyire vagy puncira , hanem, hogy minden OK-e. Doki szerint amíg minden nap érzem, naponta többször is, hogy mocorog, addig nincs is baj. És mivel továbbra sincs semmi panasz, jól haladunk.

Gabi,
én azon mindig is csodálkoztam, hogy sok kismama mennyire rá tud kapni a sörre! Kép Azt már hallottam, hogy pl. szoptatás időszakában jól tud esni egy pohár alk.mentes sörike, no de annak is, aki előtte nem szerette?? Kép Mert én nem tudnám meginni! Még nyáron sem, forróságban. Akkor már inkább a víz, vagy más. Szóval engem is elkaphat még a sörivászat?? Kép Jó ég! Kép

Nercsi,
pihenj te is így a vége felé, inkább többször takaraíts kevesebbet, ne egyszerre sokat, úgy talán nem annyira megerőltető. Nekem ez a mosogatásnál jött be, mert a derekam szokott fájni. És a takarítós napokon is, nap végén. Szóval most bagoly voltam, te meg a veréb, de mindegy! Kép Nekem is meg kéne próbálnom minden szinten inkább többször kevesebbet és akkor nem fájdulna meg a derekam.
A nyuszis dumád tetszett! Nem én tanítom, hanem az a Pötty, odabent! De azóta nem volt ugróiskola. Legalábbis nyúllal nem! Kép

Nici,
akkor megértem, hogy táppénzre vetetted magad. Nem is érdemes ilyen dolgok miatt idegeskedni, pláne nem, ha babás az ember lánya. Néha engem is ki tudnak akasztani a vendégek, de akkor finoman én is pdamondok nekik, hogy tudják mennyi az annyi. Attól, hogy ő a vendég (vagy a te esetedben ügyfél), még beszélhetnek emberi hangon! Semmivel sem különbek ők, mint mi. Nekem akkor is annyi a fizum, ha neki pl. épp nem tetszik valami. Úgyhogy sokszor le tudom sza...i, hogy mit pattognak nekem. Szóval le lehet szállni a magas lóról, mind személyesen egy fürdőn, mind pedig telefonon egy ügyfélszolgálatnál! Punktum! Kép
Az UH nemtom miért így van, engem nem zavar túlzottan. Vagy ezt ennyire tartani kell??

nadine81

Nadin! Nem tudom hogy az UH-ot ennyire tartani kell-e, de én azt hittem hogy mindenesetre betartják! Csak mert nekem fixen betartották hogy UH 12-19-30. héten! Ez után még ha minden igaz lesz egy a 36. héten hogy megállapítsák hogy fejvégűre fordult-e!

KépKép
nicika

Nekem valahogy mindegyik picit korábban volt. Engem a doki már alig 23 hetesen küldött volna cukros vérvételre, a védőnő tanácsára toltam el, azt mondta addig érvényes a beutaló, amíg fel nem használom. Mindjárt kikeresem, mikorra estek az UH-ok!

nadine81

Szóval először volt ugye egy hüvelyi UH, amikor megállapította a terhességet. Ez volt a 6. hét körül.
Hasi UH-ok:
7+4
10+4
19+4
a köv. pedig 27+4 hetesen lesz.

nadine81

Jujj, egy kimaradt! A 13+4!
Szóval:
7+4
10+4
13+4
19+4
köv. 27+4 hetesen lesz (jan. 23-án)

nadine81

Nadin! Érdekes időpontokban voltak az UH-jaid! Vagy csak azért gondolom mert az enyémek máshogy voltak...

Nercsi! Neked hogy voltak az UH-ok?

KépKép
nicika

Mondjuk az egyik alkalommal az asszisztensnő megkérdezte még kint a rendelő előtt, hogy ha 3 hete voltam itt, akkor most miért jöttem. Közöltem azért, mert AZT mondták, hogy jöjjek 3 hét múlva... Kép

nadine81

Nekem 2 uh volt az elején. Az egyik a 6. héten, akkor megállapította a terhességet, aztán a 9. héten, majd a 12. héten a nyaki redő vizsgálat. Ez a 3 uh. a magánrendelőbe történt. Ezután volt a 20. héten, meg a 30. héten, ezek a kórházban voltak. Meg lesz egy a 38. héten, de erre még nem kaptam időpontot, pedig a jövő hétre esedékes.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Akkor nálad nagyjából úgy van ahogy nálam! Nekem csak azért kell a 36. héten is UH-ra menni, mert a 30 hetesen faros volt a baba és meg akarják nézni hogy befordult-e!

KépKép
nicika

Nicika, köszi a telcsiszámot! Megkaptam. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?