Helloka!
Megjöttem!
Leírtam egy másik topikba is, hogy mi volt ma, így most ezt ide be fogom másolni. Bocsi, de nem akarok annyit pötyörészni.
Szóval voltunk védőnőnél, vérnyomi, pipi jó, súly 68 kg, de nekem itthon mindig kevesebb (
), de komolyan! Szóval nekem itthon csak 65. Valahol totál mindegy, úgyis az van bent a könyvben, amit ő ír. Ez van. A vérképem kicsit romlott, de nem nagyon, mert azt mondta a védőnő, hogy lehet meg sem fogja említeni a doki. Ha igen, akkor ír majd fel valami bogyót rá.
Terhesgondozóban is voltam, kaptam igazolást a 91. napról, de a papíron csak az van, hogy igazolják, hogy elmúltam 91 napos terhes és a szülés várható időpontja ápr. 21. Ez így elég? Ha így adom oda a munkáltatónak, akkor majd ők kiszámolgatják, hogy mikor is lehetett kb. az a 91. nap?
És igen, kaptam bogyót a vérkép miatt, valami vérképzőt. Most meg nem mondom mi a neve, mert számomra olvashatatlan az írás, majd a gyógyszertáros kibogozza.
Január 23-án megyek UH-ra!! No, kíváncsi vagyok, hogyan fekszik odabenn az a Csöpp, remélem megmutatja mit adott neki a természet a két virgácsa közé! Ha nem, hát marad minden a régiben. Mondjuk annak örülök, hogy most megyek, mert a védőnő szerint a 29-30. hét körül esedékes a köv. UH, de én 23-án leszek 27+4 hetes, szóval minél előbb, nekem annál jobb. Már marha kíváncsi vagyok. Nem is feltétlen a kis fütyire vagy puncira , hanem, hogy minden OK-e. Doki szerint amíg minden nap érzem, naponta többször is, hogy mocorog, addig nincs is baj. És mivel továbbra sincs semmi panasz, jól haladunk.
Gabi,
én azon mindig is csodálkoztam, hogy sok kismama mennyire rá tud kapni a sörre!
Azt már hallottam, hogy pl. szoptatás időszakában jól tud esni egy pohár alk.mentes sörike, no de annak is, aki előtte nem szerette??
Mert én nem tudnám meginni! Még nyáron sem, forróságban. Akkor már inkább a víz, vagy más. Szóval engem is elkaphat még a sörivászat??
Jó ég!
Nercsi,
pihenj te is így a vége felé, inkább többször takaraíts kevesebbet, ne egyszerre sokat, úgy talán nem annyira megerőltető. Nekem ez a mosogatásnál jött be, mert a derekam szokott fájni. És a takarítós napokon is, nap végén. Szóval most bagoly voltam, te meg a veréb, de mindegy!
Nekem is meg kéne próbálnom minden szinten inkább többször kevesebbet és akkor nem fájdulna meg a derekam.
A nyuszis dumád tetszett! Nem én tanítom, hanem az a Pötty, odabent! De azóta nem volt ugróiskola. Legalábbis nyúllal nem!
Nici,
akkor megértem, hogy táppénzre vetetted magad. Nem is érdemes ilyen dolgok miatt idegeskedni, pláne nem, ha babás az ember lánya. Néha engem is ki tudnak akasztani a vendégek, de akkor finoman én is pdamondok nekik, hogy tudják mennyi az annyi. Attól, hogy ő a vendég (vagy a te esetedben ügyfél), még beszélhetnek emberi hangon! Semmivel sem különbek ők, mint mi. Nekem akkor is annyi a fizum, ha neki pl. épp nem tetszik valami. Úgyhogy sokszor le tudom sza...i, hogy mit pattognak nekem. Szóval le lehet szállni a magas lóról, mind személyesen egy fürdőn, mind pedig telefonon egy ügyfélszolgálatnál! Punktum!
Az UH nemtom miért így van, engem nem zavar túlzottan. Vagy ezt ennyire tartani kell??