Sziasztok
Nagyon szép és kellemes Mikulásnapot mindenkinek!!!!!!!!!!
Brigitta
Nem még nincs útban a testvérke, de nagyon elkapott a babaláz mert a barátnőmnek 2 hetes pici manócskája van és van egy másféléves lánya is és olyan édesek így ketten, annyira szeretgeti a kicsit a nagylány, folyamatosan puszilgatni akarja és hát az én anyai szívem nagyon elérzékenyült. Testvérke minden esetre lesz csak nem most, először legyünk túl az építkezésen meg a költözésen , stb és majd utána de reményeink szerint ha minden jól alakul akkor max 2 éven belül biztos, hogy összejön a dolog, nem szeretnénk nagy korkülönbséget a kicsik között. Nagyon szép 9 hónapom volt, problémamentes és az volt az életem legszebb időszaka, és utána már csak fokozódott, és szeretném mihamarabb újra átélni mindezt.
Apropó , most Gyergyószentmiklóson nagy ünnepség van, hiszen mikulás napjára mindig csinálnak valami rendezvényt. Tényleg, haza mentek az ünnepekre? Mi már nagyon készülődünk, és ha minden igaz akkor 22 vagy 23-án indulunk. Remélem ott azért fehér karácsonyunk lesz, ha nem jöttök akkor majd küldök képet az otthoni havas tájakról egy kis szívmelengetőnek.
Tamás mi újdonságot csinál? A fogzással hogy álltok, mert ha jól emlékszem a múltkor fel voltatok készülve a legrosszabbra is. A járás hogy megy neki?
Csilla
Gyönyörűek ezek a kicsi manónk , olyan édesek, hogy nem is találok szavakat, na látjátok ezért akarok én is mihamarabb testvérkét mert a szemükben azt a szeretettet és azt a csillogást csak egy testvér tudja megadni. Nincs az a játék, az a foglalkozás ami ilyen nagy örömet és boldogságot tud adni egy gyereknek mint egy testvér. És látszik rajtuk, hogy imádják egymást. Szóval Csilla szép családod van, a munka meg ráér, teljesen igazad van. Továbbá minden elismerésem, hogy még a sulit is viszed, azért nem könnyű a műszaki, vagyis nekem nem. A férjem végzett a műszaki egyetemen 1996-ban és utána még két évet tanult valami továbbképzésen és láttam, hogy miket tanul, szóval nem semmi, habár ha valaki ezt szereti annak simán megy. Férjem az én anyagaimtól van elborzadva, de nem is a nehézségen ha nem a mennyiségen, így hát mindenkinek más a beállítottsága, ő nem tudná azt tanulni amit én , én meg azt amit ő. Na ezt szépen leírtam!!!!!!
Ha minden a terv szerint alakul akkor talán már a jövő karácsonyt Kistarcsán töltenénk, azt hiszem már mondtam, hogy a korházzal szemben vásároltunk telket és ott szeretnénk építkezni. A múltkor voltunk kint és meglepődve láttuk, hogy javában folyik az építkezés
Te mondtad, hogy a barátnődék a korház mögött vásároltak teleket? Már építkeztek is? Én már előre félek mert nem kis munka meg idő, és persze az anyagiakról nem is beszélve.
Megkérdezhetem , hogy milyen zenebölcsire toboroztok embereket, mert nem hangzik rosszul, és mikortól lenne aktuális? Ez helyileg hol lenne , Kistarcsán vagy a környéken valahol? Hallottam, hogy Gödöllőn is van zenebölcsi, egy anyukával beszélgettem erről az Ikeában és nagyon dicsérte de odáig azért nem szeretnék le autózni meg vissza, nem beszélve arról ah beáll a forgalmidugó , és a fiam nem valami türelmes utas
Képzeljétek lányok én még mindig a tejcivel kínlódom, valahogy nem akar elapadni, már valami hormonbigyót is fölírt az orvosom, nem beszélve a jéghidegvizes borogatásról, szóval én leszerződöm valamelyik tejgyárnál, egy kis plusz jövedelem , hát nem?! Nem beszélve arról, hogy amikor beveszem a gyógyszert olyan mintha fejbe vágtak volna, régebben volt valami injekció de most már nincs. Kezdek már igazán aggódni.
Na ez a levél is szép nagyra sikeredett, belelendülök és csak a végén veszem észre, hogy …………ezért ezer bocsánat
Üdv mindenkinek
Marcsi