Sziasztok!
Koszonom mindenkinek a gyors valaszt, rogton adodnak az ujabb kerdesek
Annamari,
nem adnam fel, dehogy, ha lehetne, 7-8 honapos koraig csak szoptatnam, de tenyleg ugy erzem, hogy ez mar irreverzibilis...Mostmar ott tartunk, hogy kb.3-400 milli hianyzik naponta, ezt eddig tudtam fedezni a fejessel, es a fagyasztott tejjel, de most kifogyott a raktar, es fejni is egyre kevesebbet tudok..szedem az urticat, iszom a birs-alma uditot literszam, es tulajdonkeppen nagyon gyakran szoptatok, kb. 1-2 hete eszunk csak 3 orankent, azelott inkabb 2-2,5 volt...En ugy vettem eszre, hogy a gyakori mellreteves csak nehany napra szaporitja a tejet...Ami a fejest illeti, a szopik utan nem tudok fejni, probaltam mar, de akkor meg annyi se marad, mire enni kell, igy most az maradt, hogy este 11 korul fejek-9kor eszik utoljara-es reggel 6-7 korul megint fejek.Ez valtozo, mert van, hogy 1-2-3 oraval azelott tudok fejni, mielott felebred, ilyenkor jarunk a legjobban, mert meg tele van mindket mellem, es neki is ujratermelodik, mire ebred, es van, hogy szopizas utan fejem ki a masikat, nyilvan, igy csak a fele lesz.Nem tudom, hogy Nalad mit jelent a "maradek", rogton szopi utan? mert akkor nagyon sok a 160-180, a 280-hoz mar hozza se tudok szolni...nekem 8 ora utan termelodik kb.130 egy mellben...napkozben pedig, 3 orankent kb.70-80...es ez mar nagyon keves...
Szoval, ha 11 es reggel 7 kozott meg felkelnek fejni, akkor sem lenne ennyi, es nem is tudnek aludni semmit, mert most a foga miatt 3-4x ebred ejjel, tehat igy is ossze-vissza alszom 4-5 orat tobb reszletben.Viszont ilyenkor, ha nem muszaj, nem szopizunk, mert szerintem nem tesz jot a gyomranak...
a Te fiaid meg esznek ejjel?
Es mi az a Sinlac?
Johi,
nekunk is HA Milupa vanilias tejpepet irt fel a doki, de azt nem mondta, hogy hogy adjam, mikor, mennyit, es egyaltalan, hogy ez-e a legjobb megoldas? tehat, hogy segit-e rajtunk olyan szempontbol, hogy potoljam vele a tejet, mert ugye, gondolom, ezt naponta tobbszor azert nem lehet adni, en viszont mar lassan minden etetesnel kell potoljak cumisuvegbol...
A gyumit-zoldseget csak uvegeset adtok? Vagy fozocskeztek is?
Tudok a bio-cuccaidrol, mar tervezem, hogy benezek a honlapra, amugy atfedi a teljes taplalasi skalat? Ugy ertem, tapszeren kivul minden van?
A tapszert is fokozatosan kell adni?
Vagy azt adhatok egybol teljes adagot?
Es azt meddig tudom feliratni? Es barmilyet felir a doki?Vagy mitol fugg?
Kata,
azt honnan tudod, hogy akkor most mennyi tapszert/pepet/gyumit adsz, es mennyi tejet? Merthogy irtam, az en fiam nem jelez, hogy mikor eleg neki...Szoval, mondjuk gyumiben, pepben mi a felso hatar?
Amugy o 6x eszik egy nap, de igazabol azt se tudom pontosan, hogy mennyit, mert mar nem merem, csak a fejesbol tudom, hogy kb. mennyi tejem van, plussz a potlas, igy jon ki a kb.150-170/adag...Ez keves?
Es mondja meg mar valaki, hogy mi az a HA?
Szoval, ha jol probalom osszefoglalni, amit irtatok, akkor a megoldas az, hogy kezdjek potolni tapszerrel, kozben tartsam, ahogy birom, fejessel, gyakori szoptatassal a tejcit, es kezdjem el hozzataplalni fokozatosan gyumi-zoldseg-pepekkel? Ez utobbival mar kepben vagyok, a sorrendnek meg utananezek majd, csak azt nem tudtam, hogy ha mondjuk 3 nap mulva mar csak 500 milli anyatejem lesz naponta, akkor mit csinaljak?
Bocs, hogy ilyen hosszu, es buta voltam, biztos holnap is jovok meg kerdezni, mar csak 4 adag fagyi-tej van a hutoben..
Koszi megegyszer,
puszi,
Enci